- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.621
İnşallah canım rabbim miniğinin sesini duyursunjuliet55 Shokella kızlar ben tam 4 sene bekledim, tek başımaydım hep kimselere anlatamadım. eşim de hep olur olur diye geçiştirdi. tek başıma doktorlara gittim,tek başıma otlar içtim her zaman tek başımaydım. eşimin aklı başına geldi en sonunda. ne zaman ?? ben görümcemle konuşana dek.belki eşim de düşündü etti ama bana hiç bir zaman belli etmedi. ocaktan beri de tüp bebek tedavisi görüyorum. kendim gittim her zaman doktora,iğneleri kendim vuruldum,tabiki eşimin zamanı vs olsaydı gelirdi ama o psikolojiyi düşünebiliyor musunuz.. cok şükür pozitifi gördük ama hala kalbini duyamadık.neyse diyeceğim şu sizi çok iyi anlıyorum her ay o kırmızıları gördüğünüzdeki hayal kırıklığını. ama sabredin dua edin,bir şey olmuyorsa inanın bir sebebi vardır. Allah bizim için en doğru zamanı bildiği için vermiyordur. bir de hep hayırlısını isteyin. ben bile hala öle dua ediyorum inşallah hayırlısıyla kalbini duyarım (((
canım bu süreç malesef insanı yıpratıyor, sizi çok iyi anlıyorum,ben bazen ya bu şanş senede bi defa filan verilseydi diyodum,en azından her ay deneme sanşimız war diye teselli ediyodum kendimi,bi gün öncesi hüngür hüngür ağlayıp,ertesi gün hamile olduğumu ogrendim,hatta acaba kafami bu konudan boşaltmak için antidepresan mi alsam diye düşünüyordum tam nasip oldu,ben burdaki herkesin olacağına inanıyorum okadar dua okuyoruz elbet kabul olcağı vakit wardir,hamile kaldiktan sonrada allah bi sorun yasatmasin hic birimize,ama doktor ve verdiği moral de önemli bu süreçte bence iyi doktor elektriginin tuttuğu doktora gitmek lazım.Kızlar benim bu ay da olmadı ben pes ediyorum artık bıktım usandım.
Arkadaşım iki gebeliğinde de maydanoz süt buharıyla kaldı :)Maydonoz buharına oturmaya başladım eşim diyor ki sen iyice kafayı yedin
İnsanlar çok düşüncesiz ve acımasız.Sonuçta veren Allah hiç vermeyebilir buda onun imtihanı diye düşüneceklerine ancak suçlamayı bilirler.Sen hiç merak etme herkes ağzından çıkan kelimenin hesabını hesap günü verecek o yuzden üzme kendini.juliet55 Shokella kızlar bu grubta birbirimizi en iyi bizler anlarız umutsuzluğuga kapılmayın bende pes ettim hatta sizinle paylaşmak istedim ama daha kötü olurum diye yazmamıştım dert veren Rabbim bizleri seviyoki sınıyo dermanını da muhakkak veriyor sadece tevekkül edip dua edip sabretmek düşüyo bize. Bu bayramda insanlar benim yanımda benim arkamdan konuştular çocuğu olmuyo şu kadar zaman oldu diye kafalarından senin şu sorunun var diyip uyduruyolar bişeyim yok diyorum ama kimse inanmadı halbuki sorun da eşimde idi kimseye söylemedim gebe olduğum halde ne kadar zoruma gitti gelen tüm misafirler bebek konusunu açtı çok zor bi durum sizi çok iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı iki dünyada da göz aydınlığı olucak tertemiz evlatlar nasip etsin evvela sizlere sonlara bizlere inşallah
Haklısın canım..İnsanlar çok düşüncesiz ve acımasız.Sonuçta veren Allah hiç vermeyebilir buda onun imtihanı diye düşüneceklerine ancak suçlamayı bilirler.Sen hiç merak etme herkes ağzından çıkan kelimenin hesabını hesap günü verecek o yuzden üzme kendini.
kesinlikle katılıyorum insanlar bu konuda çok düşüncesiz anlayişsiz başına gelmeyenler anlamıyorjuliet55 Shokella kızlar bu grubta birbirimizi en iyi bizler anlarız umutsuzluğuga kapılmayın bende pes ettim hatta sizinle paylaşmak istedim ama daha kötü olurum diye yazmamıştım dert veren Rabbim bizleri seviyoki sınıyo dermanını da muhakkak veriyor sadece tevekkül edip dua edip sabretmek düşüyo bize. Bu bayramda insanlar benim yanımda benim arkamdan konuştular çocuğu olmuyo şu kadar zaman oldu diye kafalarından senin şu sorunun var diyip uyduruyolar bişeyim yok diyorum ama kimse inanmadı halbuki sorun da eşimde idi kimseye söylemedim gebe olduğum halde ne kadar zoruma gitti gelen tüm misafirler bebek konusunu açtı çok zor bi durum sizi çok iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı iki dünyada da göz aydınlığı olucak tertemiz evlatlar nasip etsin evvela sizlere sonlara bizlere inşallah
İnşallah bana da faydası olurArkadaşım iki gebeliğinde de maydanoz süt buharıyla kaldı :)
Kardeşim allah yardımcımız olsun ben 4 yıldır bekliyorum her ay heyecanla 2 çizgi olacak günü bekliyorum nasip olmuyor bir türlü eşim tedavi olmaya yanaşmıyor acaba mucize olur mu beklentisi çok kötü her ay test yapıyorum belki olur diye günüm bu ay hariç hiç şaşmazdı o bile heyecanlandırdı ama gene negatif gene negatif çok yoruldum artıkİnşallah bana da faydası olur
Canım benim Allah hepimize nasip edecek inşallah.Kardeşim allah yardımcımız olsun ben 4 yıldır bekliyorum her ay heyecanla 2 çizgi olacak günü bekliyorum nasip olmuyor bir türlü eşim tedavi olmaya yanaşmıyor acaba mucize olur mu beklentisi çok kötü her ay test yapıyorum belki olur diye günüm bu ay hariç hiç şaşmazdı o bile heyecanlandırdı ama gene negatif gene negatif çok yoruldum artık
Canım ismim Yadigar. Niyetimin yanına yazar mısın rica etsemGünaydın kızlar bana okunan duada sadeceSynonyms kaldı ondan haber bekliyorum ama tek kaldı zaten bitiremediyse ben bile tamamlarım hepinizin ağzına sağlık rabbim hepimize hayırlımsağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Rakika hanifecim sıra sende vakit bulunca namazını kıl hayırlısıyla sana başlayalım
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6-Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
10-meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12-evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
Canım kıldım başlayabiliriz :))Günaydın kızlar bana okunan duada sadeceSynonyms kaldı ondan haber bekliyorum ama tek kaldı zaten bitiremediyse ben bile tamamlarım hepinizin ağzına sağlık rabbim hepimize hayırlımsağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Rakika hanifecim sıra sende vakit bulunca namazını kıl hayırlısıyla sana başlayalım
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6-Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
10-meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12-evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
Canım sen nasıl yapıyordunAllah hepinizden razı olsun iyiki varsın dua kardeşlerimjuliet55 ben oturdum kuzu 3 gün üst üste adet olmadım dr da gitmesim biteli 1.5 ay olcak nerdeyse
Tamam canım eklicem kusıra bakma yeni gördümCanım ismim Yadigar. Niyetimin yanına yazar mısın rica etsem