- 3 Eylül 2017
- 307
- 488
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.501
Okumam bitti kızlar diğer arkadaş için haber bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon ya biz denizkaplanla namaz kilmicaktik di mi,herkez namaz kilinca kafam karışmış benim bende kildimnamazımı kıldım bende
aynen doktora gitme isini pazartesiye erteledim beta hcg ye baktirdim bugun pazartesi 116 ydı bugün 336 olmus,şimdi kadın dogumcuya gitsem şimdiden kese göremicek zaten,4+6 da gitcem bende bayram sonrasına biraktim,4+6 da bile görünmez sanki ama gidim yine deGünaydın hanımlar meva888 hayirli olsun canım çok sevindim. Doktor icin acele etme. Betanin yukselmesi gerekiyormuş muayene icin. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışı gözlemle. (Ben ogrenince doktora kostum dr. 1 hafta sonraya tekrar randevu verdi hic birsey yapmadan)
Ben 174 adet okudum bu arada. Okumaya devam :)
5. Haftada gidersen net görürsün cnmaynen doktora gitme isini pazartesiye erteledim beta hcg ye baktirdim bugun pazartesi 116 ydı bugün 336 olmus,şimdi kadın dogumcuya gitsem şimdiden kese göremicek zaten,4+6 da gitcem bende bayram sonrasına biraktim,4+6 da bile görünmez sanki ama gidim yine de
Canım doktor kan değerin 1000 üzeri olduğunda görünür demiştiaynen doktora gitme isini pazartesiye erteledim beta hcg ye baktirdim bugun pazartesi 116 ydı bugün 336 olmus,şimdi kadın dogumcuya gitsem şimdiden kese göremicek zaten,4+6 da gitcem bende bayram sonrasına biraktim,4+6 da bile görünmez sanki ama gidim yine de
50 sini de ben aldım canımKızlar anca yazabildim kusuruma bakmayın.
Herkes namazını kıldıysa başlayalım artık bayrama kadarda bitirelim inşallah kişi başı 370 adet
Birde Ebru’nun eksik kalan 142 adet duası var 50 ben alıyorum 2 arkadaş daha alırsa onuda bitirmiş oluruz. Rabbim şimdiden ebrununkinide okunacak bizim duamızıda kabul etsin inşallah
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
Canım benim doktorum 1500 olunca kese çok rahat görünür demişti bana tekrar tahlil yaptırmadı ama 4+5de kontrole gidince kese göründü 6+3 de bebek göründü sana fikir olur umarımaynen doktora gitme isini pazartesiye erteledim beta hcg ye baktirdim bugun pazartesi 116 ydı bugün 336 olmus,şimdi kadın dogumcuya gitsem şimdiden kese göremicek zaten,4+6 da gitcem bende bayram sonrasına biraktim,4+6 da bile görünmez sanki ama gidim yine de
Maşallah canım tabbim kabul etsinBu arada ben 370 okudum ilk ben bitirdim
50 de bitti. Allah kabul etsin inşallah şu mübarek günde50 sini de ben aldım canım
Ay ben de 6+2 de gidicem kontrole umarım görünür sağlıklo bi şekildeCanım benim doktorum 1500 olunca kese çok rahat görünür demişti bana tekrar tahlil yaptırmadı ama 4+5de kontrole gidince kese göründü 6+3 de bebek göründü sana fikir olur umarım
Amin canım sen dua et bol bol aklına geldikçe meryem suresi çok faydalı bebek için içeriyi merak edip kese oldumu acaba bebek varmı acaba diye strese düştüğğn zamanlardada inşirah suresi oku ben çok faydasını gördüm
Ay ben de 6+2 de gidicem kontrole umarım görünür sağlıklo bi şekilde
Amin canım seninde mübarek olsun bayramdan sonra seninde hayırlı haberlerini alalım inşallahSupurgesizcadiii35 370 okudum Allah kabul etsin inşallah ,Ebru için de kalan 42 yi alıyorum :) hepinizin bayramı mübarek olsun iyi bayramlar hepinize
canım ediyorum transferden sonra başladım her gün yasin suresi meryem suresi ve kenzül arş duasını okuyorum. Ama inşirah suresini de okiyim Allah razı olsunAmin canım sen dua et bol bol aklına geldikçe meryem suresi çok faydalı bebek için içeriyi merak edip kese oldumu acaba bebek varmı acaba diye strese düştüğğn zamanlardada inşirah suresi oku ben çok faydasını gördüm