- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.021
normalde çıkması lazimKızlar benim adetim 3 gün gecikti idrar testim negatif çıktı. İdrarda çıkması için kaç gün geçmeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normalde çıkması lazimKızlar benim adetim 3 gün gecikti idrar testim negatif çıktı. İdrarda çıkması için kaç gün geçmeli
Yine kuruntu yapıyorum galibanormalde çıkması lazim
Bnm 2 gün kala çıkmıştı cnm ama geç döllenmede çıkmıyor hayırlısı olsun inşallahYine kuruntu yapıyorum galiba
Hanife 22 sinde yıkandım salı ginü gideyim o zaman yarın kandil ya bişy olmaz demi ?Farketmez kuzum yıkandıktan sonra 1 hafta içinde git
Olmaz gülüm hatta tek güne denk geliyor şabanın 15i salı günü çok güzel gün ihmal etme muhakkak git şifa olsun inşallahHanife 22 sinde yıkandım salı ginü gideyim o zaman yarın kandil ya bişy olmaz demi ?
Tamam balım giderim mutlaka çok sağollOlmaz gülüm hatta tek güne denk geliyor şabanın 15i salı günü çok güzel gün ihmal etme muhakkak git şifa olsun inşallah
Rica ederim :)))Tamam balım giderim mutlaka çok sağoll
Evet canım yazmıştım seni okudu diye Allah kabul etsin inşallahİnşallah bişey olmayacak canım dualarımız seninle Ben okuduğumu söylemiş miydim ?
Amin esmacım inşallah ❤Evet canım yazmıştım seni okudu diye Allah kabul etsin inşallah
Canım ben okudumKızlar eksik yazmamışımdır inşallah varsa okuyan ve benim atladığım beni uyarın artık Son durumumuz bu şekilde
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için) 404 OKUDU
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)404 OKUDU
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru).
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)404 OKUDU
6- Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha)404 OKUDU
7- Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)404 OKUDU
8- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)404 OKUDU
9- Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )404 OKUDU
11- meva888 (evlat sahibi olmak için)