Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Ben dün marketten ABC matik çamaşır deterjanı aldım. Fiyatı baya uygundu. Ufak boy aldım. Hem renkli hem beyazlar için aldım. Ama tereddütteyim. Bir de koyu renklerimi kötü yapar mı diye. Kullananınız var mı?
Annem bir ara kullanmıştı bu markayı.
Beyazlarda sorun olmuyor ama renklilerde biraz rengini solduruyor gibi geldi bize.
Artık kullanmıyor... İstersen sadece beyazlara kullan şimdilik..
Koyu renklerde kullanmaya kaçın.
Hadi ya öyle mi dersin.. Sağol tavsiyen için. Olmadı renklilerde kullanmıyım bari
neden abc aldınkiariel varken ..abc yi halı yıkamak için kullanıyorlar artık
alma bir daha
Ay ne biliyim ya basiretim bağlandı bi an alıverdim. TühhNeyse bakıcam artık bir çaresine. Kullanıp da memnun olan hiç yok anlaşılan.
kimse kullanmıyor kionu makinalar ben hiç duymadım
abc matik yazıyorsa makine içindir. Bazen hepimize olur.. Ama evlenince öğrendiğim deterjanın ucuzuna kaçmamak lazım.. Alerjide yaratabilir... Diğerleride süper değil ama en azından vücudunu bilirsin ..
Ariel iyidir ama bende alerji yapıyor giydiğim tüm çamaşırlarımdan sonra kaşınıyorum bekarlığımdan beri bu böyle Omodan şaşmıyorum o yüzden...
abc matik yazıyorsa makine içindir. Bazen hepimize olur.. Ama evlenince öğrendiğim deterjanın ucuzuna kaçmamak lazım.. Alerjide yaratabilir... Diğerleride süper değil ama en azından vücudunu bilirsin ..
Ariel iyidir ama bende alerji yapıyor giydiğim tüm çamaşırlarımdan sonra kaşınıyorum bekarlığımdan beri bu böyle Omodan şaşmıyorum o yüzden...
Bak benim de bunu ogrendigim iyi oldu.
ben bir de hassas ciltliyim, ben en iyisi iyice bi bakayim annem ne kullaniyor, sonra zor durumda kalmayayim...
tesekkurler bilgiler icin
![]()
Benim annem de abc sıvı deterjan kırmızı olanı kullanıyor. Az renkli lere kullanıyor o kadar cok guzel kokuyor ki bayıldım bende alicam annem memnun du.Ay ne biliyim ya basiretim bağlandı bi an alıverdim. TühhNeyse bakıcam artık bir çaresine. Kullanıp da memnun olan hiç yok anlaşılan.