-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.361
amin inş canimBugun 6+3 olmama rağmen bebek görülmedi kızlar oruçlarınızı açarken dua istiyorum sizden lütfen herşey gzl olsun bu sefer
Amin canım inşallahhh rabbim cocuklarını sağlık sıhatle kucağına almayı nasip eder çok sevindimSupurgesizcadiii35 canım evet cok şükür bin şükür :) transferimin 8. günündeyim, cift embriyo transfer edildi. ben 5.gun ve 7. gun test yaptım 5.gun sonuc 18, 7.gun ise 61 :) cok şükür sanıırm olumlu oluyor. salı günü de kesinleştiricez inşallah... bu arada cocuklarımı sağlıklı bir şekilde doğurmak için devam edeceğim duaya.
Canım geç döllenmiştir canını sıkma ben bile 7. Haftada gidince bebeği ve kalbini gördüm biraz daha bekle anca büyüyor dua ederiz tabi canım inşallah hayırlısıyla sevinicezBugun 6+3 olmama rağmen bebek görülmedi kızlar oruçlarınızı açarken dua istiyorum sizden lütfen herşey gzl olsun bu sefer
Inşallah canım inşallahBugun 6+3 olmama rağmen bebek görülmedi kızlar oruçlarınızı açarken dua istiyorum sizden lütfen herşey gzl olsun bu sefer
canım listeye katil istersen sırayla toplanıp birine 4444 tefriciye okuyoruzKızlar benim içinde dua edin bende anne olmak istiyorum Rabbim kimin ne duası varsa kabul eylesin hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin eşim başka çocukları kucaklarken bile gözleri doluyor yalvarıyorum beni de duanızda unutmayın
istersen sıkıştırma bitirincede katilabilirsin çünķü 2 günde 360 okumaya çalışıyoruz cnm sen bilirsinOlur katılayım benim bitirmem gereken var ama katılıyorum yinede
Olur o zaman canım bitsin ben direk başlarım 360 çekince yazarım Rabbim bu mübarek günler hürmetine duysun bizi inşallahistersen sıkıştırma bitirincede katilabilirsin çünķü 2 günde 360 okumaya çalışıyoruz cnm sen bilirsin
Canım salı sabaha kadar bitirmen gereken duanı tamamla salı sabahki yeni listeye ekleyelim seni hayırlısıyla insallahOlur katılayım benim bitirmem gereken var ama katılıyorum yinede
Olsun canım yeni arkadaş eklendikçe sayımız değişiyor tamamlayamayan biri alır 27 taneyi bişi olmazAbla ben sayıyı görmeden 366 okudum kızlardan almak isteyen olursa eksiklerine alsınlar 27 tane eksik okusun biri olur mu ben okudum rabbim kabul etsin inşallah :)
Yaparsın canım daha vakit varben de yarısını okudum salıya kadar tamamlarım inşallah
Tamam ablacımOlsun canım yeni arkadaş eklendikçe sayımız değişiyor tamamlayamayan biri alır 27 taneyi bişi olmaz