• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dün bir deterjan aldım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım ?

felucas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
202
0
96
40
Merhaba,

Ben dün marketten ABC matik çamaşır deterjanı aldım. Fiyatı baya uygundu. Ufak boy aldım. Hem renkli hem beyazlar için aldım. Ama tereddütteyim. Bir de koyu renklerimi kötü yapar mı diye. Kullananınız var mı?

Merhaba,

Ben dün marketten ABC matik çamaşır deterjanı aldım. Fiyatı baya uygundu. Ufak boy aldım. Hem renkli hem beyazlar için aldım. Ama tereddütteyim. Bir de koyu renklerimi kötü yapar mı diye. Kullananınız var mı?

Annem bir ara kullanmıştı bu markayı.
Beyazlarda sorun olmuyor ama renklilerde biraz rengini solduruyor gibi geldi bize.
Artık kullanmıyor... İstersen sadece beyazlara kullan şimdilik..
Koyu renklerde kullanmaya kaçın. :34:

Annem bir ara kullanmıştı bu markayı.
Beyazlarda sorun olmuyor ama renklilerde biraz rengini solduruyor gibi geldi bize.
Artık kullanmıyor... İstersen sadece beyazlara kullan şimdilik..
Koyu renklerde kullanmaya kaçın. :34:

Hadi ya öyle mi dersin.. Sağol tavsiyen için. Olmadı renklilerde kullanmıyım bari

Hadi ya öyle mi dersin.. Sağol tavsiyen için. Olmadı renklilerde kullanmıyım bari

Annemden duyduğum ve gördüğüm kadarıyla öyle gerçekten.
Ama sen yine başka arkadaşlarında tavsiyelerini bekle derim...
En son herhalde annem geçen sene falan almıştı bu deterjanı. Renklilerde kullandığında solma görünce, o da sadece beyazlarda kullanmıştı.
sonuçta para verilmiş alınmış, atamayacağı için...
Rica ederim... :34:

Tüm çamaşırlar önemlidir de hani böyle ikinci plana atttığın çamaşırların olur canım onlar da kullan yada evde başka bir temizlik mevzusu olduğunda kullan beyazlar da da bir süre sonra morarma yapıyor.. Deterjanda canım eğer durum varsa çokta ucuza kaçmamak gerekiyor.. :///

Ay ben de hiç yapmazdım aslında. Ama dün pintiliğim tuttu galiba :) Beyazlarda morarma renklilerde de solma yapıyorsa yandık desene. Neyse ki 2,5 kg luk aldım. Aman bi daha almam madem. Renkliler için olanını perwolle karıştırıp yıkasam olur mu ki acaba?

neden abc aldınki:32: ariel varken ..abc yi halı yıkamak için kullanıyorlar artık:9: alma bir daha

neden abc aldınki:32: ariel varken ..abc yi halı yıkamak için kullanıyorlar artık:9: alma bir daha

Ay ne biliyim ya basiretim bağlandı bi an alıverdim. Tühh :( Neyse bakıcam artık bir çaresine. Kullanıp da memnun olan hiç yok anlaşılan.

abc matik yazıyorsa makine içindir. Bazen hepimize olur.. Ama evlenince öğrendiğim deterjanın ucuzuna kaçmamak lazım.. Alerjide yaratabilir... Diğerleride süper değil ama en azından vücudunu bilirsin ..

Ariel iyidir ama bende alerji yapıyor giydiğim tüm çamaşırlarımdan sonra kaşınıyorum bekarlığımdan beri bu böyle Omodan şaşmıyorum o yüzden...

abc matik yazıyorsa makine içindir. Bazen hepimize olur.. Ama evlenince öğrendiğim deterjanın ucuzuna kaçmamak lazım.. Alerjide yaratabilir... Diğerleride süper değil ama en azından vücudunu bilirsin ..

Ariel iyidir ama bende alerji yapıyor giydiğim tüm çamaşırlarımdan sonra kaşınıyorum bekarlığımdan beri bu böyle Omodan şaşmıyorum o yüzden...

Doğru diyosun canım. ben de bir kere alerji olmuştum. İyi durulanmamış çamaşırlar. Bir de maalesef ben de aşırı yumuşatıcı düşkünlüğü var. boca ediyorum içine sonra karnıbahar gibi kabarıyorum:1:

Bak benim de bunu ogrendigim iyi oldu.
ben bir de hassas ciltliyim, ben en iyisi iyice bi bakayim annem ne kullaniyor, sonra zor durumda kalmayayim... :9:
tesekkurler bilgiler icin

:34:

Kızlaar tesadüf konuyu görünce yazmadan edemedim. Ben ABC ile A101'den aldığım konsantre yumuşatıcısıyla tanıştım. Yok böyle güzel bir yumuşatıcı yok! Nasıl kalıcı anlatamam. ee tabi böyle memnun kalınca hemen ABC Matik de aldım :))) Dağ Ferahlığı gibi bir adı var benim kullandığım deterjanın. Gerçekten çok memnunum. Hem renklilerimde hemde beyazlarımda kullanıyorum. Üstüne de ABC konsantre yumuşatıcı akik ışıltısı oh missss :)))

Ay ne biliyim ya basiretim bağlandı bi an alıverdim. Tühh :KK43: Neyse bakıcam artık bir çaresine. Kullanıp da memnun olan hiç yok anlaşılan.
Benim annem de abc sıvı deterjan kırmızı olanı kullanıyor. Az renkli lere kullanıyor o kadar cok guzel kokuyor ki bayıldım bende alicam annem memnun du. :KK68:

Back
X