- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.661
Canım o sıkıntı bizdede vardı eşim polen propolis arı sütü ve baldan oluşan bir karışım yedi birde her gece keçiboynuzu kaynattık içti ileri hızlı hemen arttı bunlardan sonra zaten kullandığının ayı hamile kaldım inşallah sizede şifa olurKızlar konunun yeri burası değil biliyorum ama bisey danışmak istiyorum.esimjn sperm testi sonucunda ileri yavaş hareketli sperm sayısı çok cıktı, aynı durumla karşılaşan var mı ne önerirsiniz? Çocuk diye çırpındıkça hep bi engel cikiyo çok yorucu bi süreymiş aşırı moralsizim şuan(
Sıkıntı Yok canım ağzına sağlık çok saolgünaydın arkadaşlar öncelikle cevap yazamadığım ve gecikmeler yaşadığım için özür dilerim. yoğun bir döneme girdim koşturmacalarım seyahatlerim fazlalaştı.Supurgesizcadiii35 için okumamı bitirdim. bugün @HemDeliHemAsik için
okumaya başlıyorum.
Cnm bebişe isim buldunuz mu:)Canım o sıkıntı bizdede vardı eşim polen propolis arı sütü ve baldan oluşan bir karışım yedi birde her gece keçiboynuzu kaynattık içti ileri hızlı hemen arttı bunlardan sonra zaten kullandığının ayı hamile kaldım inşallah sizede şifa olur
Bulduk canım egehan olacakCnm bebişe isim buldunuz mu:)
Bu karışımı aktarsan mi alıyoruz yoksa kendimiz mi yapıyoruz canım teşekkür ederim cevabın icinCanım o sıkıntı bizdede vardı eşim polen propolis arı sütü ve baldan oluşan bir karışım yedi birde her gece keçiboynuzu kaynattık içti ileri hızlı hemen arttı bunlardan sonra zaten kullandığının ayı hamile kaldım inşallah sizede şifa olur
Oyy:) maşallah cnm güzelmişBulduk canım egehan olacak
Olumsuz düşünme gebelikte lekelenme oluyor ama acile gitme şansın varsa bekleme derim cnm çünkü bnm Dr um kahve normal ama pembe kırmızı olursa hemen gel demişti en azından ilaç verirKızlar buğün çok açık pembe renkli akıntım oldu kasık ve bel ağrım da var sabaha randevu aldım ama korkuyorum ağrı var ise düşük diye okudum dua edin ne olur zar zor gebe kaldım inşallah bişey olmaz
Akşam gidebilirim ama acil anlamaz diye düşünmüştüm canım bi bakim olmazsa giderim artıkOlumsuz düşünme gebelikte lekelenme oluyor ama acile gitme şansın varsa bekleme derim cnm çünkü bnm Dr um kahve normal ama pembe kırmızı olursa hemen gel demişti en azından ilaç verir
Yok canım bu karışımı sadece gıda mühendisleri gramla ayarlayıp karıştırıyorlar zaten günde 1 çay kaşığı yeniyor baya etkili birşey güvenilir yerden almak lazımB
Bu karışımı aktarsan mi alıyoruz yoksa kendimiz mi yapıyoruz canım teşekkür ederim cevabın icin
Saol canım benim seninde yakında belli olur bakalım ne geliyorOyy:) maşallah cnm güzelmiş
Korkma canım ben hamile olduğumu öğrenmeden başladı ağrılarım hatta gece kaç kere ağrıyla uyandım inşallah bişi yoktur hayırlısı olur inşallah Ebru’nun dediği gibi acile gitsen fena olmaz özellikle kadın Doğum hastanesinin acilineKızlar buğün çok açık pembe renkli akıntım oldu kasık ve bel ağrım da var sabaha randevu aldım ama korkuyorum ağrı var ise düşük diye okudum dua edin ne olur zar zor gebe kaldım inşallah bişey olmaz
Acile gittim kese var ama bebek oluşmamış henüz dedi o yüzden ilaç veremem bi hafta sonra gel dedi 6+1 de normal mi bebeğin oluşmaması acaba ?Korkma canım ben hamile olduğumu öğrenmeden başladı ağrılarım hatta gece kaç kere ağrıyla uyandım inşallah bişi yoktur hayırlısı olur inşallah Ebru’nun dediği gibi acile gitsen fena olmaz özellikle kadın Doğum hastanesinin aciline
Gününe göre bebek görünmemesi normal canım dediği gibi anca 1 hafta sonra görünür sen şakın ağır iş yapma mümkünse bu bir haftanı dinlenerek hatta yatarak geçir ve şakın bitki çayı maydonoz çiğ nane falan yeme en önemli haftalar bu haftalar inşallah iyi olacak canım sen dua et bol bol ezan mübarek saatte bende senin için hayırlısını diliyorum rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahAcile gittim kese var ama bebek oluşmamış henüz dedi o yüzden ilaç veremem bi hafta sonra gel dedi 6+1 de normal mi bebeğin oluşmaması acaba ?
Allah razı olsun Abla tekrar lekem gelmedi ama büyük ev geliniyim gelen giden eksik olmuyo elimden geldiğince dikkat ediyorum Rabbim korusun inşallah.Gününe göre bebek görünmemesi normal canım dediği gibi anca 1 hafta sonra görünür sen şakın ağır iş yapma mümkünse bu bir haftanı dinlenerek hatta yatarak geçir ve şakın bitki çayı maydonoz çiğ nane falan yeme en önemli haftalar bu haftalar inşallah iyi olacak canım sen dua et bol bol ezan mübarek saatte bende senin için hayırlısını diliyorum rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah