Düğün kızlar düğününüzde saç renginiz nasıl olucak ???

düğünde saçınız ne renk olucak

• sarı

OY: 16 10,7%
  • açık kahve tonları

OY: 37 24,7%
  • röfle , balyaj

OY: 20 13,3%
  • koyu kahve

OY: 53 35,3%
  • siyah

OY: 24 16,0%

• Ankete Katılan
    150
bende karamel istiyorum ama bi türlü tutturamıyorlar karemeli anadolu yakasında önerebilceğiniz kuaför varmı arkadaşlar

cnm ben kendim boyuyorum evde palettenin karemeli çok güzel tutuyor üst üste boyarsan o rengi elde ederbilirsin

Aslında kahve tonları isterdim hep ama
maalesef sarı olcam sarıyı çok sevdiği için ama gelinlikle çok yakışmıyor bence
kahveye boyatayım dedim
sonra sarıya bidaha dönemem çünkü saçlarım çok hassas :S

siyah olacak benim ki 2 yıldır siyah kullanıyorum buğday tenli sayılırım herkes çok beğeniyo, sarı saçın yakışmayacağı bayanlar kesinlikle siyah denemeli sarıdan sonra en havalı duran renk bence siyah

kızlar bende sarı saçı yakıştıramıyorum beyaz tenli iseniz simsiyahta tercih etmeyin bence en güzeli kahve tonları

acaba 1 günlük saçı kahve yapmak mümkün olabilirmiki eskiden sprey boyalar vardı renkli onların kahverengisi varsa onlarda falan bi denesemmi acaba
ben kafferengi saç istiyorummmm

ben buğday tenliyim ve saçım bitter çikolata düğündede büyük ihtimal bu renk olcak..gelinlikte koyu renk çok hoş duruyo bence

Bende koyu istiyorum hatta kendi rengimi :)
Cok kez boyadım ama bir yıldır dokunmuyorum.
Cok sıkıldım boyamaktan cok yıprattım.
Bence kisiye ne yakısıyorsa onu yapmalı.
Ben dogal tonları begeniyorum kumral tonları küllü sarılar falan hos durabilir.
Ama röfle, gölge, balyaj falan hic begenmiyorum.

bende çok boyuyorum saçımı en son kızıl yaptım düğünden sonra kapatmaya çalışıyorum ama sanırım baya zor olucak ama düğünde doğal görünmek önemli

ben de esmerim.saçlarımda 5 aylık bir uğraşla istediğim sarı tonunu buldum:) nişanlım bakır istiyor ama ben sarı yapıcam sanırım:) inanılmaz derecede bir sarı renk hevesim var..benim de tek sorunum dip boya geldiğinde üstüne atılan renk çok yapay duruyor.birkaç yıkamaya normale dönse de yine engel olamıyorum bu yapaylığa.ona bir çözüm bulamazsam üzülerek bakır tonu yapıcam saçımı..tam platin sarıyı yakalamışken bu renkten dönmek de beni inanılmaz strese sokar sanırım..

nişanda krem dore rengi bi elbise giymiştim
saçlarımda koyu kestaneydi herkes bayılmıştı
yine koyu kestane yapıcam
normalde beyaz tenli sarışınım
ama açık renk kıyafetlerde koyu renk daha hoşuma gidiyor

1 yıldır hep siyaha boyuyorum yine siyah olur herhalde beyaz tenliyim başka siyah kullanan varmı nasıl olur sizce

koyu kahve 1. sırada ben sarı ve siyah saçı pek sevmiyorum gelinlikle ama en önemli olan doğal görünmek kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…