Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Gecemiz mübarek olsun, Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 ablacım 2 kişi kalmış okumayan biz yeni listeye geçsek onlar tamamlasa.
Salihacım tanıyamadım ismini değiştirmişsin Yeni biri geldi ben farketmedim herhalde diyordum:KK48: S267 S267 songülcüm sen namazını kıl yarın sabah listeyi paylaşalım diğer arkadaşlar bitirince yazarlar❤️❤️❤️

Canım sıradaki arkadaşın payında yoksun onu okumana gerek yok ben ve nergismor vardı senin sona kaldığın ikimizinkini okuduysan bitti payına düşenler şimdiden Allah razı olsun canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım aminnn inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğmasını nasip eder ❤️❤️❤️❤️

Tamam canım bitti o zaman benim okumam gereken bu arada ilk aşılamam tutmadı bugün mens oldum günümdende baya önce geldi hayırlısı değilmiş

Tamam canım bitti o zaman benim okumam gereken bu arada ilk aşılamam tutmadı bugün mens oldum günümdende baya önce geldi hayırlısı değilmiş
Ağzına sağlık canım saolasın Hayırlısı canım benim Rabbim günü zamanını bekletiyor sen tevekkül et dua et en hayırlısı ne zamansa o zaman versin sıkıntısız olsun inşallah❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kızlar Hanife’nin Rakika Rakika okuması bitti rabbim inşallah sağlıklı sıhatli tez vakitte evlatlar nasip etsin❤️❤️❤️❤️❤️
Sırada S267 S267 Songül var namazını kıldı yine kişi başı 404 adet cuma gününe kadar bitirmeye çalışalım inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru).
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- Dil-i bitab Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha)
7- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
8- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )
11- meva888 meva888 (evlat sahibi olmak için)

Kızlar Bu arada benim eşimde sperm hareket hızı yavaşmış biraz. ondan kaynaklı olmuyo bana tefriciye okurken eşime şifa için dua edermisiniz
Okuruz tabiki canım ama eşine keçiboynuzu kürü içir bir yandan benim eşiminde düşüktü hemde baya doktor tutma ihtimali çok düşük dedi biz 1 ay boyunca hiç ara vermeden uyguladık o ay hamile kaldım denemekte fayda var derim ❤️❤️❤️❤️

X