-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.481
Gözün aydn canım bnmde ilki öyleydi hep pozitif düşün allahın izniyle herşey güzel ilerler.Benim adetten 3 gün sonra 394 tü bence değerin güzelilkinde sorun olunca 2.cisinde insan çok temkinli yaklaşıyor,allah hepimize saglikla kucagimiza almayı nasip etsin :)
amin inşallah hepimizin kucakları bebislerle dolsun sağlıklı hayırlı evlatlar olsun.Gözün aydn canım bnmde ilki öyleydi hep pozitif düşün allahın izniyle herşey güzel ilerler.Benim adetten 3 gün sonra 394 tü bence değerin güzel
namazlarımızı toplu kılalım o halde :)))Aynen canım ebrununki bitince kalan kaç kişiysek hepimiz için bir tane 4444 adet okucaz bayramdan sonra yine kaldığımız kişiden devam edicez okumaya maksat ramazanda hepimiz için okunmuş olsun
kaçıncı günün canım peki ?bu arada kızlar beta hcg 116 cikti iyi mi sizce ,hamile arladaslar siz kacla ögrenmistiniz
Maşallah canım gayet yüksek inşallah hergün katlanıyor değer ben adet günüm 351 çıkmıştı ama yumurtlama erken oldu oda etkiliyor değeribu arada kızlar beta hcg 116 cikti iyi mi sizce ,hamile arladaslar siz kacla ögrenmistiniz
Aynen canım hepimiz namaz kılıp duamızı edelim niyet ederken hepimiz için hayırlı sağlıklı evlat diyelim sonra okumaya başlayalım rabbim kabul eder inşallahPeki biz kalanlar namaz kılıcak mıyız abla
Bence çok mantıklı ve çok ince düşünülmüş bi hareket ablacım öyle yapalımGünaydın kızlar ebru arkadaşımızın duasını bitiren başka arkadaş varmı şuanda listeye göre bilgi vermeyenler aşağıdaki arkadaşlar
V Vavinjuliet55 4 41EEEEE41 S267 Synonyms meva888 @Corumlukizz
@Corumlukizz canım senjuliet55 arkadaşımızınkinide bitirdinmi bilgi vermedin ona göre bilgi verki tamamlayalım eksikse
Bu arkadaşlarınki bitince sıra bende aslında ama ramazanda herkese okunmadığı için içime sinmiyor çünkü benimkine başlasak anca arife günü biter diğer arkadaşlar kalır bu durumdada ben çok üzülürümben diyorumki kalan tüm arkadaşlar için ortak bir okuma yapıp ramazan bitmeden bu güzel günleri değerlendirelim yoksa listenin yarısı ramazanda duası edilemeyecek bayrama girince zaten bayramda herkesin işi olacak okumak zor olacak bayram süresince ara verelim Bayram bitince yine listede kaldığımız yerden herkese tek tek devam ederiz listeyi tamamlarız. Herkese uyarmı kızlar
Canımm gözün aydın aminler boşa değil inşallahhbu arada kızlar beta hcg 116 cikti iyi mi sizce ,hamile arladaslar siz kacla ögrenmistiniz
Maşallah hayırlı olsun canım gözün aydın :))bu arada kızlar beta hcg 116 cikti iyi mi sizce ,hamile arladaslar siz kacla ögrenmistiniz