- 20 Şubat 2013
- 423
- 392
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.521
Kızlar kormızı lekem geldi doktora gidiyorum lütfen dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dualarimiz seninle ilk zamanlar olanı ligi canım öyle şeyler haber et bizideKızlar kormızı lekem geldi doktora gidiyorum lütfen dua edin
Normal mi yani anlamadımdualarimiz seninle ilk zamanlar olanı ligi canım öyle şeyler haber et bizide
Dinlen cnm yat sürekli ilaç verdimiCıktım doktordan kese var hala ama düşük tehdidi dedi (( eğer düşseydi kese olmazdı dimi ??
Canım ben hiç gebelik yaşamadım ama kırmızı lekelenme normal diye biliyorum yerleşme kanaması diyolar bişey olmaz Allah'ı izniyle dua ederiz sende edersin bol bol da dinlenirsin içini ferah tut iyi düşün iyi olsunDüşük önleyici verdi haftada 2 defaymış pru ile başlıo
progestrondur o ilacı war bide iğnesi war onunDüşük önleyici verdi haftada 2 defaymış pru ile başlıo
Korkma canım günümüzde normal oldu bu kanamalar ben dahil hiç bir arkadaşım kanamasız hamilelik geçirmedi doktor progestan vermiştir sana sabah akşam fitil olarak kullan demişti bana 1 haftaya kalmadan hiç bir şey kalmadı ama senin bol bol yatıp dinlenmen gerek ben bi wc için kalktım birde yemek yemek için bu şekilde hiç bir şey olmadan atlatabiliyorsun içini ferah tut canım birde doltor dedimi bilmiyorum maydonoz yeme bitki çaylarını içme canımCıktım doktordan kese var hala ama düşük tehdidi dedi (( eğer düşseydi kese olmazdı dimi ??
Canım eğer gebelik varsa ve idrarda çift çizgi varsa Kanda kesin çıkar. Inşallah bir kardeşimizin mutluluğuna daha ortak oluruz. Haber ver bize dekızlar benim adetim yarın evde test vardı buğün öylesine yaptım ikinci çizgi çıktı ama yanılma da oluyo bu testlerde acile gitsem kan testi yaparlar mı bayramdan sonrayı beklemek istemiyorum
Akşam bi acile gideyim varsa haber veririm inşallah vardır canım inşallah test doğru çıkmıştır çoook âminnCanım eğer gebelik varsa ve idrarda çift çizgi varsa Kanda kesin çıkar. Inşallah bir kardeşimizin mutluluğuna daha ortak oluruz. Haber ver bize de
Bu mübarek günler geceler hürmetine aminAkşam bi acile gideyim varsa haber veririm inşallah vardır canım inşallah test doğru çıkmıştır çoook âminn
Canım baya net çizgi laboquick marka ise yanılma payı çok düşük.İnşallah rabbim gönlündeki duanı duymuş ve kabul etmiştir.Meleğin seninledir.Böyle haberleri aldıkça çok mutlu oluyorumAkşam bi acile gideyim varsa haber veririm inşallah vardır canım inşallah test doğru çıkmıştır çoook âminn
bence war benimde böyle olmuştu:) belirtilere gelince canım benimde hiç belirtin yoktu korkmaÖnce çok silikti 5 dk üzerinden geçince böyle oldu acaba gerçekten var mı hiç belirtim de yok çok umutlanmak istemiyorum
Allah razı olsun canım inşallah benimledir testim ovula marka 4 liraya almıştımCanım baya net çizgi laboquick marka ise yanılma payı çok düşük.İnşallah rabbim gönlündeki duanı duymuş ve kabul etmiştir.Meleğin seninledir.Böyle haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum
İnşallah canım sevinmeye korkuyorum Akşam kanda bakayım Allah'ı izniyle yazarım burayabence war benimde böyle olmuştu:) belirtilere gelince canım benimde hiç belirtin yoktu korkma
Maydonoz hiç mi yemicez azıcık da olsa salataya falan koymuştumKorkma canım günümüzde normal oldu bu kanamalar ben dahil hiç bir arkadaşım kanamasız hamilelik geçirmedi doktor progestan vermiştir sana sabah akşam fitil olarak kullan demişti bana 1 haftaya kalmadan hiç bir şey kalmadı ama senin bol bol yatıp dinlenmen gerek ben bi wc için kalktım birde yemek yemek için bu şekilde hiç bir şey olmadan atlatabiliyorsun içini ferah tut canım birde doltor dedimi bilmiyorum maydonoz yeme bitki çaylarını içme canım