- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Saol canım benim inşallahAyy çok şükürr. Yat dinlen canım bol bol. O üzüntü cok kotu bilmez miyim? Iyi olmanıza cok sevindim. Rabbim sifa versin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım benim inşallahAyy çok şükürr. Yat dinlen canım bol bol. O üzüntü cok kotu bilmez miyim? Iyi olmanıza cok sevindim. Rabbim sifa versin insallah
İnşallah canım benim anneme söyledim memleketten gelecek artık eşim nöbetlere gidince yanımda kalır en azından yardımcı olur işlerde Rabbim korusun artık inşallah düzelir herşey saol canımGeçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun inşallah sağ sağlim atlatırsınız dinlen bol bol su iç temiz hava al temizlik yemek ev işi bir süre ertele inşallah sağlıkla gelir kuzun çok iyi anlıyorum endişelerini ama bu forum da çok var normal kanamayla bile evladını kucagına alan allaha sığın o herşeyi bizden daha iyi bilendir
Çok geçmiş olsun canımYok canım yerleşme değilmiş düşük tehlikesine çevirebilir kalkmadan yat dedi progestan verdi sabah akşam kullanıcam ama çok şükür yaşıyordu ultrasonda gördüm. Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bişi
ozledikSupurgesizcadiii35 Canım ben de bitirdim telefonum bozuldu internet buldum girdim şimdi haftasonuna kadar yokum buralarda ama Dil-i bitab iletişim kurar benimle
Ben de özledim canım gelicem inşallahozledik
BekliyoruzBen de özledim canım gelicem inşallah
Saol canım benimÇok geçmiş olsun canım
Tamam canım Yen’i arkadaşa geçince Saliha sana söyler en kısa sürede aramıza geri bekliyoruz inşallahSupurgesizcadiii35 Canım ben de bitirdim telefonum bozuldu internet buldum girdim şimdi haftasonuna kadar yokum buralarda ama Dil-i bitab iletişim kurar benimle
Gecmis gitmis olsun, Saglikla kucagina alirsin insAllahYok canım yerleşme değilmiş düşük tehlikesine çevirebilir kalkmadan yat dedi progestan verdi sabah akşam kullanıcam ama çok şükür yaşıyordu ultrasonda gördüm. Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bişi
Allah bebişini sana bağışlasın inşallah canımYok canım yerleşme değilmiş düşük tehlikesine çevirebilir kalkmadan yat dedi progestan verdi sabah akşam kullanıcam ama çok şükür yaşıyordu ultrasonda gördüm. Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bişi
ben 50 tane okumuştum sonra araya regl girince bırakmıştım malesef,reglken okumak istemedim,yarın tekrardan başlıcam okumaya reglin bitmiş oluyo
tamam canımben 50 tane okumuştum sonra araya regl girince bırakmıştım malesef,reglken okumak istemedim,yarın tekrardan başlıcam okumaya reglin bitmiş oluyo
Yok canım yerleşme değilmiş düşük tehlikesine çevirebilir kalkmadan yat dedi progestan verdi sabah akşam kullanıcam ama çok şükür yaşıyordu ultrasonda gördüm. Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bişi
Kızlar adetliyken okumak istemiyorsunuz anlıyorum ama bari söyleyinde paylaşıp okuyalım bu şekilde liste hiç ilerlemiyor daha önce üç günde bir kişiyi bitiriyorduk şimdi 1 haftada bi kişi.ancak bitiyor listede uzun sırada birsürü kişi var benim fikrim adetliyken okumak istemeyen yetiştiremeyen okuyamayacak olan arkadaşlar haber verirse aramızda paylaşıp kısa sürede bitirelim bu benim düşüncem tabiki herkes fikrini yazarsa ortak bir karar verelim
Allah razi olsunSupurgesizcadiii35 Ben bitirdim okumamı ama yazamadım 10 gündür yatılı misafirlerim var Dil-i bitab için de okudum anca yazabildim yarın gidicek misafirlerim aktif olarak girerim siteye kusuruma bakmayın merakta bıraktım