Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Günaydın kızlar ebru arkadaşımızın duasını bitiren başka arkadaş varmı şuanda listeye göre bilgi vermeyenler aşağıdaki arkadaşlar❤️❤️

V Vavin juliet55 juliet55 4 41EEEEE41 S267 S267 Synonyms Synonyms meva888 meva888 @Corumlukizz

@Corumlukizz canım sen juliet55 juliet55 arkadaşımızınkinide bitirdinmi bilgi vermedin ona göre bilgi verki tamamlayalım eksikse

Bu arkadaşlarınki bitince sıra bende aslında ama ramazanda herkese okunmadığı için içime sinmiyor çünkü benimkine başlasak anca arife günü biter diğer arkadaşlar kalır bu durumdada ben çok üzülürüm ❤️❤️❤️ben diyorumki kalan tüm arkadaşlar için ortak bir okuma yapıp ramazan bitmeden bu güzel günleri değerlendirelim yoksa listenin yarısı ramazanda duası edilemeyecek❤️❤️ bayrama girince zaten bayramda herkesin işi olacak okumak zor olacak bayram süresince ara verelim❤️❤️ Bayram bitince yine listede kaldığımız yerden herkese tek tek devam ederiz listeyi tamamlarız. Herkese uyarmı kızlar ❤️❤️❤️❤️
Bence çok mantıklı ve çok ince düşünülmüş bi hareket ablacım öyle yapalım ❤️❤️☺️

Günaydın hanımlar meva888 meva888 hayirli olsun canım çok sevindim. Doktor icin acele etme. Betanin yukselmesi gerekiyormuş muayene icin. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışı gözlemle. (Ben ogrenince doktora kostum dr. 1 hafta sonraya tekrar randevu verdi hic birsey yapmadan)

Ben 174 adet okudum bu arada. Okumaya devam :)

Kızlar hayırlı günler bugun biraz halsizim hamileyken insanın birgünü birgününe benzemiyor❤️❤️❤️ Yeni gebe kalan arkadaşlarım inşallah kolay gebelik geçirirsiniz❤️❤️❤️

Okumalarda son kalan arkadaşlar olumalarıyla ilgili bilgi veriyor sadece yeni katılan çorumlukız bilgi vermiyor en son geçen hafta cuma giriş yapmış büyük ihtimalle gizeme ve ebruya okumadı onun dualarınıda paylaşalım bitirelim diyorum❤️❤️❤️

Son düzenleme:
Kızlar son ramazanda okuması yapılmayanlar sırayla Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 Rakika Rakika S267 S267 Synonyms Synonyms P Pisces3507 evanescence10 evanescence10 ’dir. Bugun akşama kadar namazları duaları yapalım kılınca bilgi verin kızlar hepimizin namazı bitince duayı başlatalım❤️❤️

@denizkaplan meva888 meva888 arkadaşlar siz listede alt bölümdesiniz ama ramazanın ilk okumaları size yapılmıştı o yüzden bu okumaya katmadım bilginiz olsun hak geçmesin ❤️❤️❤️❤️

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)

bu arada kızlar beta hcg 116 cikti iyi mi sizce ,hamile arladaslar siz kacla ögrenmistiniz
Maşallah hayırlı olsun canım gözün aydın :))

Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 öğle namazının peşinden kılarım namazımı girip haber vermesem de kıldı bilin, yoğunum baya bayram üstü dükkan kalabalık :)

X