Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Cıktım doktordan kese var hala ama düşük tehdidi dedi :KK43:(( eğer düşseydi kese olmazdı dimi ??
Korkma canım günümüzde normal oldu bu kanamalar ben dahil hiç bir arkadaşım kanamasız hamilelik geçirmedi doktor progestan vermiştir sana sabah akşam fitil olarak kullan demişti bana 1 haftaya kalmadan hiç bir şey kalmadı ama senin bol bol yatıp dinlenmen gerek ben bi wc için kalktım birde yemek yemek için bu şekilde hiç bir şey olmadan atlatabiliyorsun içini ferah tut canım birde doltor dedimi bilmiyorum maydonoz yeme bitki çaylarını içme canım

kızlar benim adetim yarın evde test vardı buğün öylesine yaptım ikinci çizgi çıktı ama yanılma da oluyo bu testlerde acile gitsem kan testi yaparlar mı bayramdan sonrayı beklemek istemiyorum

kızlar benim adetim yarın evde test vardı buğün öylesine yaptım ikinci çizgi çıktı ama yanılma da oluyo bu testlerde acile gitsem kan testi yaparlar mı bayramdan sonrayı beklemek istemiyorum
Canım eğer gebelik varsa ve idrarda çift çizgi varsa Kanda kesin çıkar. Inşallah bir kardeşimizin mutluluğuna daha ortak oluruz. Haber ver bize de :KK200:

Akşam bi acile gideyim varsa haber veririm inşallah vardır canım inşallah test doğru çıkmıştır çoook âminn
Canım baya net çizgi laboquick marka ise yanılma payı çok düşük.İnşallah rabbim gönlündeki duanı duymuş ve kabul etmiştir.Meleğin seninledir.Böyle haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum

Korkma canım günümüzde normal oldu bu kanamalar ben dahil hiç bir arkadaşım kanamasız hamilelik geçirmedi doktor progestan vermiştir sana sabah akşam fitil olarak kullan demişti bana 1 haftaya kalmadan hiç bir şey kalmadı ama senin bol bol yatıp dinlenmen gerek ben bi wc için kalktım birde yemek yemek için bu şekilde hiç bir şey olmadan atlatabiliyorsun içini ferah tut canım birde doltor dedimi bilmiyorum maydonoz yeme bitki çaylarını içme canım
Maydonoz hiç mi yemicez azıcık da olsa salataya falan koymuştum :KK43:
Allah korusun ya aklım gitti bugün:KK43:
Cok sağolun kızlar teşekkür ederim :KK200:

X