Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

İnşallah canım benim anneme söyledim memleketten gelecek artık eşim nöbetlere gidince yanımda kalır en azından yardımcı olur işlerde Rabbim korusun artık inşallah düzelir herşey saol canım

Gecmis gitmis olsun, Saglikla kucagina alirsin insAllah

Allah bebişini sana bağışlasın inşallah canım

Kızlar adetliyken okumak istemiyorsunuz anlıyorum ama bari söyleyinde paylaşıp okuyalım bu şekilde liste hiç ilerlemiyor daha önce üç günde bir kişiyi bitiriyorduk şimdi 1 haftada bi kişi.ancak bitiyor listede uzun sırada birsürü kişi var benim fikrim adetliyken okumak istemeyen yetiştiremeyen okuyamayacak olan arkadaşlar haber verirse aramızda paylaşıp kısa sürede bitirelim bu benim düşüncem tabiki herkes fikrini yazarsa ortak bir karar verelim

Geçmiş olsun ablacım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyiniş yeğenimiz çok şükür Dil-i bitab saliha için 366 adet okudum rabbim tez zamanda hacetini kabul edip göbüşünü hayırlısıyla doldursun

Ewet ebru haklı öyle yapalım kusura bakmayın benim yüzümden uzadı hakkınızı helal edin ben okudum diğer arkadaşlarada yardım edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…