- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #8.221
merhabalar, 2 günde bir kişiye okuyoruz ama muhtemelen sayı 100ü geçer.yine 100 civarlarında bir sayıya ulaşırsak haber vereceğim size, isminizi not aldımMerhabalar yeni listede ben de olmak isterim mümkünse inşallah. ama çalıştığım için akşamları okuyabiliyorum iki günde bir kişi gibi bir okuma olacaksa ya da sayı 100 ü geçmeyecekse günlük beni de eklerseniz çok sevinirim
evet canım bu gruptan sadece tefriciyye'ye devam edelim, başka dua yada esma'lar için istenirse grup oluştururuzTefriciyye’ye devam mı edeceğizbegonvil1985
hoşgeldiniz ekledim sizi de listeyeTmm, katilmak isterim bende kizlar
canım 2 günde bir kişi ise günlük 100 civarı okuyabilirim sayımız kişi başı 200-220 gibi görünüyor o zaman yetiştirebilirim 2 gündemerhabalar, 2 günde bir kişiye okuyoruz ama muhtemelen sayı 100ü geçer.yine 100 civarlarında bir sayıya ulaşırsak haber vereceğim size, isminizi not aldım
Maalesef katılamayacağım@Gulcan2904
@terliksuu
sagliklihayat
muhursuzpusula
Mavibirumut
@Allss
Kızlar daha önceden yeni listeye katılmak istediğinizi yazmıştınız? kesin katılacak mısınız? listeye isminizi ekleyelim mi?
o halde isminizi ekliyorumcanım 2 günde bir kişi ise günlük 100 civarı okuyabilirim sayımız kişi başı 200-220 gibi görünüyor o zaman yetiştirebilirim 2 günde
Ben katılırsam kaç taneden okuyacağız canım?
Ben katılırsam kaç taneden okuyacağız canım?
Tamam canım o zaman katılırımkişi başı 202 canım
hoşbuldum Allah razı olsuno halde isminizi ekliyorum ☺ çok sevindim, hoşgeldiniz
caymadan hemen ekliyimTamam canım o zaman katılırım
Canim duan kabul olursa haber ver demistinbegonvil1985 pınar kardeşime okudum allah kabul etsin okurken çok akıcıydi
Sanırım muradın kabul olcak canım haberdar et bizi banada bol bol dua ett hamilesin duan kabul olur
Canım liste başlamadan söyleyim.listeye dahil olamayacağım bir kaç özel problemim var .kusura bakmayın sonrakine katılırım.Yeni Listeye katılacağını kesin olarak bildirenler
1.begonvil1985
2.Mrvyvz4832
3. @sibell13
4.Meral01
5.Kara_gozlum
6. @Tospaagtd
7. B Bademmm388
8. @aypare-
9.Life light
10.Ocalh
11.caramel_7
12.memurhanim
13. V Vavin
14. @Sensual_in_love
15.ayseMsb
16. W whiteice67
17.Mavibirumut
18.Saksi_Degilim_Ben
19.sagliklihayat
20. S Sabr-Sukur-Dua
21.Namaria
22. N Nana
Kızlar; katılacağınızı bildirdiğiniz halde ismini listeye eklemeye unuttuğum var mı?
canım çok sevindimmm ne güzel bir haber buCanim duan kabul olursa haber ver demistin
Cok sukur bugun ogrendim bekledigim seyin gerceklesecegini
Rabbim sizlerinde duasini kabul etsin hayirlisiyla insAllah