- 16 Nisan 2017
- 1.782
- 1.543
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.981
Evet katılabilirimHala katilmak istiyor musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet katılabilirimHala katilmak istiyor musunuz
Nyetini yazar misinEvet katılabilirim
Bebek sahibi olmakNyetini yazar misin
Canim benim ismimin yanina adimi ve duami yazar misin ismim Busra duam da hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmakSira evanescence10 de kalmis ama en son 20 agustos ta girmis onu simdilik atlayalim L Limonagacii06 canim sen namazini kil. baska cikmak isteyen varsa ya da yeni katilmak isteyen onlari duzenleyip sayiyi paylastiririm
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
6- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
7- meva888 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
8- evanescence10 (evlat sahibi olmak için)
9- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
10- izmir3534 (evlat sahibi olmak için)
11- Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için)
12- K Khvekokusu20 (evlat sahibi olmak için)
canım ben ağustosun yarısında çıktım okuyamadigim için ,bu listeye eklemissin beni,döncem ama henüz degilBen namazimi kildim 44 tane de okudum baslayabiliriz.Uzun suredir girmeyenleri simdilik dahil etmiyorum eger gelirlerse katariz gelmezlerse cikaririz listeden.
Sira:
Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için).Kisi basi 444 dusuyor. Persembe ikindine kadar bitirmeye calisalim.
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
6- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)(son giriş 7 Agustos)
7- meva888 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
8- evanescence10 (evlat sahibi olmak için) (son giris 20 Agustos)
9- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
10- izmir3534 (evlat sahibi olmak için) (son giris 17 Agustos)
11- Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için)
12- K Khvekokusu20 (Busra) hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak
13- Stardust07
Canım bilmiyorum ama çok canım sıkıldı sırası biten arkadaş çıkıyor... Ben de hak geçmesin diye şimdiden çıkmayı düşünüyorum ayıp geldi bana nedense bilmiyorum
Aynen kesinlikle hani en azindan liste bir kere okunsa bitseydi de oyle cikilsaydi keske...
Tamam canim ben eski listeyi kopyalamistim senin payini paylasir okuruzc
canım ben ağustosun yarısında çıktım okuyamadigim için ,bu listeye eklemissin beni,döncem ama henüz degil
Tamam canimDil-i bitab canim bnde buradayım uzun zamandır giremedim yıllık iznimi kullanıyordum.. haftaya pzt den itibaren katılabilirm inşallah
Tamam canim haber verdigin icin sagol :)Dil-i bitab canım pazar Gününe kadar il dışında Olacağım canım seninkini okuyorum Yarısı bitti devam edip bitiricem muhtemel pazar günü bildiririm yeni kişiye başlarsanızda ona yetişirim :)internet çekmezse giremeyebilirim haber vereyim dedim
Sagol canim :) tamam insAllahDil-i bitab kuzuu hayırlı olsun yeni liste yönetmeliğin ben senin için 444 okudum kalan 888 taneyi herkes bitirsin en son bölelim olur mu ?
Canim ben bitiremedim yatili misafirim.varSagol canim :) tamam insAllah
Canim Ben de bitiremedim daha ya okuyamayacak misin arti 888 daha var cunkuCanim ben bitiremedim yatili misafirim.var
Canim okurum ama bi kac günü bulabilir bu ara gene cok sıkıştım yurtdışından ve şehir dışından yatılı misafirlerimiz var bide düğünler varCanim Ben de bitiremedim daha ya okuyamayacak misin arti 888 daha var cunku