- 30 Mart 2018
- 65
- 159
- 30
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Ben yanlış anlamadım yazdıklarında haklıydın öyle düşünme lütfenCanlar kişisel olarak birşey söylemedim lütfen yanlış anlamasın kimse hepimiz insanız her dk giremiyoruz işimiz çıkıyor hastamız düğünümüz misafirimiz oluyor çok normal sadece zaman kazanmak adına el birliğiyle hızlı gidelim diye dedim yanlış anlaşılma olmasın hepinizi seviyorum ❤
Âmin cümlemiz denAllah razi olsun
Saol canım benim amin inşallah Tek duam o sağlıklı sıhhatli olsun hayırlısıyla doğsun Rabbim nerde varsa yardımcısı olsun herkesinGecmis gitmis olsun, Saglikla kucagina alirsin insAllah
Amin canım inşallahAllah bebişini sana bağışlasın inşallah canım
Kesinlikle katılıyorum canım sana baya uzatmaya başladıkKızlar adetliyken okumak istemiyorsunuz anlıyorum ama bari söyleyinde paylaşıp okuyalım bu şekilde liste hiç ilerlemiyor daha önce üç günde bir kişiyi bitiriyorduk şimdi 1 haftada bi kişi.ancak bitiyor listede uzun sırada birsürü kişi var benim fikrim adetliyken okumak istemeyen yetiştiremeyen okuyamayacak olan arkadaşlar haber verirse aramızda paylaşıp kısa sürede bitirelim bu benim düşüncem tabiki herkes fikrini yazarsa ortak bir karar verelim
Şimdi ona bakıyorum canım 2 dkya son durumu yapıcamŞuan da herkes bitirdi mi cnm
Canım namazımı kıldım başlayabilirizKızlar birtek A aselatilgan arkadaşımız vemeva888 arkadaşımız kalmış. Aselatılganın bu son listesiydi o çıkacak hepsini tamamlarımda demişti onu beklememize gerek yok meva arkadaşımızda haber versin öğlen başlamış oluruz o zamana kadar Dil-i bitab salihacım sen Hanife’ye söylermisin namazını kılsın bizede bilgi versin paylaşalım okuyalım canım
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 366 OKUDU
3- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan) 366 OKUDU
4-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem) 366 OKUDU
5- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru). 366 OKUDU
6- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 374 OKUDU
7-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat Saliha) 366 OKUDU
8-Rakika (evlat sahibi olmak için)bat: (Hanife) 366 OKUDU
9-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat:366 OKUDU
10-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem) 366 OKUDU
11- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için ) 366 OKUDU
12-meva888 (evlat sahibi olmak için)
hadı hayırlısı canım inşallah olumlu sonuç alırız hepimiz isteklerimize ulaşırız Allah'ın izni ile. bende okumaya başladım yarın seyehate gidiyorum. annemlerin yanına. pazara kadar oradayım arada yazmaya çalışırım ama dua ile ilgili gidişatimi bildirim cumartesi günü canım.Bu ay rabbimin izniyle tekrar denicem kızlar o yuzden hızlı okursak çabuk çabuk sıra gelir inşallah hepimiz güzel haberler veriirz bence herkes en geç cmrtesi akşama kdr bitirmeye çalıssın pazar yeni arkadasa geçmiş olalım haydi bakalım bismillah:) içimde Tarifsiz bir heyecan var anlamışsınızdır zaten yerimde duramıyorum şu sıralar:)
Tamam cnm hayırlı yolculuklar inş senden de gzl haberler alırızhak
hadı hayırlısı canım inşallah olumlu sonuç alırız hepimiz isteklerimize ulaşırız Allah'ın izni ile. bende okumaya başladım yarın seyehate gidiyorum. annemlerin yanına. pazara kadar oradayım arada yazmaya çalışırım ama dua ile ilgili gidişatimi bildirim cumartesi günü canım.
Canim A aselatilgan bana okudu mu okuyacak mi ben anlamadim ne yapicaz onun payini:/Dil-i bitab salihacım inşallah tez zamanda Rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin niyetin kabul olsun
meva888 canım Dil-i bitab için okuduğun bitince bilgi verirsin
Kızlar Hanife arkadaşımız namazını kılmış kişi başı 404 adet pazar gününe kadar bitirelim inşallah bu sefer sarkma olmasın nolur en azhaftada 2 kişiye dua edelimÇıkmak isteyen işi olan başta söylesin lütfen en azından baştan bilelim ona göre tekrar paylaşırız rakamı hepinizi öpüyorum
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru).
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha)
7-Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
8-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için )
11-meva888 (evlat sahibi olmak için)
İnşallah hayırlısı olur canım umarım daha erken biter herkese daha çok okuruz hatta benim içimden birde her cuma günleri birimize 41 yasinmi okusak diye düşünüyorum ama sonra tefriciye bu kadar uzun sürünce nasıl biter diyorum halbuki kişi başı 4 Yasin falan düşecek neyse eğer nasip olursa anlaşır okuruz senin içinde dua edicem canım inşallah bu ay hayırlı haber alırızBu ay rabbimin izniyle tekrar denicem kızlar o yuzden hızlı okursak çabuk çabuk sıra gelir inşallah hepimiz güzel haberler veriirz bence herkes en geç cmrtesi akşama kdr bitirmeye çalıssın pazar yeni arkadasa geçmiş olalım haydi bakalım bismillah:) içimde Tarifsiz bir heyecan var anlamışsınızdır zaten yerimde duramıyorum şu sıralar:)
Okucam dedi canım tamamlıcam dedi merak etme görünce etiketi yazar zaten eger okuyamadım derse döner geri okuruz tamamlarız şimdi o okursa birde biz okursak sayı adedini bozmayalım karışırCanim A aselatilgan bana okudu mu okuyacak mi ben anlamadim ne yapicaz onun payini:/
Teşekkür ederim cnm yasin benimde aklıma geldi ramazan ayına giriyoruz birde ben çalısıyorum ama akşamları iftara kdr oku ru m allahın izniyle sadece adet döneminde sarkma olur belki yine konusurz herkes kabule ederse neden olmasınİnşallah hayırlısı olur canım umarım daha erken biter herkese daha çok okuruz hatta benim içimden birde her cuma günleri birimize 41 yasinmi okusak diye düşünüyorum ama sonra tefriciye bu kadar uzun sürünce nasıl biter diyorum halbuki kişi başı 4 Yasin falan düşecek neyse eğer nasip olursa anlaşır okuruz senin içinde dua edicem canım inşallah bu ay hayırlı haber alırız
Okucam dedi canım tamamlıcam dedi merak etme görünce etiketi yazar zaten eger okuyamadım derse döner geri okuruz tamamlarız şimdi o okursa birde biz okursak sayı adedini bozmayalım karışır
Tamam canım nasip olursa okuruz kabul edenlerle adet dönemi vs şeyleri bilgilendirilir ona göre ayarlanır canım Gönüller’ bir olsun yeterTeşekkür ederim cnm yasin benimde aklıma geldi ramazan ayına giriyoruz birde ben çalısıyorum ama akşamları iftara kdr oku ru m allahın izniyle sadece adet döneminde sarkma olur belki yine konusurz herkes kabule ederse neden olmasın