- 20 Şubat 2013
- 423
- 392
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.881
kürtajdan kaç gün sonra adet oldun ? benim ara ara kanamam oluyoBen olmştm cnm sorabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kürtajdan kaç gün sonra adet oldun ? benim ara ara kanamam oluyoBen olmştm cnm sorabilirsin
39. Gün olmuştum ilaç verdiyse o yapabilirkürtajdan kaç gün sonra adet oldun ? benim ara ara kanamam oluyo
Cnm 14 gün lekelenme şeklinde devam etti bnm bazen oluyordu bazen. Duruyordu kürtajın 41. Günü tam adet oldum geç olabiliyor ilk adet endişelenmekürtajdan kaç gün sonra adet oldun ? benim ara ara kanamam oluyo
Aa hamile misin hayırlı olsun sağlıkla gelsin canım❤Supurgesizcadiii35 ben namazı kıldım arkadaşlar istediği zaman baslayabilir
ilk bebegimi hamileliğin ortasında kaybettim,çok zor bi dönemdi,bunu sağ salim kucağıma alabilmem için okursunuz arkadaslardualarimiz kabul olsun inş
Tek basima baska birsey icin okusam acaba 4444 hepsini bi kerede mu okumak gerekiyorEki Görüntüle 2115798
hamile kalmak için veya evladını sağlıkla kucağına almak için tefriciyye okumak isteyenler beni etiketlesin...listemiz açıktır her zaman katılabilirsiniz.bu liste başladıktan sonra katılanlar liste sonuna eklenir.
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 4 mart
3- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
4- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
5- @Jannefel (evlat sahibi olmak için) bat: 12 mart
6- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
7- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart
8- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 28 mart
9- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
10- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
11- @ikraberraol (evlat sahibi olmak için ) bat:
12- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için) bat:
13- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıkla kucağına almak için)
not:Ezberinizde varsa veya bir kağıda yazıp adetliykende okuyabilirsiniz.ve abdeste gerek yok.Adetli olan kadınlara Dua okumak yasaklanmamıştır. Adetli kadınlar kuran ayetleri dışında her türlü Duayı okuyabilirler. Salatı Tefriciye veya halk arasında 4444 duası olarak da bilinen bu özel duayı adetli olan kadınlarında okuması caizdir. Adetli olan kadınlara yapmaları yasak olan sadece bir kaç ibadet vardır ve dua etmek bu yasaklar arasında değildir. Diledikleri gibi ve diledikleri kadar her türlü dua, Zikir ve tesbihat okuyabilirler bunun dinen hiç bir mahzuru yoktur aksine okumaları fazilet ve sevaba vesiledir.
tefriciyye niyet nasıl yapılır.
ilk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır.Namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlanır.
Yok canım çektirmedim henüz tatil dönüşü ancak tatildeyim şuna. Samsun'da yaşıyorum ben hala araştırıyorumjuliet55 canım çektirdin mi ? eğer çektirmediysen echomar görüntüleme merkezi var şişlide tabi istanbuldaysan :) kesinlikle tavsiye ediyorum hiç ağrı acı hissetmedim ben ki ağrı eşiğim çok düşüktür fiyatı da 2017 ekimde yaptırdım 550 tl idi. bazı durumlarda acımıyorum verilen paraya,canım yanacağına param gitsin
Hayır 1 hafta içinde bitirmen gerekArkadaslar bende baska birşey icin okumak istiyorum hepsini bir gunde mi okumam lazim cevap verirmisiniz lutfen
amin canım inş hepimize nasip eylesin AllahAa hamile misin hayırlı olsun sağlıkla gelsin canım❤
TsklerHayır 1 hafta içinde bitirmen gerek
Özelde yaptırdım canım İnan bayıldığım için nasıl bir işlem oldu hiç bilmiyorum aletleri göstermediler bana ama onu yaptırdığım ertesi ay hamile kaldım işe yarar bir işlem olduğu kesin ama yöntem farklımı bilmiyorumcanım nerde yaptırdın devlette mi ? çünkü ben bi özel yerde yaptırdım hiç acı çekmedim 5 dklık bir işlemdi. muhtemelen kullandıkları cihaz farklıdır o yüzden anestezi yapmıştır.
Açık canım yeni arkadaşta eklerim senideSupurgesizcadiii35 canim merhaba bende katilmak isterim listeniz alima acik mi
Tabiki canım eklerim yeni arkadaşta başlarsın Tekrar hoşgeldin aramızaSupurgesizcadiii35 beni tekrar ekleyebilir misin abla?
Canım niyetin hayırlı olduktan sonra hangi Dilek için okusan Rabbim kabul eder süresi için her yorumcu farklı söylüyor ama araştırmalarıma göre önemli olan gün ve sayı değil önemli olan kalben okumak istediğini içten ve gönülden istemek tabi çok uzatmadan okumakta fayda var uzadıkça şûhû da kaybolurTek basima baska birsey icin okusam acaba 4444 hepsini bi kerede mu okumak gerekiyor
Teşekkür ederim Hoşbuldum ❤❤Tabiki canım eklerim yeni arkadaşta başlarsın Tekrar hoşgeldin aramıza
Tamam canim teşekkürler❤❤Açık canım yeni arkadaşta eklerim senide