Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Günaydın kızlar @denizkaplan arkadaşımıza okumamız paylaşıldı ve bitti sanırım bugun yeni arkadaşa geçeceğiz ama aklıma şöyle birşey geldi sırada aslında queen21 değil ayseekayaaa vardı ancak bu davranışı siz yapacaksınız dememekle beraber sadece hak adalet çerçevesinde hergelen arkdaşı liste sonuna ekliyoruz ama zaten sıra liste sonuna yaklaştıysa diğer arkadaşların duasında bulunmadan duaları çabuk okunup bir iki arkadaşın duasını okuduktan sonra ben çıkmak istiyorum diyor..... liste başındaki V Vavin arkadaşımızda bugun sıra 3 aydır tekrar sıranın ona gelmesini sabırla bekliyor ve her arkadaşına okuyor.bu durum tek vavin değil diğer sabırla sırasını bekleyen arkadaşlarım içinde geçerli Yeni gelen arkadaşlar kusura bakmayın ancak bunu yapmamız gerek liste baştan başlayacak ve kabul ederseniz liste sonunda sizede okunacak daha sonra dua grubumuza yeni eklenen arkadaş içinde sizin hakkınız korunacak önce siz sonraki listede onlar okunacak eğer kabul ediyorsanız bilgi verin etmezseniz duruma göre devam edeceğiz ❤️❤️❤️❤️

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 evanescence10 (evlat sahibi olmak için)
evet diğer dua gruplarindada öyle yapıyorlar mantikli

Hayırlı günler kızlar hamile arkadaşınızı affedim iftardan sonra yine bebek beni uyuttu bakamadım sayfaya ❤️❤️❤️

Vavin arkadaşımız kılmış namazını 44 adette okumuş bizlere kişi başı 366 adet düşüyor 2 günde bitirmeniz ümidiyle cumartesi sabah tekrar okuyamayan kaldıysa paylaşır bitiririz Ramazan’da yoğun oluyoruz halsiz ve bitkin oluyoruz biliyorum ama bugunlerde hepimize okuyalım istiyorum Rabbim gönlümüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️❤️
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 evanescence10 (evlat sahibi olmak için)

X