Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Günaydın kızlar ebru arkadaşımızın duasını bitiren başka arkadaş varmı şuanda listeye göre bilgi vermeyenler aşağıdaki arkadaşlar

V Vavin juliet55 4 41EEEEE41 S267 Synonyms meva888 Corumlukizz

Corumlukizz canım sen juliet55 arkadaşımızınkinide bitirdinmi bilgi vermedin ona göre bilgi verki tamamlayalım eksikse

Bu arkadaşlarınki bitince sıra bende aslında ama ramazanda herkese okunmadığı için içime sinmiyor çünkü benimkine başlasak anca arife günü biter diğer arkadaşlar kalır bu durumdada ben çok üzülürüm ben diyorumki kalan tüm arkadaşlar için ortak bir okuma yapıp ramazan bitmeden bu güzel günleri değerlendirelim yoksa listenin yarısı ramazanda duası edilemeyecek bayrama girince zaten bayramda herkesin işi olacak okumak zor olacak bayram süresince ara verelim Bayram bitince yine listede kaldığımız yerden herkese tek tek devam ederiz listeyi tamamlarız. Herkese uyarmı kızlar

Bence hakkaniyetli olur cnm güzel düşünmüşsün

Günaydın kızlar. fırsat buldukça okuyorum ama çok az henüz sayım. okumaya devam ediyorum bugün de seyahate gidiyoruz nasıl yapıcam bilmiyorum ama fırsat buldukça okurum. toplu okuma yapmamız iyi olabilir. elimden geldiğince okurum. yardım edebilecek olan varsa çook sevinirim

Hem de çok iyi olur bence de

Bana da uyar canım :)) yani 4444 taneyi okunmayanlar için mi okuyoruz

Bana da uyar canım :)) yani 4444 taneyi okunmayanlar için mi okuyoruz
Aynen canım ebrununki bitince kalan kaç kişiysek hepimiz için bir tane 4444 adet okucaz bayramdan sonra yine kaldığımız kişiden devam edicez okumaya maksat ramazanda hepimiz için okunmuş olsun

kizlar ben ebrununkindeyim daha
canım ben daha ebrununkindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…