Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

juliet55 Shokella size şunu söyleyebilirim ki ben 41 yaşındayım ve 2 senedir evliyim. Yaklaşık 17 aydır da tüp tedavisi görüyorum. Ben vazgeçmediysem size noluyo bakiimm Durun daha gencecik kızlarsınız. Ben sizin yaşlarda olmak için neler vermezdim. Can sağ oldukça umut hep var kızlar . Her ay ayrı bir umut. Düşsek de kalkıp devam edeceğiz. Kapiş ??

İnşallah canım rabbim miniğinin sesini duyursun

Kızlar benim bu ay da olmadı ben pes ediyorum artık bıktım usandım.
canım bu süreç malesef insanı yıpratıyor, sizi çok iyi anlıyorum,ben bazen ya bu şanş senede bi defa filan verilseydi diyodum,en azından her ay deneme sanşimız war diye teselli ediyodum kendimi,bi gün öncesi hüngür hüngür ağlayıp,ertesi gün hamile olduğumu ogrendim,hatta acaba kafami bu konudan boşaltmak için antidepresan mi alsam diye düşünüyordum tam nasip oldu,ben burdaki herkesin olacağına inanıyorum okadar dua okuyoruz elbet kabul olcağı vakit wardir,hamile kaldiktan sonrada allah bi sorun yasatmasin hic birimize,ama doktor ve verdiği moral de önemli bu süreçte bence iyi doktor elektriginin tuttuğu doktora gitmek lazım.

juliet55 Shokella kızlar bu grubta birbirimizi en iyi bizler anlarız umutsuzluğuga kapılmayın bende pes ettim hatta sizinle paylaşmak istedim ama daha kötü olurum diye yazmamıştım dert veren Rabbim bizleri seviyoki sınıyo dermanını da muhakkak veriyor sadece tevekkül edip dua edip sabretmek düşüyo bize. Bu bayramda insanlar benim yanımda benim arkamdan konuştular çocuğu olmuyo şu kadar zaman oldu diye kafalarından senin şu sorunun var diyip uyduruyolar bişeyim yok diyorum ama kimse inanmadı halbuki sorun da eşimde idi kimseye söylemedim gebe olduğum halde ne kadar zoruma gitti gelen tüm misafirler bebek konusunu açtı çok zor bi durum sizi çok iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı iki dünyada da göz aydınlığı olucak tertemiz evlatlar nasip etsin evvela sizlere sonlara bizlere inşallah

İnsanlar çok düşüncesiz ve acımasız.Sonuçta veren Allah hiç vermeyebilir buda onun imtihanı diye düşüneceklerine ancak suçlamayı bilirler.Sen hiç merak etme herkes ağzından çıkan kelimenin hesabını hesap günü verecek o yuzden üzme kendini.

kesinlikle katılıyorum insanlar bu konuda çok düşüncesiz anlayişsiz başına gelmeyenler anlamıyor

İnşallah bana da faydası olur
Kardeşim allah yardımcımız olsun ben 4 yıldır bekliyorum her ay heyecanla 2 çizgi olacak günü bekliyorum nasip olmuyor bir türlü eşim tedavi olmaya yanaşmıyor acaba mucize olur mu beklentisi çok kötü her ay test yapıyorum belki olur diye günüm bu ay hariç hiç şaşmazdı o bile heyecanlandırdı ama gene negatif gene negatif çok yoruldum artık

Canım benim Allah hepimize nasip edecek inşallah.

Günaydın kızlar bana okunan duada sadece Synonyms kaldı ondan haber bekliyorum ama tek kaldı zaten bitiremediyse ben bile tamamlarım hepinizin ağzına sağlık rabbim hepimize hayırlımsağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Rakika hanifecim sıra sende vakit bulunca namazını kıl hayırlısıyla sana başlayalım

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )

Canım ismim Yadigar. Niyetimin yanına yazar mısın rica etsem

Canım kıldım başlayabiliriz :))

Allah hepinizden razı olsun iyiki varsın dua kardeşlerim juliet55 ben oturdum kuzu 3 gün üst üste adet olmadım dr da gitmesim biteli 1.5 ay olcak nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…