Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Bitiren arkadaşlardan rica ediyorum 30 ayetel kürsi var farklı nefesler okusun istiyorum benim için okuyabilir misiniz? Çocuk için istiyorum. Şimdiden teşekkürler
10 tane ben okurun bu akşam. hepsini alırdım ama dediğin gibi farklı nefesler de okusun canım. Rabbim kabul etsin inşallah

Kızlar harikasınız 2 günde bitirdik okumayı rabbim inşallah bu gayretimizi görüp gönlümüzdekileri bize nasip eder

Vavin arkadaşımızın duasını tamamladık inşallah rabbim kabul etsin sırada Shokella arkadaşımız var öğleye kadar namazını kılıp bize bilgi ver canım vakit kaybetmeden sana başlayalım

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- Corumlukizz (evlat sahibi olmak için)

Hepinize teşekkür ederim hepinizden Allah Razı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah Supurgesizcadiii35 ben kendime tamamlayamadım daha Akşama bitiricem canım, Shokellaya başlayalım :)
Tamam canım Allah kabul etsin birdahaki sıra gelmeden hayırlı haberini alalım inşallah

Supurgesizcadiii35 canım evet cok şükür bin şükür :) transferimin 8. günündeyim, cift embriyo transfer edildi. ben 5.gun ve 7. gun test yaptım 5.gun sonuc 18, 7.gun ise 61 :) cok şükür sanıırm olumlu oluyor. salı günü de kesinleştiricez inşallah... bu arada cocuklarımı sağlıklı bir şekilde doğurmak için devam edeceğim duaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…