- 4 Mayıs 2017
- 698
- 595
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.901
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavrunun da korusun inşallahHayırlı haftasonları kızlar ben yine hastanelerdeydim Rabbim beterinden korusun ama bu seferde nefes almakta zorlandığım ve hırıltılı öksürüğüm olduğu için doktora gittim astımdan şüphelendi nefes testi yapıldı çok şükür başlangıcı sanırım hamilelik nedeniyle fazla araştırma yapılamıyor ilaç verdi yine miniğime şimdiden kaç kere ilaç gitti çok üzülüyorum ama tedavi olmasam o zaman daha kötü diye kendimi avutmaya çalışıyorum artık
Bugün okuyup okumayanlara bakıcam bitirilme durumuna göre yeni arkadaşa başlarız hayırlısıyla.
Biz kacar tane okuyacağız sana canimCanım ben kıldım namazımı 44 tane de okudum, bu arada ismim figen listede belirtmeyi unutmusum ekler misin:)Supurgesizcadiii35
Çok sağol cnmKızlar hala songüldenS267 ve sinemden Synonyms haber gelmedi eğer bilgi bekliyoruz okumadıysanız tamamlayalım kızlar
Kızlar birde lütfen mümkün oldukça bilgi verin okumadıysanız tamamlarız çıkmak istiyorsanız anlarız günlerimiz çok uzuyor beklerken herkes bitirsin diye çok vakit kaybediyoruz ama bu zaman içerisinde daha fazla okuyabiliriz
Sırada P Pisces3507 Figen arkadaşımız var 44 adet kendi okumuş kişi başı 294 adet haftasonuna kadar bitirelim arkadaşlar hatta daha erken bitirirsek iyi olur kimseyi sıkmak istemiyorum ama daha gayretli olalim arkadaşlar
4 41EEEEE41 ebrucum sen müsait olmadığını söylediğin için bu okumada yoksun diğer arkadaşta dahil edicem.
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
10-meva888 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
11- P Pisces3507 (evlat sahibi olmak için) (Figen)
12-evanescence10 (evlat sahibi olmak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
14-izmir3534 (evlat sahibi olmak için)
15-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için) (Saliha)
16- K Khvekokusu20 (evlat sahibi olmak için) (Büşra)
Tamamdir canım insallahKızlar hala songüldenS267 ve sinemden Synonyms haber gelmedi eğer bilgi bekliyoruz okumadıysanız tamamlayalım kızlar
Kızlar birde lütfen mümkün oldukça bilgi verin okumadıysanız tamamlarız çıkmak istiyorsanız anlarız günlerimiz çok uzuyor beklerken herkes bitirsin diye çok vakit kaybediyoruz ama bu zaman içerisinde daha fazla okuyabiliriz
Sırada P Pisces3507 Figen arkadaşımız var 44 adet kendi okumuş kişi başı 294 adet haftasonuna kadar bitirelim arkadaşlar hatta daha erken bitirirsek iyi olur kimseyi sıkmak istemiyorum ama daha gayretli olalim arkadaşlar
4 41EEEEE41 ebrucum sen müsait olmadığını söylediğin için bu okumada yoksun diğer arkadaşta dahil edicem.
Kızlar hakkınızı helâl edin hastalıktan başımı kaldıramıyorum geç kaldım okumani buğün bitiririm bide yeni arkadaşa figene de okucam sonra bi müddet en azından kurbana kadar okumalara devam edemiycem listeye katmazsın beni abla bayramdan sonra devam ederim inşallah. hak geçmesin diyede kaç kişiye katılmadıysam ona göre ileri atarsın sıramıKızlar hala songüldenS267 ve sinemden Synonyms haber gelmedi eğer bilgi bekliyoruz okumadıysanız tamamlayalım kızlar
Darısı başımıza inşallahDua grubumuzun ilk oğlusuSupurgesizcadiii35 esma arkadaşımızın ilk prensesi de benden olsun kızlar. Prensesimiz geliyormuş.Sizlerle paylaşmak istedim.Dilerim rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Evlat sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarıma rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Dualarımız kabul olsun inşallah
Geçmiş olsun canım tamam döneceğin zaman bilgi verirsin kendine dikkat etKızlar hakkınızı helâl edin hastalıktan başımı kaldıramıyorum geç kaldım okumani buğün bitiririm bide yeni arkadaşa figene de okucam sonra bi müddet en azından kurbana kadar okumalara devam edemiycem listeye katmazsın beni abla bayramdan sonra devam ederim inşallah. hak geçmesin diyede kaç kişiye katılmadıysam ona göre ileri atarsın sıramı
Ayyy maşallah canım çok sevindim yerim o prensesi rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDua grubumuzun ilk oğlusuSupurgesizcadiii35 esma arkadaşımızın ilk prensesi de benden olsun kızlar. Prensesimiz geliyormuş.Sizlerle paylaşmak istedim.Dilerim rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Evlat sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarıma rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Dualarımız kabul olsun inşallah
Masallah canim saglikla gelsin insallah prensesin ❤❤Dua grubumuzun ilk oğlusuSupurgesizcadiii35 esma arkadaşımızın ilk prensesi de benden olsun kızlar. Prensesimiz geliyormuş.Sizlerle paylaşmak istedim.Dilerim rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Evlat sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarıma rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Dualarımız kabul olsun inşallah
ooo küçük hanimefendiler geliyo canım allah saglikla kucagimiza aldirsinDua grubumuzun ilk oğlusuSupurgesizcadiii35 esma arkadaşımızın ilk prensesi de benden olsun kızlar. Prensesimiz geliyormuş.Sizlerle paylaşmak istedim.Dilerim rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Evlat sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarıma rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Dualarımız kabul olsun inşallah
Amin kuzum senin belli oldu muooo küçük hanimefendiler geliyo canım allah saglikla kucagimiza aldirsin
Hayurli olsun canimDua grubumuzun ilk oğlusuSupurgesizcadiii35 esma arkadaşımızın ilk prensesi de benden olsun kızlar. Prensesimiz geliyormuş.Sizlerle paylaşmak istedim.Dilerim rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Evlat sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarıma rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Dualarımız kabul olsun inşallah