Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Kızlar anca yazabildim kusuruma bakmayın.
Herkes namazını kıldıysa başlayalım artık bayrama kadarda bitirelim inşallah kişi başı 370 adet ❤️❤️❤️

Birde Ebru’nun eksik kalan 142 adet duası var 50 ben alıyorum 2 arkadaş daha alırsa onuda bitirmiş oluruz. Rabbim şimdiden ebrununkinide okunacak bizim duamızıda kabul etsin inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)

Günaydın hanımlar meva888 meva888 hayirli olsun canım çok sevindim. Doktor icin acele etme. Betanin yukselmesi gerekiyormuş muayene icin. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışı gözlemle. (Ben ogrenince doktora kostum dr. 1 hafta sonraya tekrar randevu verdi hic birsey yapmadan)

Ben 174 adet okudum bu arada. Okumaya devam :)
aynen doktora gitme isini pazartesiye erteledim beta hcg ye baktirdim bugun pazartesi 116 ydı bugün 336 olmus,şimdi kadın dogumcuya gitsem şimdiden kese göremicek zaten,4+6 da gitcem bende bayram sonrasına biraktim,4+6 da bile görünmez sanki ama gidim yine de

aynen doktora gitme isini pazartesiye erteledim beta hcg ye baktirdim bugun pazartesi 116 ydı bugün 336 olmus,şimdi kadın dogumcuya gitsem şimdiden kese göremicek zaten,4+6 da gitcem bende bayram sonrasına biraktim,4+6 da bile görünmez sanki ama gidim yine de
Canım doktor kan değerin 1000 üzeri olduğunda görünür demişti

Kızlar anca yazabildim kusuruma bakmayın.
Herkes namazını kıldıysa başlayalım artık bayrama kadarda bitirelim inşallah kişi başı 370 adet ❤️❤️❤️

Birde Ebru’nun eksik kalan 142 adet duası var 50 ben alıyorum 2 arkadaş daha alırsa onuda bitirmiş oluruz. Rabbim şimdiden ebrununkinide okunacak bizim duamızıda kabul etsin inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
50 sini de ben aldım canım :KK200:

Canım benim doktorum 1500 olunca kese çok rahat görünür demişti bana tekrar tahlil yaptırmadı ama 4+5de kontrole gidince kese göründü 6+3 de bebek göründü sana fikir olur umarım❤️❤️❤️

:KK200:
Ay ben de 6+2 de gidicem kontrole umarım görünür sağlıklo bi şekilde :KK200::KK200::KK200:
Amin canım sen dua et bol bol aklına geldikçe meryem suresi çok faydalı bebek için içeriyi merak edip kese oldumu acaba bebek varmı acaba diye strese düştüğğn zamanlardada inşirah suresi oku ben çok faydasını gördüm ❤️❤️❤️❤️❤️

Amin canım sen dua et bol bol aklına geldikçe meryem suresi çok faydalı bebek için içeriyi merak edip kese oldumu acaba bebek varmı acaba diye strese düştüğğn zamanlardada inşirah suresi oku ben çok faydasını gördüm ❤️❤️❤️❤️❤️
canım ediyorum transferden sonra başladım her gün yasin suresi meryem suresi ve kenzül arş duasını okuyorum. Ama inşirah suresini de okiyim :KK200: Allah razı olsun :nazar::nazar:

X