- 19 Nisan 2016
- 1.427
- 2.465
- 36
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
klomen kullanmadım onunla ilgili bir yorum yapamıcam ama yumurtlama dönemini uzatıp böyle bir akıntı yaratıyor olabilir gibi de düşünüyorum. birde olumlu yönden bakmak gerekiyor. yoksaa birşey mi var? :):)Kızlar adetime 8 gün kaldı ama 13 gündür adet sancısı çekiyorum çok afedersiniz beyaza yakın sarımsı bir akıntı geliyor sürekli çamaşır değişiyorum koku ve kaşıntı yok adet sancım 2-3 gün kala olurdu klomen yapar mı böyle
Ayyy keşkeeeeeeeklomen kullanmadım onunla ilgili bir yorum yapamıcam ama yumurtlama dönemini uzatıp böyle bir akıntı yaratıyor olabilir gibi de düşünüyorum. birde olumlu yönden bakmak gerekiyor. yoksaa birşey mi var? :):)
hakkında hayırlısı olsun canım. akıntı aslında erken karar vermek için bir işaret değil. ama insan hissediyor sanki bir şey olduğunu. ilaçın etkilerini bilmiyorum ama kısmet belki neden olmasın ilaç kullanmaya başlayıp hemen hamile kalanlar varmış. dikkat et kendineAyyy keşkeeeeeeeÖlüyorum ağrıdan göbeğimin alt tarafı yanıyor içten ağrıyor küçük küçük adamlar var kazı yapıyorlar sanki
Okuyabilirsin canımbu duayı regl iken de okuyabiliyomuyuz okuyamiyosak ben totalde 50 okuyabildim
Sinemcim Dikkat et kendine gebelikte 2 katı dalgın ve unutkan oluyo insan bu arada mevsimselde etkiliyor tabi ama ben hep hafızamla övünürdüm şimdi 1 saat öncesini unutuyorum inşallah geçicidir yoksa doğurasıya kadar alzaimer falan olurum kesiniyi haftasonları kızlar nasılsınız? aşılama yaptıranlar inşallah iyidir gidişatiniz ve iyi mutlu haberlerinizi alırız. benim bir kaç gündür kafam çok dalgın. hatırlamam zor bir çok şeyi ve kafamı toplayamıyorum. duayı bile oturup okuyamadım 2 gündür. mevsim geçişinden olduğuna inandırmak istiyorum kendimi. böyle sıkıntılar yaşayan var mı?
Canım bende adete 1 hafta kala hissettim bazı ağrı sızı gece bile uyandırdığı oldu beni o ağrının bendede hep sarı akıntı oldu halada oluyo ama doktor normal dedi yükselen hormonlar o renge sebep oluyormuş klomende ağrı yapıyor ama gebelik belirtisi biraz daha farklı oluyorKızlar adetime 8 gün kaldı ama 13 gündür adet sancısı çekiyorum çok afedersiniz beyaza yakın sarımsı bir akıntı geliyor sürekli çamaşır değişiyorum koku ve kaşıntı yok adet sancım 2-3 gün kala olurdu klomen yapar mı böyle
İnşallah tutmuştur diyeceğim ama o kadar alıştım ki olumsuzluklara artık düşünemiyorumCanım bende adete 1 hafta kala hissettim bazı ağrı sızı gece bile uyandırdığı oldu beni o ağrının bendede hep sarı akıntı oldu halada oluyo ama doktor normal dedi yükselen hormonlar o renge sebep oluyormuş klomende ağrı yapıyor ama gebelik belirtisi biraz daha farklı oluyor
Hafiza konusunda haklisin. Bende ay benim aklima aldi herhalde bu diyordum:) hic hatirlayamiyordum dalginlik vardi. Ama dusukten sonra kendime gelemedim hala o dalginlik unutkanlik devam supradyn almaya karar verdim belki biraz vitamine ihtiyacim vardirSinemcim Dikkat et kendine gebelikte 2 katı dalgın ve unutkan oluyo insan bu arada mevsimselde etkiliyor tabi ama ben hep hafızamla övünürdüm şimdi 1 saat öncesini unutuyorum inşallah geçicidir yoksa doğurasıya kadar alzaimer falan olurum kesin
Tamam canım helal olsun sen kendine iyi bak inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız tez zamandaArkadaşlar bi süredir ilgilenemedim hiç öncelikle helallik istiyorum çok enteresan bi süreçteyim ne hissettiğimi bile bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum netice gününe kadar bugüne kadar okuyamadığım arkadaşlarım ve benim yerime okuyanlar olduysa eğer geriye dönük pek bakamadım hakkınızı helal edin lütfen bundan sonraki arkadaşlara okuyup yeni listede olmamayı düşünüyorum biraz dinlenmem lazım sanırım çok fazla yüklendim kendime her yönden hepinizden Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık umarım geri dönüş yaptığımda hepiniz hamiş olmuş olursunuz bu seferde hayırlısıyla doğum yapabilmek için dua ederiz birbirimize hepinizin ayrı ayrı emeği var iyiki denk gelmişim iyiki katılmışım aranıza Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kendinize çok iyi bakın sıradaki arkadaşa benim sayımıda ayırın liste bittikten sonra yeni listede olmucam herşey için çok teşekkür ediyorum
Allah razi olsun,366 okuycaktik , kalan 26 yi ben okuyayimSupurgesizcadiii35 nergismor için 340 okudum canım :)
Canim benim 40 tane kaldı. Onuda max 1 saate bitiririm inşallah. Beni okidu sayabilirsinKızlar okunan son hal bu şekilde bitiren yokmu başka
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 366 OKUDU
3- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan)
4-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem) 366 OKUDU
5- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru).
6- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 374 OKUDU
7-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat Saliha) 366 OKUDU
8- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)bat: (Hanife)
9-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat:
10-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
11- @denizkaplan (evlat sahibi olmak için ) 366 OKUDU
12-meva888 (evlat sahibi olmak için)