- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.601
mide bulantilariyla uğrasuğrasiyorum malesef 2 gündür başımı kaldiramiyorum yataktan o yuzden aksadi benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yazmayı unutmusum 342 okudum Allah kabul etsin inşallah.....Hepinize çok teşekkür ederim kızlar ağzınıza sağlık rabbim evlat bekleyenlere hamilelik karnında olanlar hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Okumasını bilgi vermeyen arkadaşlar Synonyms meva888 L Limonagacii06 kızlar eğer bitmediyse yardım edelim
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
Okurum tabi canım sende inşirah suresini oku devamlı hiç bir zaman yanlız değiliz Rabbim var bende eşimin işi nedeniyle ailemden çok uzakta bir şehre geldim ve devamlı nöbetleri var hep yanlız kalıyorum ama dua herşeye çare sende dua et inşallah yakında bebeğin gelir seni yalnızlıktan kurtarırKızlar çok yalnızım benim için gönlünüzden geçen herhangi bir dua okur musunuz
Canım herşey vaktini bekliyor pes etme bende çok fazla ağladım her reglimin ilk günü sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyordum ne kadar süredir bekliyorsunuz eşin ve sen tüm tahlillerini yaptırıp neden kaynaklandığını tespit ettinizmiKızlar benim bu ay da olmadı ben pes ediyorum artık bıktım usandım.
Herşeyi yaptırdık rahim filmi hariç onu da çekmedi doktor tıkalılık düşündürecek öykün yok dedi 3 tane doktora gittim 3ü de işe yaramaz. Klomeni verip sallıyorlar. Şimdi 2. Klomene başladım. Denemediği ot ilaç vitamin kalmadı selenyum çinko e vitamini a vitamini kafayı yiyecem artık 13 ay oldu tam.Canım herşey vaktini bekliyor pes etme bende çok fazla ağladım her reglimin ilk günü sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyordum ne kadar süredir bekliyorsunuz eşin ve sen tüm tahlillerini yaptırıp neden kaynaklandığını tespit ettinizmi
Benim doktorda 7ay olmadı diye rahim filmi çekilmesi gerek dedi 1 ay sonrada bebek tuttu canım çünkü tıkalı olmasa bile yolu çok açıyor ve spermler daha kolay ilerliyormuş bence onuda dene canım gerekirse doktor değiştir kötü bişi değil bu işlem sonuçta nerden biliyor ayrıca tüpü film çekilmeden ne durumda bilemezHerşeyi yaptırdık rahim filmi hariç onu da çekmedi doktor tıkalılık düşündürecek öykün yok dedi 3 tane doktora gittim 3ü de işe yaramaz. Klomeni verip sallıyorlar. Şimdi 2. Klomene başladım. Denemediği ot ilaç vitamin kalmadı selenyum çinko e vitamini a vitamini kafayı yiyecem artık 13 ay oldu tam.
Memlekete gideyim orda yaptırcam soğudum buradaki doktorlardanBenim doktorda 7ay olmadı diye rahim filmi çekilmesi gerek dedi 1 ay sonrada bebek tuttu canım çünkü tıkalı olmasa bile yolu çok açıyor ve spermler daha kolay ilerliyormuş bence onuda dene canım gerekirse doktor değiştir kötü bişi değil bu işlem sonuçta nerden biliyor ayrıca tüpü film çekilmeden ne durumda bilemez
Kesinlikle canım bazı doktorlar insanın zamanını çalmaktan başka bişi yapmıyorlar inşallah iyi bir doktora denk gelirsin çaresini tez vakitte bulsun hem sen sevin hem bizi sevindirMemlekete gideyim orda yaptırcam soğudum buradaki doktorlardan
Canım bazı hastanelerin tahlilleri yanlış çıkıyor benimde tsh tahlilimde afaki fark çıktı 1 hafta arayla farklı şehirlerde yaptırınca anladım ve o süre içerisinde bana yüksek dozda ilaç verdiler vücudu alt üst ettiler sen gerekirse farklı hastanede tekrar yaptırFsh 9 çıkmıştı rezervin az dedi korkuttu beni amh yaptırdım 2.05 optimum fertilite düzeyi çıktı şimdi ben hangisine inanayım
Amin canım inşallah bizde bu mutluluğu hayırlısıyla yaşarız.Bende çok yoruldum nasıl bir imtihansa isyan etmiyorum haşa ama ne umudumu kesebiliyorum nede umut yeşertebiliyorum kendime acımaya başladım dünyanın sonu değil belki ewet ama bende anne olmamayı hakedeck bişy yapmadım rabbim duysun sesimizi sabrımızı selamete çıkarsınn diyecek başka bişey yok ne yazıkki juliet55