- 3 Eylül 2017
- 307
- 488
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.401
Amin canımmHaydi bismillah... şimdiden yüreğinize sağlık rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kucağımız hayırlı sağlıklı evlatlarla dolsun amin.
Tamam canım sen önce shokellanın okumasını tamamla julietinkini yetiştiremeZsen söyle erken bitiren arkadaşlar yardım eder çabuk bitiririzBn bugun gorebildim kusura bakmayin basladim dimdi 50 tane okudum okumaya da devam ediyorum bi kac saate bitiririm
Maşallah ebrucum çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahKızlar bebeğimizi ve kalp atısını duyduk çok şükür rabbime.Dua etmişsinizdir eminim hepinizden Allah razı olsun.Rabbim en kısa sürede hepinize sağlıkla hayırlı bi şekilde evlat nasip etsin
Canım bitirdin mi ? Haber werirsen yardımcı olabiliriz ?Bn bugun gorebildim kusura bakmayin basladim dimdi 50 tane okudum okumaya da devam ediyorum bi kac saate bitiririm
çok şükür bin şükürKızlar bebeğimizi ve kalp atısını duyduk çok şükür rabbime.Dua etmişsinizdir eminim hepinizden Allah razı olsun.Rabbim en kısa sürede hepinize sağlıkla hayırlı bi şekilde evlat nasip etsin
evet canm seninkini bitirdimCanım bitirdin mi ? Haber werirsen yardımcı olabiliriz ?
Tamam canm sağolevet canm seninkini bitirdimjuliet55 icin yariladim bugun oda biter