-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.941
Cnm kimler okumadı sen listeye göre bi kontrol et istersen okumayanları etiketle beni bu listeye eklememişti esma ona göre tamamlarızKızlar bir de okuyan arkadaşlar bildirim yapsalar hala eksik var sanırım. Sıra bende olduğu için demiyorum ama çok yavaş ilerledigimizi dusunuyorum
Katılıyorum canım bende giremiyorum fazla bayramda hiç giremeyeceğimBu arkadaşın okuması bittikten sonra bayram sonrasına kadar ara verelim mi kızlar. hepimiz yoğun bir döneme gireceğiz çünkü. Ben de yarından sonra okumalara katılamayacağım. Bayram sonrası sıradaki arkadaşla başlayacağım inşallah.
Herkese selam bu dua ya Ben de basladim dünden beri yaklasik 160 tane okuyabildim. Pazartesi tup bebege baslayacagim. Ne yapmam lazim nasil bitirebilirim hic bilmiyorum
Tsk ederim sanirim 10 falan surecek.Merhaba tek başına bir günde bitirebilmen imkansızbir haftada falan ancak bitirebilirsin. yada arkadaşlarından falan yardım iste bence. tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla tutunur bebeğin sana
Canım özledim ya sen gittin yetim kaldıkKızlar çok şükür ben geldim nasılsınız kaldığımız yerden devam ediyormuyuz
Canım benim valla bende çok özledim aklım hep sizlerdeydi acaba ben yokken daha hızlımı ilerliyor demiştim ama şaşırdım gelince gerçi bayram telaşı herkesin yoğun oluyor biraz mola gibi oldu bu diyelim hayırlısı ile devamederiZ kalan arkadaşları daha fazla bekletmeyelimCanım özledim ya sen gittin yetim kaldıknasıl geçti bayram
Yarın sabah başlayalım canım listeyi paylaşıcam müsait olmayan varsa şimdiden bilgi versin kızlarNe zaman başlıcaz canımSupurgesizcadiii35
Canım sıradaki arkadaşa alamayacağım malesef misafirim var onları gezdirecegiz falan biraz müsade istiyorum lütfen :)Yarın sabah başlayalım canım listeyi paylaşıcam müsait olmayan varsa şimdiden bilgi versin kızlar