- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.441
Fotografı kırp cnm dosya yükle deresmi de ekleyemedim nasıl ekleniyor bu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotografı kırp cnm dosya yükle deresmi de ekleyemedim nasıl ekleniyor bu ki
Var canımbu çizgi kesinlikle bebeğin çiZgisi bende daha bile silik çıkmıştı adetini geçtimi canımEki Görüntüle 2155818
war mi bisiler kızlar öğrenilmiş çaresizlik olmuş bende sevinemiom :)))bu işin içinde kesin bişi war diyom.
bugün olman gerekiyordu canım yarın bi kan testi yaptırım da emin olimVar canımbu çizgi kesinlikle bebeğin çiZgisi bende daha bile silik çıkmıştı adetini geçtimi canım
Kuzu snin 30 u ben aldım haberiniz olsun diğer okumalarımda olduğu içinKızlar ben fazladan okumuşum 372 tane. Biriniz az okusun
ayy cok heycanlıbugün olman gerekiyordu canım yarın bi kan testi yaptırım da emin olim
ayy cok heycanlı
kuzum inşallah hamilesindir. ben kanda pozitifi gördüğüm halde bu testlerden yaptım ve sennkinden silikti. Allahın izniyle yaptır yarın. sonucunu mutlaka yaz bize de
tabiki canım eğer warsa bisi ettiğimiz dualar sayesindedir,allah hepimize sağ salim kucağına aldırdım,hayırlı olsunlarayy cok heycanlı
kuzum inşallah hamilesindir. ben kanda pozitifi gördüğüm halde bu testlerden yaptım ve sennkinden silikti. Allahın izniyle yaptır yarın. sonucunu mutlaka yaz bize de
Hayırlı olsun cnm gayet net çizgi:) güzel haberlerini bekliyoruzEki Görüntüle 2155818
war mi bisiler kızlar öğrenilmiş çaresizlik olmuş bende sevinemiom :)))bu işin içinde kesin bişi war diyom.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahtabiki canım eğer warsa bisi ettiğimiz dualar sayesindedir,allah hepimize sağ salim kucağına aldırdım,hayırlı olsunlar
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah[/QUOT
amin canım ilk tecrübem acı olmuştu ins bu sefer sağ salim hayırlı sağlıklı olur
tamam canımcımKuzu snin 30 u ben aldım haberiniz olsun diğer okumalarımda olduğu için
Sırada kim vardı ?? Namazını kıldı mı acaba ? Namazını kılmadan başlasak olur mu ki ? Ne cok soru sordum gerçi önemli olan niyet:)juilet için 342 iyi tamamlamıştımm yazma isim buraya haberiniz olsun şimdide siradaki arkadaşa basliorum
Aynen öyle. Ben bulaşık yıkarken bile okuyorum
Sırada kim vardı ?? Namazını kıldı mı acaba ? Namazını kılmadan başlasak olur mu ki ? Ne cok soru sordum gerçi önemli olan niyet:)
Bu arada ben duayı ezberledim yolda işte serviste falan heryerde okuyorum
Daha cabuk bitiyo o zaman sanki