- 3 Eylül 2017
- 307
- 488
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.001
Kızlar bende okudum rabbim kabul etsin. Bu arada adet olcakmış gibi ağrım var ama 2 gün geciktim inşallah hayal kırıklığına uğramam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel inşallah hayırlı haber verir bize ❤Kızlar öyle güzel bir tevafuk ki diğer tefriciye sayfasonda da Rakika Hanife ye okunuyor ve yarın onun bat günü inşAllah Rabbim yavrusunu koymuştur karnına
Cok şükür bulduö ShokellaTamam canım 10 tane yaşini şerif 10 tane meryem suresi 10 tane fetih süresi 1000 tanede diğerlerinden almak istiyorum ayarlar mısın sana zahmet ??
Harikasın :*Cok şükür bulduö Shokella
Böylr yazmışımTamam canim seve seve yazarim :) 1000 ihlas 1000 tevhid 1000 salavat 1000 salavati tefriciye 1000 fetih suresi ilk ayet hepsinden yaziyor muyum
200 alayım canım daha fazla almak isterdim ama feci uykum var bitiremem500 ftmclk aldı kalan 1000 hanımlar ??
20 adetim kaldı okudum say bitiririm az sonra internete giremem diye haber vereyim dedimAllah razı olsun kuzum juliet55 kalan 800 hanımlar ?
Saol canım benim amin inşallah önümdeki 2 haftayı daha atlatsam korkum azalacak baya tedirginim bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim canımSupurgesizcadiii35 canım geçmiş olsun yavrunu Allah saklasın, senin için dua ediyorum ,inanıyorumki en kısa zamanda herşey düzelecek . hemdelihemaşık için 404 okudum Allah kabul etsin
Canım kusura bakma akşamları biraz kötü oluyorum giremiyorum ondan görmemişim ama dualarımdasınız hepiniz rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhh
Çok güzel bir denk geliş canım inanıyorum hanifeciğimin Rabbim gönlünün muradını verecekKızlar öyle güzel bir tevafuk ki diğer tefriciye sayfasonda da Rakika Hanife ye okunuyor ve yarın onun bat günü inşAllah Rabbim yavrusunu koymuştur karnına
İnşallah bişey olmayacak canım dualarımız seninle Ben okuduğumu söylemiş miydim ?Saol canım benim amin inşallah önümdeki 2 haftayı daha atlatsam korkum azalacak baya tedirginim bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim canım
Farketmez kuzum yıkandıktan sonra 1 hafta içinde gitHanife Rakika bende sana yazacaktım hacamata yumurtlamadan kaç gün önce gitmeliyim ?