Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

20180610_153555.jpg

war mi bisiler kızlar öğrenilmiş çaresizlik olmuş bende sevinemiom :)))bu işin içinde kesin bişi war diyom.

ayy cok heycanlı :KK200::KK200::KK200:
kuzum inşallah hamilesindir. ben kanda pozitifi gördüğüm halde bu testlerden yaptım ve sennkinden silikti. Allahın izniyle yaptır yarın. sonucunu mutlaka yaz bize de :KK200::KK200:
ayy cok heycanlı :KK200::KK200::KK200:
kuzum inşallah hamilesindir. ben kanda pozitifi gördüğüm halde bu testlerden yaptım ve sennkinden silikti. Allahın izniyle yaptır yarın. sonucunu mutlaka yaz bize de :KK200::KK200:
tabiki canım eğer warsa bisi ettiğimiz dualar sayesindedir,allah hepimize sağ salim kucağına aldırdım,hayırlı olsunlar

:KK55:
juilet için 342 iyi tamamlamıştımm yazma isim buraya haberiniz olsun şimdide siradaki arkadaşa basliorum
Sırada kim vardı ?? Namazını kıldı mı acaba ? Namazını kılmadan başlasak olur mu ki ? Ne cok soru sordum :KK200: gerçi önemli olan niyet:)
Bu arada ben duayı ezberledim :KK49:yolda işte serviste falan heryerde okuyorum :rapci:
Daha cabuk bitiyo o zaman sanki

:KK55:
Sırada kim vardı ?? Namazını kıldı mı acaba ? Namazını kılmadan başlasak olur mu ki ? Ne cok soru sordum :KK200: gerçi önemli olan niyet:)
Bu arada ben duayı ezberledim :KK49:yolda işte serviste falan heryerde okuyorum :rapci:
Daha cabuk bitiyo o zaman sanki
Aynen öyle. Ben bulaşık yıkarken bile okuyorum :KK76::KK48:

X