Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

kızlar geçen hafta aşılama yaptıranlar nasılsınız? nasıl gidiyor?
Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 sen nasılsın şikayetlerin azaldı mı biraz daha.
Sinemcim ben yatıyorum artık bi WC’ye bi yemek yemeğe kalkıyorum ağrılarım hala devam ediyor otururken bile sızlıyor özellikle rahmimin olduğu yer ama sabahtan beri akıntı gelmedi ilaç işe yaramıştır inşallah yata yata büyücek teyzesi sağlıkla sıhatle büyür inşallah saol canım bu arada halimi sorduğun için umarım sizlerde böyle sıkıntılar olmaz rahat geçirirsiniz hamileliği ❤️❤️❤️❤️❤️

hep birlikte hep destek tam destek :) ayy iyi olsun büyüsünde başka bir şey istenmiyor. ilaç işe yaramış olabilir. bana doktor iğne verdi yaptırınca kanamam daha çok arttı ve gitmişti. sağlıksız gebelikleri atıyormuş sağlıklı gebeliklerin tutunmasına yardımcı oluyormuş bu ilaçlar. çok şükür seninki sağlıklı canım. Allah bir daha göstermesin böyle rahatsızlıklar.
hepimizin duaları kabul olur inşallah.

hep birlikte hep destek tam destek :) ayy iyi olsun büyüsünde başka bir şey istenmiyor. ilaç işe yaramış olabilir. bana doktor iğne verdi yaptırınca kanamam daha çok arttı ve gitmişti. sağlıksız gebelikleri atıyormuş sağlıklı gebeliklerin tutunmasına yardımcı oluyormuş bu ilaçlar. çok şükür seninki sağlıklı canım. Allah bir daha göstermesin böyle rahatsızlıklar.
hepimizin duaları kabul olur inşallah.
İnşallah canım benim Rabbim neylerse güzel eyler inşallah bir dahaki gelecek meleğin sağlıklı sıhatli olsun yüzümüzü güldüren olsunlar ağrım birtek beni yıpratan bu kadar sızlamasa hiç birşeyim Yok gibi o beni mahvediyor inşallah ilaç onuda geçirir ❤️❤️

İnşallah canım benim Rabbim neylerse güzel eyler inşallah bir dahaki gelecek meleğin sağlıklı sıhatli olsun yüzümüzü güldüren olsunlar ağrım birtek beni yıpratan bu kadar sızlamasa hiç birşeyim Yok gibi o beni mahvediyor inşallah ilaç onuda geçirir ❤️❤️
içini ferah tut stres de olumsuz etkiler seni. internetten videolar izle. şimdi yatıyorsun ya kilona dikkat etmen gerekiyor yeme içme düzeninle ilgilen uğraş olsun sana. tığ işlerinden anlıyorsan amigrumi araştır seni meşkul eder hem vakit geçer hamde aklını meşkul eder

içini ferah tut stres de olumsuz etkiler seni. internetten videolar izle. şimdi yatıyorsun ya kilona dikkat etmen gerekiyor yeme içme düzeninle ilgilen uğraş olsun sana. tığ işlerinden anlıyorsan amigrumi araştır seni meşkul eder hem vakit geçer hamde aklını meşkul eder
Aynen canım olabildiğince stresten uzak durmaya çalışıyorum eskiden diziler vardı takip ettiğim hepsi stres kaynağınartık hiç birini izlemiyorum.amigurumi hoşuma gidiyor çok zevkli bişi hemde çocuğuna sağlıklı oyuncaklar yapmış oluyorsun çok güzel bir uğraş. Ben roman yazıyorum bu yatmalarım en çok o işime yaradı Allah nasip ederse bebek doğmadan basıma vermek istiyorum kilomda şimdilik bir artış olmadı hala hamile kaldığım gibiyim zaten ben bayaaaaaa tombikim almamak için dikkat ediyordum artık biraz daha özen gösteririm canım ❤️❤️❤️❤️

hanife arkadaşımız için okuyorduk değil mi 404 tane ben ben bu seferlik 204 tane okuyabilem cumartesiye kadar 404 yetismicek bu hafta işhayati çok yoğundu ,100 tane okudum 104 tane de yarına tamamlayabilcem

Aynen canım sen ben payıma düşenleri okurum dediğin için onları okundu saydık
Dil-i bitab Dil-i bitab için 366 tane okudum yarında sıradaki arkadaşa 404 okucam değilmi? Onu ne zaman bitirmem gerekiyor? Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 bu arada canım sanada geçmiş olsun yeni okuyabildim düşünme kötü şeyler hep en kötüsü gelmesin aklına Rabbimin izniyle sağlıklı sıhatli topaç gibi bi yavrun olaca inşallah

Dil-i bitab Dil-i bitab için 366 tane okudum yarında sıradaki arkadaşa 404 okucam değilmi? Onu ne zaman bitirmem gerekiyor? Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 bu arada canım sanada geçmiş olsun yeni okuyabildim düşünme kötü şeyler hep en kötüsü gelmesin aklına Rabbimin izniyle sağlıklı sıhatli topaç gibi bi yavrun olaca inşallah
Allah razı olsun canım

Canım sıradaki arkadaşın payında yoksun onu okumana gerek yok ben ve nergismor vardı senin sona kaldığın ikimizinkini okuduysan bitti payına düşenler şimdiden Allah razı olsun canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım aminnn inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğmasını nasip eder ❤️❤️❤️❤️

X