- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.961
Canım bilmiyorum ama çok canım sıkıldı sırası biten arkadaş çıkıyor... Ben de hak geçmesin diye şimdiden çıkmayı düşünüyorum ayıp geldi bana nedense bilmiyorumSupurgesizcadiii35 canim kimler okudu kimler okumadi sira kimde bi suru cikan arkadaslar oldu nasil olacak bir düzenleme yapsan yeniden başlasak sira bizlere gelmeden okumalar durdu
Aynen kesinlikle hani en azindan liste bir kere okunsa bitseydi de oyle cikilsaydi keske...Canım bilmiyorum ama çok canım sıkıldı sırası biten arkadaş çıkıyor... Ben de hak geçmesin diye şimdiden çıkmayı düşünüyorum ayıp geldi bana nedense bilmiyorum
Canım bahsettigin kişi bensem eğer açıklamasını yapayım. Ben de sizler gibi bu gruba sonradan dahil olmuştum. Grupta soyle bir karar verilmişti. Sondan gelen arkadaşlara okunmadı baştakilerin aylarca beklediği söylenerek ve ben kabul ettim tüm listeyi arkadaşlarla birlikte okuduk uzun bir zaman sonra sıram geldi. Yani sizlerde dert etmeyin hepimiz sıramızı bekleyip üzerimize düşeni fazlası ile yaptikCanım bilmiyorum ama çok canım sıkıldı sırası biten arkadaş çıkıyor... Ben de hak geçmesin diye şimdiden çıkmayı düşünüyorum ayıp geldi bana nedense bilmiyorum
Günaydın canım....Yok canım spesifik algılama genel anlamda söyledim :)Canım bahsettigin kişi bensem eğer açıklamasını yapayım. Ben de sizler gibi bu gruba sonradan dahil olmuştum. Grupta soyle bir karar verilmişti. Sondan gelen arkadaşlara okunmadı baştakilerin aylarca beklediği söylenerek ve ben kabul ettim tüm listeyi arkadaşlarla birlikte okuduk uzun bir zaman sonra sıram geldi. Yani sizlerde dert etmeyin hepimiz sıramızı bekleyip üzerimize düşeni fazlası ile yaptik
Tabiki ediyoruz ablacımKızlar çok şükür ben geldim nasılsınız kaldığımız yerden devam ediyormuyuz
Sizin icin uygunsa olabilir canlarSupurgesizcadiii35 canım Allah hayırlısıyla evladına sağ salim kavuşmanı nasip etsin bence devam edelim ne dersiniz kızlar güzel bir dua bırakmayalım :) topiği yönetecek gönüllü aranıyor Dil-i bitab belki sen yaparsın canım?
Allah yardimcin olsun abla.Hayirli ve kolay dogum nasip etsin ❤❤Kızlar merhaba benim günler geçtikçe işim zorlaşıyor gruba çok giremedim ağrı sızı artıyor gece uyku yok gündüz ağrı çok o kadar rahatsız oluyorumki bebeğin eksiklerini almaya bile gidemiyorum heryere eşimi gönderir oldum kalan arkadaşlarınkini okumadan bırakmak istemiyorum ve önerim kabul ederseniz kalan arkadaşlara toplu okumak düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirimYada grubu yönetecek birini seçicez o devam ettirecek
Amin canım benim Rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah devam etme isteğinize çok sevindimSupurgesizcadiii35 canım Allah hayırlısıyla evladına sağ salim kavuşmanı nasip etsin bence devam edelim ne dersiniz kızlar güzel bir dua bırakmayalım :) topiği yönetecek gönüllü aranıyor Dil-i bitab belki sen yaparsın canım?
Canım çok saol aminnnn Rabbim sizlerede tez zamanda hayırlı hamilelikler versin çok sevindim sayfayı devam ettireceğine Doğumdan sonra nasip olursa destek için katılıcam aranızaAllah yardimcin olsun abla.Hayirli ve kolay dogum nasip etsin ❤❤
Amin insAllahAmin canım benim Rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah devam etme isteğinize çok sevindim
Amin insAllah Rabbim bjrada bekleyen herkesin hasretini dindirsin .Bencede herkese okunsa hak gecmese daha iyi tabi.Canım çok saol aminnnn Rabbim sizlerede tez zamanda hayırlı hamilelikler versin çok sevindim sayfayı devam ettireceğine Doğumdan sonra nasip olursa destek için katılıcam aranızaBu arada en son P Pisces3507 nin okuduk sıradan devam edin hak geçmesin derim
Hala katilmak istiyor musunuzKızlar katılım nasıl oluyor bilmiyorum ama bende okuyabilirim sayı verirseniz.ve listeye bende adımı yazdırmak isterim.tam olarak bilgi verir misiniz
Canım Simdi regl oldum malesef bi sonraki sefer olsun banaSiraevanescence10 de kalmis ama en son 20 agustos ta girmis onu simdilik atlayalim L Limonagacii06 canim sen namazini kil. baska cikmak isteyen varsa ya da yeni katilmak isteyen onlari duzenleyip sayiyi paylastiririm
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
6-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
7-meva888 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
8-evanescence10 (evlat sahibi olmak için)
9- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
10-izmir3534 (evlat sahibi olmak için)
11-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için)
12- K Khvekokusu20 (evlat sahibi olmak için)
Tamam canim sira ben de o zaman ven namazimi kilip sayiyi bolerimCanım
Canım Simdi regl oldum malesef bi sonraki sefer olsun bana