- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Tamam canımCanim benim 40 tane kaldı. Onuda max 1 saate bitiririm inşallah. Beni okidu sayabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımCanim benim 40 tane kaldı. Onuda max 1 saate bitiririm inşallah. Beni okidu sayabilirsin
Cok şükür bitirdim okumayı.Allah kabul etsin inşallah. Bitiremeyen arkadaslar da yazsin destek olalim bitirelim hep birlikteTamam canım
Helal olsun canim ne demek bitirmezsen yardim ederim ben sana.Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri. .. tedviye ara vermekle iyi edersin vücudun dinlenmis olur. ..kendini yipratma lutfen elbet zamani vardir hepimiz anne oluruz insAllah birbir nasibimizin vakti gelince ..kendine iyi bak bebisin icin yipratirsin sonraBen çok özür dileyerek başlamak istiyorum kaç gündür çok nadir girebildim hasta olduğum içinde okumadım abdestli okumak istiyorum hepimize bugn abdest aldım yarın akşama bitririm inşallah tekrardan özür dilerim hakkınızı helal edin cnlar bu arada dr gittim dr ara werelim dedi eşinin değerleri düşük o yzden olmuyo olabilir dedi bende ilaca ara wermek istediğimi söyledim 6 aydır hormon yükliyorum vücuduma banada yazık dedim aynen dedi dr şimdi bitkisel kürler deniycem eşime bayramdan sonraya kadar de gitmeyide düşünmüyorum çnkü ilaçla halledilebildiğini gördük sayımızı yükseltelim sonra yine giderim diye düşünüyorum inşallah gitmeye gerekte kalmaz şifa allahtan sonuçta dualarıma bakıcam wallahi psikolojim alt üst olmaya başladı yine kendimi yıpratmak istemiyorum artık inşallah rabbim yüzümü kara çıkarmaz saliha Dil-i bitab hakkını helal et kuzu gecikti benim yüzümden duaların yarın bitiricem inşallahh kusura bakma lütfen
Yerim seni Yüreği güzel kardeşlerim benim sizi tanımama wesile olduğu için teşekkür ediyorum gelmeyen bebişime Kuzu yok yarın okur bitiririm inşallah da diğer duam diğer güne kalabilirHelal olsun canim ne demek bitirmezsen yardim ederim ben sana.Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri. .. tedviye ara vermekle iyi edersin vücudun dinlenmis olur. ..kendini yipratma lutfen elbet zamani vardir hepimiz anne oluruz insAllah birbir nasibimizin vakti gelince ..kendine iyi bak bebisin icin yipratirsin sonra
Tamam canim duanin son günü 25 nisan zaten sen mazeretli oldugun icin bi kac gun sarkmasinda sıkınti yok. Bebisler gelmeden ne guzel seylere vesile oldular degil mi gelince daha guzel islere vesile olurlar insAllahYerim seni Yüreği güzel kardeşlerim benim sizi tanımama wesile olduğu için teşekkür ediyorum gelmeyen bebişime Kuzu yok yarın okur bitiririm inşallah da diğer duam diğer güne kalabilir
Canım benim moral çokönemli rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah eşinede şifa versin tez zamanda bebişine kavuşBen çok özür dileyerek başlamak istiyorum kaç gündür çok nadir girebildim hasta olduğum içinde okumadım abdestli okumak istiyorum hepimize bugn abdest aldım yarın akşama bitririm inşallah tekrardan özür dilerim hakkınızı helal edin cnlar bu arada dr gittim dr ara werelim dedi eşinin değerleri düşük o yzden olmuyo olabilir dedi bende ilaca ara wermek istediğimi söyledim 6 aydır hormon yükliyorum vücuduma banada yazık dedim aynen dedi dr şimdi bitkisel kürler deniycem eşime bayramdan sonraya kadar de gitmeyide düşünmüyorum çnkü ilaçla halledilebildiğini gördük sayımızı yükseltelim sonra yine giderim diye düşünüyorum inşallah gitmeye gerekte kalmaz şifa allahtan sonuçta dualarıma bakıcam wallahi psikolojim alt üst olmaya başladı yine kendimi yıpratmak istemiyorum artık inşallah rabbim yüzümü kara çıkarmaz saliha Dil-i bitab hakkını helal et kuzu gecikti benim yüzümden duaların yarın bitiricem inşallahh kusura bakma lütfen
Cnm bnm hiç.korkma rabbim korusun bebeğini kırmızı ya dönmediği sürece sorun yok diyor Dr lar normal olması gebelikte Dr una git ilaç verir zaten pembe yada kırmızı kanama olursa bekleme hemne git dualarım seninle kötü düşünme sakın❤Kızlar benimde kasıklarımda ağrı başladı ve dün akşamdan beri kahverengi akıntım var korkuyorum bebeğe bişi olmuştur diye doktora randevu aldım öğleden sonra gidicem nolur dua edin bana inşallah kötü bişi yoktur çok kötüyüm
Canım hemen moralini bozma . 9 ay boyunca kanaması olup da sağlıklı bebeğini kucağına alan onca bayan var. Aklına geldikçe her fırsatta ya mübdi esmasını oku. Dualarım seninle canımKızlar benimde kasıklarımda ağrı başladı ve dün akşamdan beri kahverengi akıntım var korkuyorum bebeğe bişi olmuştur diye doktora randevu aldım öğleden sonra gidicem nolur dua edin bana inşallah kötü bişi yoktur çok kötüyüm
İnşallah Ebrucum sıkıntı yoktur dün geceden beri diken üstündeyim çok saol canımCnm bnm hiç.korkma rabbim korusun bebeğini kırmızı ya dönmediği sürece sorun yok diyor Dr lar normal olması gebelikte Dr una git ilaç verir zaten pembe yada kırmızı kanama olursa bekleme hemne git dualarım seninle kötü düşünme sakın❤
Tamam canım okurum inşallah iyidir bebek devamlı uzanıyorum saolasın canım dualarınız benim için çok kıymetliCanım hemen moralini bozma . 9 ay boyunca kanaması olup da sağlıklı bebeğini kucağına alan onca bayan var. Aklına geldikçe her fırsatta ya mübdi esmasını oku. Dualarım seninle canım
Tatlım dikkat et stres yapmamaya çalış. Yerlesme kanamasi da diyorlar. Allahim esirgesin kötü birsey yoktur insallah dualarim seninle. Mutlaka haberdar et bizi deTamam canım okurum inşallah iyidir bebek devamlı uzanıyorum saolasın canım dualarınız benim için çok kıymetli
Aynen amin inşallahh kuzuTamam canim duanin son günü 25 nisan zaten sen mazeretli oldugun icin bi kac gun sarkmasinda sıkınti yok. Bebisler gelmeden ne guzel seylere vesile oldular degil mi gelince daha guzel islere vesile olurlar insAllah
amiin ablaa inşallahh çok sağolCanım benim moral çokönemli rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah eşinede şifa versin tez zamanda bebişine kavuş
Yok canım yerleşme değilmiş düşük tehlikesine çevirebilir kalkmadan yat dedi progestan verdi sabah akşam kullanıcam ama çok şükür yaşıyordu ultrasonda gördüm. Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bişiTatlım dikkat et stres yapmamaya çalış. Yerlesme kanamasi da diyorlar. Allahim esirgesin kötü birsey yoktur insallah dualarim seninle. Mutlaka haberdar et bizi de
Ayy çok şükürr. Yat dinlen canım bol bol. O üzüntü cok kotu bilmez miyim? Iyi olmanıza cok sevindim. Rabbim sifa versin insallahYok canım yerleşme değilmiş düşük tehlikesine çevirebilir kalkmadan yat dedi progestan verdi sabah akşam kullanıcam ama çok şükür yaşıyordu ultrasonda gördüm. Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bişi
Geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun inşallah sağ sağlim atlatırsınız dinlen bol bol su iç temiz hava al temizlik yemek ev işi bir süre ertele inşallah sağlıkla gelir kuzun çok iyi anlıyorum endişelerini ama bu forum da çok var normal kanamayla bile evladını kucagına alan allaha sığın o herşeyi bizden daha iyi bilendirYok canım yerleşme değilmiş düşük tehlikesine çevirebilir kalkmadan yat dedi progestan verdi sabah akşam kullanıcam ama çok şükür yaşıyordu ultrasonda gördüm. Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bişi