Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Kızlar konunun yeri burası değil biliyorum ama bisey danışmak istiyorum.esimjn sperm testi sonucunda ileri yavaş hareketli sperm sayısı çok cıktı, aynı durumla karşılaşan var mı ne önerirsiniz? Çocuk diye çırpındıkça hep bi engel cikiyo çok yorucu bi süreymiş aşırı moralsizim şuan:KK43:(
Canım o sıkıntı bizdede vardı eşim polen propolis arı sütü ve baldan oluşan bir karışım yedi birde her gece keçiboynuzu kaynattık içti ileri hızlı hemen arttı bunlardan sonra zaten kullandığının ayı hamile kaldım inşallah sizede şifa olur ❤️❤️❤️

Canım o sıkıntı bizdede vardı eşim polen propolis arı sütü ve baldan oluşan bir karışım yedi birde her gece keçiboynuzu kaynattık içti ileri hızlı hemen arttı bunlardan sonra zaten kullandığının ayı hamile kaldım inşallah sizede şifa olur ❤️❤️❤️
Cnm bebişe isim buldunuz mu:)

B
Bu karışımı aktarsan mi alıyoruz yoksa kendimiz mi yapıyoruz canım teşekkür ederim cevabın icin

Kızlar buğün çok açık pembe renkli akıntım oldu kasık ve bel ağrım da var sabaha randevu aldım ama korkuyorum ağrı var ise düşük diye okudum dua edin ne olur zar zor gebe kaldım inşallah bişey olmaz :KK43:

Kızlar buğün çok açık pembe renkli akıntım oldu kasık ve bel ağrım da var sabaha randevu aldım ama korkuyorum ağrı var ise düşük diye okudum dua edin ne olur zar zor gebe kaldım inşallah bişey olmaz :KK43:
Olumsuz düşünme gebelikte lekelenme oluyor ama acile gitme şansın varsa bekleme derim cnm çünkü bnm Dr um kahve normal ama pembe kırmızı olursa hemen gel demişti en azından ilaç verir

juliet55 juliet55 aşkım yarım litre süte 1 demet maydanoz attım kaynattım oturabileceğim bi kovaya döktüm etrafıma buharı kaçmasın diye battaniye sarıp yarım saat kadar oturdum 3 gün üst üste yaptım ama ilk iki gün ılık ılık şeyler aktı we akıntım çok oldu 5. Gün de ilişki yaşadım bundan sonr 7. Gün adet bittikten sonra tabi soğan kürü başladım 15 gün sadece sabahları aç karnına içtim bu süredede eşime takviyelerde bulundum ama adet olamadım hamilede değilim heralde öyle yani :KK43:

Korkma canım ben hamile olduğumu öğrenmeden başladı ağrılarım hatta gece kaç kere ağrıyla uyandım inşallah bişi yoktur hayırlısı olur inşallah Ebru’nun dediği gibi acile gitsen fena olmaz özellikle kadın Doğum hastanesinin aciline❤️❤️

Korkma canım ben hamile olduğumu öğrenmeden başladı ağrılarım hatta gece kaç kere ağrıyla uyandım inşallah bişi yoktur hayırlısı olur inşallah Ebru’nun dediği gibi acile gitsen fena olmaz özellikle kadın Doğum hastanesinin aciline❤️❤️
Acile gittim kese var ama bebek oluşmamış henüz dedi o yüzden ilaç veremem bi hafta sonra gel dedi 6+1 de normal mi bebeğin oluşmaması acaba ?

Acile gittim kese var ama bebek oluşmamış henüz dedi o yüzden ilaç veremem bi hafta sonra gel dedi 6+1 de normal mi bebeğin oluşmaması acaba ?
Gününe göre bebek görünmemesi normal canım dediği gibi anca 1 hafta sonra görünür sen şakın ağır iş yapma mümkünse bu bir haftanı dinlenerek hatta yatarak geçir ve şakın bitki çayı maydonoz çiğ nane falan yeme en önemli haftalar bu haftalar inşallah iyi olacak canım sen dua et bol bol ezan mübarek saatte bende senin için hayırlısını diliyorum rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah❤️❤️❤️

Gününe göre bebek görünmemesi normal canım dediği gibi anca 1 hafta sonra görünür sen şakın ağır iş yapma mümkünse bu bir haftanı dinlenerek hatta yatarak geçir ve şakın bitki çayı maydonoz çiğ nane falan yeme en önemli haftalar bu haftalar inşallah iyi olacak canım sen dua et bol bol ezan mübarek saatte bende senin için hayırlısını diliyorum rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah❤️❤️❤️
Allah razı olsun Abla tekrar lekem gelmedi ama büyük ev geliniyim gelen giden eksik olmuyo elimden geldiğince dikkat ediyorum Rabbim korusun inşallah.

X