-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.461
bana okunuyor cnm şuanda
Sırada kim vardı ?? Namazını kıldı mı acaba ? Namazını kılmadan başlasak olur mu ki ? Ne cok soru sordumgerçi önemli olan niyet:)
Bu arada ben duayı ezberledimyolda işte serviste falan heryerde okuyorum
Daha cabuk bitiyo o zaman sanki
Hadi hayırlısı inşallah canımbugün olman gerekiyordu canım yarın bi kan testi yaptırım da emin olim
Tamam canım sen okuyamadığını akşamüzerine doğru söyle tamamlarız. Diğer arkadaşlardanda bilgi gelmedi zatenMide bulantılarım çok var cnm ben daha kendiminkini anca yarıladım bugun bitirebilirmiyim bilmiyorum
Bence hakkaniyetli olur cnm güzel düşünmüşsünGünaydın kızlar ebru arkadaşımızın duasını bitiren başka arkadaş varmı şuanda listeye göre bilgi vermeyenler aşağıdaki arkadaşlar
V Vavinjuliet55 4 41EEEEE41 S267 Synonyms meva888 Corumlukizz
Corumlukizz canım sen juliet55 arkadaşımızınkinide bitirdinmi bilgi vermedin ona göre bilgi verki tamamlayalım eksikse
Bu arkadaşlarınki bitince sıra bende aslında ama ramazanda herkese okunmadığı için içime sinmiyor çünkü benimkine başlasak anca arife günü biter diğer arkadaşlar kalır bu durumdada ben çok üzülürümben diyorumki kalan tüm arkadaşlar için ortak bir okuma yapıp ramazan bitmeden bu güzel günleri değerlendirelim yoksa listenin yarısı ramazanda duası edilemeyecek bayrama girince zaten bayramda herkesin işi olacak okumak zor olacak bayram süresince ara verelim Bayram bitince yine listede kaldığımız yerden herkese tek tek devam ederiz listeyi tamamlarız. Herkese uyarmı kızlar
Tamam ben akşama okumaya devam ederim bitmezse paylaşırız diğer arkadaşlarda yazar o zamana kdrTamam canım sen okuyamadığını akşamüzerine doğru söyle tamamlarız. Diğer arkadaşlardanda bilgi gelmedi zaten
Hem de çok iyi olur bence deGünaydın kızlar ebru arkadaşımızın duasını bitiren başka arkadaş varmı şuanda listeye göre bilgi vermeyenler aşağıdaki arkadaşlar
Corumlukizz canım sen juliet55 arkadaşımızınkinide bitirdinmi bilgi vermedin ona göre bilgi verki tamamlayalım eksikse
Bu arkadaşlarınki bitince sıra bende aslında ama ramazanda herkese okunmadığı için içime sinmiyor çünkü benimkine başlasak anca arife günü biter diğer arkadaşlar kalır bu durumdada ben çok üzülürümben diyorumki kalan tüm arkadaşlar için ortak bir okuma yapıp ramazan bitmeden bu güzel günleri değerlendirelim yoksa listenin yarısı ramazanda duası edilemeyecek bayrama girince zaten bayramda herkesin işi olacak okumak zor olacak bayram süresince ara verelim Bayram bitince yine listede kaldığımız yerden herkese tek tek devam ederiz listeyi tamamlarız. Herkese uyarmı kızlar
Bana da uyar canım :)) yani 4444 taneyi okunmayanlar için mi okuyoruzGünaydın kızlar ebru arkadaşımızın duasını bitiren başka arkadaş varmı şuanda listeye göre bilgi vermeyenler aşağıdaki arkadaşlar
Aynen canım ebrununki bitince kalan kaç kişiysek hepimiz için bir tane 4444 adet okucaz bayramdan sonra yine kaldığımız kişiden devam edicez okumaya maksat ramazanda hepimiz için okunmuş olsunBana da uyar canım :)) yani 4444 taneyi okunmayanlar için mi okuyoruz
Hayırlı olsun canım Rabbim bizlerede hayırlısı ile o ikinci çizgiyi göstersin inşallahEki Görüntüle 2155818
war mi bisiler kızlar öğrenilmiş çaresizlik olmuş bende sevinemiom :)))bu işin içinde kesin bişi war diyom.
canım ben daha ebrununkindeyimGünaydın kızlar ebru arkadaşımızın duasını bitiren başka arkadaş varmı şuanda listeye göre bilgi vermeyenler aşağıdaki arkadaşlar
maaşallah canım. çok iyi bir değer. resmen pozitif işte. çok şükür bin şükürbu arada kızlar beta hcg 116 cikti iyi mi sizce ,hamile arladaslar siz kacla ögrenmistiniz
ilkinde sorun olunca 2.cisinde insan çok temkinli yaklaşıyor,allah hepimize saglikla kucagimiza almayı nasip etsin :)maaşallah canım. çok iyi bir değer. resmen pozitif işte. çok şükür bin şükür
Peki biz kalanlar namaz kılıcak mıyız ablaAynen canım ebrununki bitince kalan kaç kişiysek hepimiz için bir tane 4444 adet okucaz bayramdan sonra yine kaldığımız kişiden devam edicez okumaya maksat ramazanda hepimiz için okunmuş olsun