Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 ben namazı kıldım arkadaşlar istediği zaman baslayabilir
ilk bebegimi hamileliğin ortasında kaybettim,çok zor bi dönemdi,bunu sağ salim kucağıma alabilmem için okursunuz arkadaslar:KK33:dualarimiz kabul olsun inş
Canım ben başlıyorum inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına almak nasip olsun... Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 canım 310 tane idi değil mi??

Kızlar meva888 meva888 arkadaşımız namazını kılmış. Kişi başı 296 adet perşembe gününe kadar bitirelim inşallah ❤️❤️❤️ Arkadaşımızın dileği evladını sağlıkla kucağına almak ona göre dua edelim arkadaşlar ❤️❤️❤️❤️

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- iki prensesin annesi iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
10- meva888 meva888 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
11- P Pisces3507 (evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 evanescence10 (evlat sahibi olmak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
14- izmir3534 izmir3534 (evlat sahibi olmak için)

Son düzenleme:
Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 ben namazı kıldım arkadaşlar istediği zaman baslayabilir
ilk bebegimi hamileliğin ortasında kaybettim,çok zor bi dönemdi,bunu sağ salim kucağıma alabilmem için okursunuz arkadaslar:KK33:dualarimiz kabul olsun inş
Rabbim inşallah dileğini kabul eder canım yapıcam şimdi ona göre dua edelim ❤️❤️❤️

canım benim arkadaşıminda öyle olmuştu yürümekte zorlaniyodu 2 hafta sürdü geçti inş seninkide tez vakitte geçer,herkes ayrı ayrı şeyler yaşiyor hamilelikte ,bende sabah sabah mide yanmasiyla uyandım:110:sağ salim dogsunlarda bunlara katlaniriz
Sanada geçmiş olsun canım gebelikte vücüt çok değişiyor her yaşadığımız şeyde endişe başlıyor bebeklerimize zor kavuştuk kaybetmekten korkuyoruz inşallah sağlıkla gelsin kuzular ❤️❤️❤️❤️

Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 canım sen rahim filmi çektirirken genel anestezi mi oldun lokal anestezi mi
Evet canım genel anestezi oldum tamamen bayılttılar doktorum bu azda olsa acı veren bir işlem eğer ben işlemi yaparken kendini kasarsan daha çok acır ve ben işlemi yapmakta güçlük çekerim dedi ama anestezi altında tüm kaslarını serbest bırakıyorsun ve ilaç içinde rahat akıp gidiyor sende uyandığında hiç bir acı çekmiyorsun ki ben ağrı kesici bile içmedim sonrasında hiç ağrım olmadı sadece biraz kan geliyor onuda tek pet taktım 1 günde geçti gitti

X