Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar ağzınıza sağlık rabbim evlat bekleyenlere hamilelik karnında olanlar hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️❤️

Okumasını bilgi vermeyen arkadaşlar Synonyms Synonyms meva888 meva888 L Limonagacii06 kızlar eğer bitmediyse yardım edelim❤️❤️❤️

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar ağzınıza sağlık rabbim evlat bekleyenlere hamilelik karnında olanlar hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️❤️

Okumasını bilgi vermeyen arkadaşlar Synonyms Synonyms meva888 meva888 L Limonagacii06 kızlar eğer bitmediyse yardım edelim❤️❤️❤️

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
Canım yazmayı unutmusum 342 okudum Allah kabul etsin inşallah.....

Kızlar çok yalnızım benim için gönlünüzden geçen herhangi bir dua okur musunuz
Okurum tabi canım sende inşirah suresini oku devamlı hiç bir zaman yanlız değiliz Rabbim var bende eşimin işi nedeniyle ailemden çok uzakta bir şehre geldim ve devamlı nöbetleri var hep yanlız kalıyorum ama dua herşeye çare sende dua et inşallah yakında bebeğin gelir seni yalnızlıktan kurtarır ❤️❤️❤️❤️

Kızlar benim bu ay da olmadı ben pes ediyorum artık bıktım usandım.
Canım herşey vaktini bekliyor pes etme bende çok fazla ağladım her reglimin ilk günü sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyordum ne kadar süredir bekliyorsunuz eşin ve sen tüm tahlillerini yaptırıp neden kaynaklandığını tespit ettinizmi❤️❤️❤️

Canım herşey vaktini bekliyor pes etme bende çok fazla ağladım her reglimin ilk günü sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyordum ne kadar süredir bekliyorsunuz eşin ve sen tüm tahlillerini yaptırıp neden kaynaklandığını tespit ettinizmi❤️❤️❤️
Herşeyi yaptırdık rahim filmi hariç onu da çekmedi doktor tıkalılık düşündürecek öykün yok dedi 3 tane doktora gittim 3ü de işe yaramaz. Klomeni verip sallıyorlar. Şimdi 2. Klomene başladım. Denemediği ot ilaç vitamin kalmadı selenyum çinko e vitamini a vitamini kafayı yiyecem artık 13 ay oldu tam.

Herşeyi yaptırdık rahim filmi hariç onu da çekmedi doktor tıkalılık düşündürecek öykün yok dedi 3 tane doktora gittim 3ü de işe yaramaz. Klomeni verip sallıyorlar. Şimdi 2. Klomene başladım. Denemediği ot ilaç vitamin kalmadı selenyum çinko e vitamini a vitamini kafayı yiyecem artık 13 ay oldu tam.
Benim doktorda 7ay olmadı diye rahim filmi çekilmesi gerek dedi 1 ay sonrada bebek tuttu canım çünkü tıkalı olmasa bile yolu çok açıyor ve spermler daha kolay ilerliyormuş bence onuda dene canım gerekirse doktor değiştir kötü bişi değil bu işlem sonuçta nerden biliyor ayrıca tüpü film çekilmeden ne durumda bilemez

Benim doktorda 7ay olmadı diye rahim filmi çekilmesi gerek dedi 1 ay sonrada bebek tuttu canım çünkü tıkalı olmasa bile yolu çok açıyor ve spermler daha kolay ilerliyormuş bence onuda dene canım gerekirse doktor değiştir kötü bişi değil bu işlem sonuçta nerden biliyor ayrıca tüpü film çekilmeden ne durumda bilemez
Memlekete gideyim orda yaptırcam soğudum buradaki doktorlardan

Fsh 9 çıkmıştı rezervin az dedi korkuttu beni amh yaptırdım 2.05 optimum fertilite düzeyi çıktı şimdi ben hangisine inanayım
Canım bazı hastanelerin tahlilleri yanlış çıkıyor benimde tsh tahlilimde afaki fark çıktı 1 hafta arayla farklı şehirlerde yaptırınca anladım ve o süre içerisinde bana yüksek dozda ilaç verdiler vücudu alt üst ettiler sen gerekirse farklı hastanede tekrar yaptır

Bende çok yoruldum nasıl bir imtihansa isyan etmiyorum haşa ama ne umudumu kesebiliyorum nede umut yeşertebiliyorum kendime acımaya başladım dünyanın sonu değil belki ewet ama bende anne olmamayı hakedeck bişy yapmadım rabbim duysun sesimizi sabrımızı selamete çıkarsınn diyecek başka bişey yok ne yazıkki juliet55 juliet55

Bende çok yoruldum nasıl bir imtihansa isyan etmiyorum haşa ama ne umudumu kesebiliyorum nede umut yeşertebiliyorum kendime acımaya başladım dünyanın sonu değil belki ewet ama bende anne olmamayı hakedeck bişy yapmadım rabbim duysun sesimizi sabrımızı selamete çıkarsınn diyecek başka bişey yok ne yazıkki juliet55 juliet55
Amin canım inşallah bizde bu mutluluğu hayırlısıyla yaşarız.

juliet55 juliet55 Shokella Shokella kızlar ben tam 4 sene bekledim, tek başımaydım hep kimselere anlatamadım. eşim de hep olur olur diye geçiştirdi. tek başıma doktorlara gittim,tek başıma otlar içtim her zaman tek başımaydım. eşimin aklı başına geldi en sonunda. ne zaman ?? ben görümcemle konuşana dek.belki eşim de düşündü etti ama bana hiç bir zaman belli etmedi. ocaktan beri de tüp bebek tedavisi görüyorum. kendim gittim her zaman doktora,iğneleri kendim vuruldum,tabiki eşimin zamanı vs olsaydı gelirdi ama o psikolojiyi düşünebiliyor musunuz.. cok şükür pozitifi gördük ama hala kalbini duyamadık.neyse diyeceğim şu sizi çok iyi anlıyorum her ay o kırmızıları gördüğünüzdeki hayal kırıklığını. ama sabredin dua edin,bir şey olmuyorsa inanın bir sebebi vardır. Allah bizim için en doğru zamanı bildiği için vermiyordur. bir de hep hayırlısını isteyin. ben bile hala öle dua ediyorum inşallah hayırlısıyla kalbini duyarım :KK43:(((

X