- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.641
Rica ederim canımTamam canım eklicem kusıra bakma yeni gördüm
Canım kendi doktoruma randevum 2 hafta sonra inşallah sıkıntı olmaz çok korkuyorum. Kasıklarım hala ağrıyo ama yine kendi doktoruma daha çok güveniyorum bana dua edin nolur kızlar bişi olmasıncanım bence kendi doktorunu dinlemelisin. diğer doktoru tanımıyorsun falan nasıldır vs bilmiyorsun. kendi doktorun daha güvenilir en azından ilerde enfeksiyonunla ilgili bi sorunun olursa yine direk kendi doktoruna görünürsün. biraz daha dayanmaya calış ve olmadı kendi doktoruna git ilacını o versin:)
Inşallah olmaz kuzum monural şase verdi ise içebilirsin gebelikte kullanılan bir ilaç aklında bulunsun prospektüste yazıyorsa merak etme canım benimCanım kendi doktoruma randevum 2 hafta sonra inşallah sıkıntı olmaz çok korkuyorum. Kasıklarım hala ağrıyo ama yine kendi doktoruma daha çok güveniyorum bana dua edin nolur kızlar bişi olmasın
Cnm idrar yolu enjeksiyonu gebelikte tehlikeli ben ilk gebeliğimde olmustum ama bnm çok çok azdı Dr gerek yok bosuna ilaç vermeyelim demişti senin gibi belki senınde azdır bnce bi Dr a daha danış ihmal edilecek bi durum değil çünküKızlar 1 haftadır kaşık ağrısından kıvranıyordum üstüne birde kaşıntı başladı mantar oldum doktorumun randevuları dolu diye başka hastaneye gittim idrar tahlili yaptı doktor sonuca baktı idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun dedi antibiyotik verdi suda eriyen şase verdi birde fitil verdi eve gelince kendi doktoruma whatsaptan tahlili gönderdim idrar yolu enfeksiyonu dediler ilaç içeyimmi dedim hayır içme daha ilaçlık durumda değilsin dedi bol su iç Ağrı’da normal bebek büyüyo dedi kafam karıştı yaaa napcamn şimdi ben
Yok canım verdiği ilaçların hepsi c kategorisinde gebelikte kullanılmaz yazıyorInşallah olmaz kuzum monural şase verdi ise içebilirsin gebelikte kullanılan bir ilaç aklında bulunsun prospektüste yazıyorsa merak etme canım benim
Canım dansite 1013 çıkmış referans aralığı 1000-1030 bunun için antibiyotik verdi . Senin kaç çıkmıştı hatırlıyormusunCnm idrar yolu enjeksiyonu gebelikte tehlikeli ben ilk gebeliğimde olmustum ama bnm çok çok azdı Dr gerek yok bosuna ilaç vermeyelim demişti senin gibi belki senınde azdır bnce bi Dr a daha danış ihmal edilecek bi durum değil çünkü
Cnm bnm lökosit çıkmıştı ona rağmen vermedi normal değer 10 falandı bnm 20 idi gerek yok demişti sen bol su iç bnce için rahat değilse bi dahiliye Dr una da gösterebilirsnCanım dansite 1013 çıkmış referans aralığı 1000-1030 bunun için antibiyotik verdi . Senin kaç çıkmıştı hatırlıyormusun
bence de ilaçları iyice aratır güvendiğin doktorlara sor öyle karar ver içip içmeyeceğini,umarım kısa sürede geçerKızlar 1 haftadır kaşık ağrısından kıvranıyordum üstüne birde kaşıntı başladı mantar oldum doktorumun randevuları dolu diye başka hastaneye gittim idrar tahlili yaptı doktor sonuca baktı idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun dedi antibiyotik verdi suda eriyen şase verdi birde fitil verdi eve gelince kendi doktoruma whatsaptan tahlili gönderdim idrar yolu enfeksiyonu dediler ilaç içeyimmi dedim hayır içme daha ilaçlık durumda değilsin dedi bol su iç Ağrı’da normal bebek büyüyo dedi kafam karıştı yaaa napcamn şimdi ben
Canım dansite ise onu su içerek düşürebilirsin. Bol su içmen lazım çok geçmiş olsunCanım dansite 1013 çıkmış referans aralığı 1000-1030 bunun için antibiyotik verdi . Senin kaç çıkmıştı hatırlıyormusun
Okuyorum canım bugün 200 bitti kalanını da yarına bitireceğim insallahKızlar @HemDeliHemAsik Hanife arkadaşımıza başlıyoruz yine kişi 342 adet pazartesi gününe kadar bitirelim inşallah
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
10-meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12-evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
Nasıl anlamadım cnm ileri hız mı düşükKızlar konunun yeri burası değil biliyorum ama bisey danışmak istiyorum.esimjn sperm testi sonucunda ileri yavaş hareketli sperm sayısı çok cıktı, aynı durumla karşılaşan var mı ne önerirsiniz? Çocuk diye çırpındıkça hep bi engel cikiyo çok yorucu bi süreymiş aşırı moralsizim şuan(
Evet canjmNasıl anlamadım cnm ileri hız mı düşük
Keçiboynuzu kürü yap cnm saraçoğlunun sitesine gir orda var tarifi yükseltirsiniz sorun yapma kendine bnm eşimde pekmezi yiyordu her sabah aç karnına pekmezi de yiyebilirEvet canjm