- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.341
Ben de bitirdim 366 adeti. Rabbim bu günün hürmetine kabul etsin dualarımızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımbnmde az kaldı cnm biter bugun yine yazarım bitirince
10 tane ben okurun bu akşam. hepsini alırdım ama dediğin gibi farklı nefesler de okusun canım. Rabbim kabul etsin inşallahBitiren arkadaşlardan rica ediyorum 30 ayetel kürsi var farklı nefesler okusun istiyorum benim için okuyabilir misiniz? Çocuk için istiyorum. Şimdiden teşekkürler
10 tanede ben okuyayım kuzu allah kabul etsinBitiren arkadaşlardan rica ediyorum 30 ayetel kürsi var farklı nefesler okusun istiyorum benim için okuyabilir misiniz? Çocuk için istiyorum. Şimdiden teşekkürler
canım ben geç gördüm birdaha okumak gerekirse seve seve katılırım rabbim şimdiden kabul etsin inşallahHepinizden Allah razı olsun ne kadar güzel bir grup olduk böyle çok teşekkür ederim
Tamam canım Allah kabul etsin birdahaki sıra gelmeden hayırlı haberini alalım inşallahHepinize teşekkür ederim hepinizden Allah Razı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah Supurgesizcadiii35 ben kendime tamamlayamadım daha Akşama bitiricem canım, Shokellaya başlayalım :)