- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.081
Bende bitirmek üzereyim haber vericem yeni kişiye geçebiliriz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline emeğine sağlık canımKızlar S267 songül arkadaşımızınki bitti sanırım Rabbim duasını kabul etsin bitiremeyen varmı varsa bu sefer tamamlayın bitiremeyenlere sinem arkadaşımızınki okunurken yardım edip tamamlayalım
Önceden haftada 2 arkadaşa okurduk artık 1 haftada 1 kişiye okuyamıyoruz kızlar 400 tane günde 100 okusak 4 günde tamamlanıyor lütfen biraz daha hızlı okuyalım Ramazan bitmeden hepimize bir kere daha dolaşalım bu mübarek günleri değerlendirelim
Synonyms sinem arkadaşımız namazını kıldı 160 tanede okumuş bu durumda kişi başı 390 adet düşüyor yine cuma gününe kadar tamamlamaya çalışalım lütfen hepinize hayırlı bereketli günler
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru).
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha)
7- Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
8- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9- Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10- iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
11- meva888 (evlat sahibi olmak için)
saol canım benimEline emeğine sağlık canım
Allah razı olsun canim. Masallah cabucak okumuşsun.Synonyms için 390 adet okudum Allah hayırlı evlatla nimetlendirsin, amin !
Fırsatım varken okudum hemen :) cümlemizden inşallah :)Allah razı olsun canim. Masallah cabucak okumuşsun.
Bence öncelikle dilediğiniz dilek.için olanı 4444 e tamamlayın.Daha sonra yeni dileğiniz için baştan okuyun kabul oldu diye yarıda bırakmayın bence sonuçta 4444 r niyet ederek başlanıyor Bu benim görüşüm canım böyle olmak zorunda mı bilmiyorum ama ben olsam içim rahat etmezdi tamamladım rabbim dualarını kabul etsinArkadaşlar hepinize merhaba. Foruma yeni üye oldum ve bir sorum olacak. 3 gün önce bu duaya basladım ve henüz bitmeden dileğim gerçekleşti :) Duanın en başında başlarken 2 rekat namaz kılıp dileğimi dilemiştim. Şimdi duaya kaldığım yerden devam edip dileğimi değiştirsem olur mu? Yoksa yeni dilek için baştan mı başlamam gerekiyor? Teşekkürler
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin Sizin dediğiniz mantıklı ben bu açıdan yaklamamıştım. Çok şevkli ve istikrarlı gidiyordum inşallah koyvermemBence öncelikle dilediğiniz dilek.için olanı 4444 e tamamlayın.Daha sonra yeni dileğiniz için baştan okuyun kabul oldu diye yarıda bırakmayın bence sonuçta 4444 r niyet ederek başlanıyor Bu benim görüşüm canım böyle olmak zorunda mı bilmiyorum ama ben olsam içim rahat etmezdi tamamladım rabbim dualarını kabul etsin