ay cnm ay sende tam bendensnn:):):)sürekli saç rengimi deiştiririm:)
benn gelinlikte koyu saçın güzel durdugunu düşünüyorum..şuanda açık kahve saçımmm...
ya koyu kahve yaparım yada siyah:)ama siyaha cesaret edemiyorum sürekli sıkılıp renk deiştiririm diye:)bakalım koyu olcak keisnlikle ama karar veremedim bu ay boyatmam lasım:)
kendi saç rengim olucak koyu kahverengi boyatmıcam delikafadulden
ben de hiç boyatmadım şebnemcim ve boyatmayı da düşünmüyorum, saçım da kestane rengi
aslında siyah isterım asma cesaret edemıorum bugday tenlıyım yakısrmı yakısmaz mı bilmıorum hem geri donusu zor o yusden yaptrmam onu ama kesn koyu olcak bronz kahwe mesela suanki rengmde karamel tonlarında aslında bu renk cok yakısıo bana ilk kez bronz kahweye boyatcam nasıl olur bilmıorum kuaforumle birlıkte bakıcz artık :)
cnm ne güzel sende boyatmamışsın hiçzemuszemus boyayınca devamlı değiştirmek istiyor insan ben öyleyim ama pek pişman değilim boyattığım için
aklinialirimsmile
cnm bronz kahvenin rengi güzel kahve olunca insanın saçı istediği renge dönebiliyor siyah baya cesaret istiyor
evet cnm yorumlarımız da hep aynı oluyor genelde :):):)kaydirigubbakcemile5
beyaz tenli olduğum için çok koyu bana yakışmıyor kahve tonları yüzüme renk veriyor o yüzden düğünde de çok koyu olmayacak kısmetse evet siyaha cesaret edemiyorum bende çünkü kumrala dönmek imkansız :smiley-cool:
eewt cnm bende o yuzden siyah yaptrmam kuaforumde koyu olsun dedi bende bronz kahwe dedm nasıl olur die gusel olur cıkıolata kahwede ii olur dedi ama bakalım nolcak karamel de yakıstıgı içn onuda dusunmuo deilim ama kahwe olur galiba :) ne kararsızım ama yaa :)
cnm bana sorarsan bronz kahve yaptır çikolata kahve daha koyu sıkılırsan karamele daha çabuk dönebilirsin bronz kahveden kararsız kalma bence boyat gitsin :):):) ben öyleyim işte sempatiksalakcinni