Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Bu arkadaşın okuması bittikten sonra bayram sonrasına kadar ara verelim mi kızlar. hepimiz yoğun bir döneme gireceğiz çünkü. Ben de yarından sonra okumalara katılamayacağım. Bayram sonrası sıradaki arkadaşla başlayacağım inşallah.
Katılıyorum canım bende giremiyorum fazla bayramda hiç giremeyeceğim

Herkese selam bu dua ya Ben de basladim dünden beri yaklasik 160 tane okuyabildim. Pazartesi tup bebege baslayacagim. Ne yapmam lazim nasil bitirebilirim hic bilmiyorum

Herkese selam bu dua ya Ben de basladim dünden beri yaklasik 160 tane okuyabildim. Pazartesi tup bebege baslayacagim. Ne yapmam lazim nasil bitirebilirim hic bilmiyorum

Merhaba tek başına bir günde bitirebilmen imkansız :110: bir haftada falan ancak bitirebilirsin. yada arkadaşlarından falan yardım iste bence. tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla tutunur bebeğin sana

Merhaba Ben de tup bebek tedavisindeyim saglikli sihhatli hayirli evladim olsun istiyorum. Salatı tecrifiye dusina baslayali 1 hafta oldu ve daha 3000 okumam gerekiyor. Bana da yardimci olur musunuz ? Yumurta toplamaya kadar bitirmek istiyorum

Canım özledim ya sen gittin yetim kaldık :110:nasıl geçti bayram
Canım benim valla bende çok özledim aklım hep sizlerdeydi acaba ben yokken daha hızlımı ilerliyor demiştim ama şaşırdım gelince gerçi bayram telaşı herkesin yoğun oluyor biraz mola gibi oldu bu diyelim hayırlısı ile devamederiZ kalan arkadaşları daha fazla bekletmeyelim ❤️❤️❤️❤️Benim bayram nasıl geçti hiç anlamadım su gibi aklı geçti zaten çocuk için telaş ede ede gittim ama çok şükür yorgunluk ve bel ağrısı dişinda fazla bişi olmadı ama insanın evi yine en rahat ❤️❤️❤️❤️

X