- 30 Mart 2018
- 65
- 159
- 30
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.301
Aminnnnnnn inşallahSağol cnm Rabbim şu mübarek ayda sizlerede en kısa sürede versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnnnn inşallahSağol cnm Rabbim şu mübarek ayda sizlerede en kısa sürede versin inşallah
Ayyy amiiin inşallahh canımcımm ağzın bal yesin inşallah bebişim gelmiştir de dayısıda onun gelmesiyle iyi olur inşallahh allah hepimize nasip etsin tez zamandaCanım Bi çok denemişsin birinden biri şifa olmuştur da gelmiştir inşallah bebişin. Benim içime var gibi doğdu hayırlısı tabi. Abin içinde Allah şifa versin inşallah
Rabbim hayırlısını versin canım bende 6+6da duymuştum sesi doktorum kaza geçirmişti o yüzden birkaç gün geç gitmiştim ama hayırlısıyla duyarsın sende canımAmin cnm amin inşallah bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz Dr ikiz olabilir deyince şoka girdik eşimle cmrtesi belli olucak arrık bu arada kalp atısını nr zaman duymuştun sen 6+2 oluyor duyarmıyım acaba
Canım Saliha listeden çıkıyor beni okumuş say ben bitireceğim dedi o yüzden okumamıza gerek yok Rabbim okunan duanı kabul etsin inşallah canımKızlar Dil-i bitab okumuş muydu? Ben göremedim de. Okunmadıysa onu da paylaşalım mı ?
Canım ben okumadım ya sizde bana okumayın hakka geçmiyeymm Allah razı olsun ben tek başına Salat ı Tefriciye okumaya başladım bitenrince herkese dua edecmRonron77 canım sen namazını kıl bilgi bekliyoruz
Ben sayfayı karıştrdıgım için okuyamadım ve artk tek başına okuyayım bari dedim 2900 kaldı bitrdgmde saydaki herkesin ismiyle dua edecegim kbaymayn gercekten sayfayı kaybettimCanım ben okumadım ya sizde bana okumayın hakka geçmiyeymm Allah razı olsun ben tek başına Salat ı Tefriciye okumaya başladım bitenrince herkese dua edecm
Okudum canım esma abla Etiket yapmıştı okudım say bugün biter demiştimKızlar Dil-i bitab okumuş muydu? Ben göremedim de. Okunmadıysa onu da paylaşalım mı ?
❤❤:)) aynen canjmAbla iki prensesin annesi Dil-i bitab saliha okudum sayın beni demişti öyle hatırlıyorum okumuştur o bildirim yapar mutlaka başka okumaları war onları yeriştirmeye çalışıyo haber werecektir bekleyelim isterseniz
Amin Allah razı olsun kardeşimCanım Saliha listeden çıkıyor beni okumuş say ben bitireceğim dedi o yüzden okumamıza gerek yok Rabbim okunan duanı kabul etsin inşallah canım
Dusuncende haklisin canim. Sira hic basa gelmez yoksa.Günaydın kızlar iki prensesin annesi arkadaşımıza okumamız paylaşıldı ve bitti sanırım bugun yeni arkadaşa geçeceğiz ama aklıma şöyle birşey geldi sırada aslında queen21 değil ayseekayaaa vardı ancak bu davranışı siz yapacaksınız dememekle beraber sadece hak adalet çerçevesinde hergelen arkdaşı liste sonuna ekliyoruz ama zaten sıra liste sonuna yaklaştıysa diğer arkadaşların duasında bulunmadan duaları çabuk okunup bir iki arkadaşın duasını okuduktan sonra ben çıkmak istiyorum diyor..... liste başındaki V Vavin arkadaşımızda bugun sıra 3 aydır tekrar sıranın ona gelmesini sabırla bekliyor ve her arkadaşına okuyor.bu durum tek vavin değil diğer sabırla sırasını bekleyen arkadaşlarım içinde geçerli Yeni gelen arkadaşlar kusura bakmayın ancak bunu yapmamız gerek liste baştan başlayacak ve kabul ederseniz liste sonunda sizede okunacak daha sonra dua grubumuza yeni eklenen arkadaş içinde sizin hakkınız korunacak önce siz sonraki listede onlar okunacak eğer kabul ediyorsanız bilgi verin etmezseniz duruma göre devam edeceğiz
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 (evlat sahibi olmak için)