Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 canım evet cok şükür bin şükür :) transferimin 8. günündeyim, cift embriyo transfer edildi. ben 5.gun ve 7. gun test yaptım 5.gun sonuc 18, 7.gun ise 61 :) cok şükür sanıırm olumlu oluyor. salı günü de kesinleştiricez inşallah... bu arada cocuklarımı sağlıklı bir şekilde doğurmak için devam edeceğim duaya.
Amin canım inşallahhh rabbim cocuklarını sağlık sıhatle kucağına almayı nasip eder çok sevindim ❤️❤️❤️❤️

Bugun 6+3 olmama rağmen bebek görülmedi kızlar oruçlarınızı açarken dua istiyorum sizden lütfen herşey gzl olsun bu sefer:KK43:
Canım geç döllenmiştir canını sıkma ben bile 7. Haftada gidince bebeği ve kalbini gördüm biraz daha bekle anca büyüyor dua ederiz tabi canım inşallah hayırlısıyla sevinicez ❤️❤️

Kızlar benim içinde dua edin bende anne olmak istiyorum Rabbim kimin ne duası varsa kabul eylesin hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin eşim başka çocukları kucaklarken bile gözleri doluyor yalvarıyorum beni de duanızda unutmayın :KK43: :KK43:
canım listeye katil istersen sırayla toplanıp birine 4444 tefriciye okuyoruz

Günaydın kızlar Shokella Shokella arkadaşımızın duasına başlıyoruz bugun hayırlısıyla 44 adet okuduğu için kişi başı 339 adet salı sabaha kadar bitirelim inşallah❤️❤️❤️❤️

juliet55 juliet55 canım sonraki sıra senin sende pazartesi günü namazını kıl salı dua bitince beklemeden sana geçelim ❤️❤️❤️❤️

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- iki prensesin annesi iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- Corumlukizz Corumlukizz (evlat sahibi olmak için)

X