- 10 Aralık 2017
- 673
- 755
- 32
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Amin canım amiiinn :)Kuzulaaaar inanıyorum dualarımız işe yarıycak namazımı kıldığım gün allahım birbirmizi hiç tanımadan dilek kardeşliği dua kardeşliği yaptık helal olanı istiyoruz bütün kardeşlerime içindede bana tez wakitte nasip et dedim gerçekten öyle aynı gökyüzü altında birbini hiç görmeyen anne adaylarıyız ama dileklerimiz kalplerimiz dualarımız bir çok şükür rabbime birbirimize rastladık rabbim bu ay hepmize birden kün fe yekün desin inşallaaaahhh hayırlısıyla ve sağlıklısıylaaa
Kuzu inşallahh ağzından bal damlıyor geöen ay 23 önceki ay 24 dü yumurtalar bakalımm inşallah 22 de gelir minnoşummBence bu ay olur canım. Maasallah yumurtan çok kaliteli. Olmazsada tıp da çareler tukenmio cok şükür.Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin canım hepimize
İnşaallah canım benim. Ama olmuyorsa da mutlaka bizim için hayırli olmadığı için nasip etmiodur Allah. O hayırlısini ve sağlıklısini zamani gelince nasip edecek zaten biz istemesek bile. Hepimiz anne olucaz ben aksine hiç inanmıyorum ama hepimizin zamanı var canım. Kimi bu ay kimi 3 ay sonra kimi biraz daha uzun o kadar.Kuzu inşallahh ağzından bal damlıyor geöen ay 23 önceki ay 24 dü yumurtalar bakalımm inşallah 22 de gelir minnoşumm
Aynen canım bende her namazda aynı şeyi söylüyorum birbirimizi tanımadan din kardeşliği adı altında toplandık isteğimiz aynı Rabbim nasip et hepimize hayırlı sağlıklı evlat diye dua ediyorum çok güzel bi duygu hepinizden Allah razı olsunKuzulaaaar inanıyorum dualarımız işe yarıycak namazımı kıldığım gün allahım birbirmizi hiç tanımadan dilek kardeşliği dua kardeşliği yaptık helal olanı istiyoruz bütün kardeşlerime içindede bana tez wakitte nasip et dedim gerçekten öyle aynı gökyüzü altında birbini hiç görmeyen anne adaylarıyız ama dileklerimiz kalplerimiz dualarımız bir çok şükür rabbime birbirimize rastladık rabbim bu ay hepmize birden kün fe yekün desin inşallaaaahhh hayırlısıyla ve sağlıklısıylaaa
Aynen kuzum ama ne bileyim yaa sabretmek zor işte :))İnşaallah canım benim. Ama olmuyorsa da mutlaka bizim için hayırli olmadığı için nasip etmiodur Allah. O hayırlısini ve sağlıklısini zamani gelince nasip edecek zaten biz istemesek bile. Hepimiz anne olucaz ben aksine hiç inanmıyorum ama hepimizin zamanı var canım. Kimi bu ay kimi 3 ay sonra kimi biraz daha uzun o kadar.
Amiin inşallah sendende canım benim :) 4 41EEEEE41 sağol canm bilgi werdiğin için bu cumadan başlayalımAynen canım bende her namazda aynı şeyi söylüyorum birbirimizi tanımadan din kardeşliği adı altında toplandık isteğimiz aynı Rabbim nasip et hepimize hayırlı sağlıklı evlat diye dua ediyorum çok güzel bi duygu hepinizden Allah razı olsun
Evet insanız işte canım hemen olsun istiyoruz elimizde değil anlıyorum seni :)Aynen kuzum ama ne bileyim yaa sabretmek zor işte :))
Ne güzel gönüllü insanlarsınız Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızıAynen canım bende her namazda aynı şeyi söylüyorum birbirimizi tanımadan din kardeşliği adı altında toplandık isteğimiz aynı Rabbim nasip et hepimize hayırlı sağlıklı evlat diye dua ediyorum çok güzel bi duygu hepinizden Allah razı olsun
Tamam canım. Tam zamanında haber verdin Allah razı olsunKızlar 4 cuma üstüste 1000 kez" ya evvel" de okuyun çocuk sahibi olabilmek için çok etkili imiş bende okuyacağım adetimi bekliyorum aklınızda olsun
Canım benim yazdiklarini okurken hem güldüm hem de ileriye dönük endişeler uyandi içimde. Bu süreç bazen zor bazen heyecanlı bazen hüzünlü bazende mutlu bir süreç. Allah en kısa zamanda bir gebelik ama sağlıklı olanindan keyifli geçeninden nasip etsin canım. Seninde geriye kalan ayların mümkün olduğu kadar kolay ve sağlıklı geçsin inşallahÇekenin halinden çekenler anlarmış bu bekleme sürecinin nasıl stresli olduğunu çok iyi biliyorum kardeşlerim Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden hepinizin göbeğini bebişlerle doldursun hep dualarımdasınız.Yanlız hazırlıklı olun çünkü gebe kalınca ayrı stresler başlıyo bu daha stresliymiş diyorsunuz varlığını bildiğiniz için artık kaybetmekten korkuyorsunuz korkular bu sefer kese oldumu boyut iyimi kalp sesi duyulacakmı ya duyulmazsa vs vs ekleniyor ağrılar sancılar giriyor uykudan uyandırıyor acaba bebekte bişimi var ondanmı bu kadar ağrıyo diye telaş başlıyor. Çok sevdiğin yemeklerin tadı kokusu değişiyor.bulantı oluyor baş dönüyor uykuyu sevmeyen ben şimdi her fırsatta yastığa sarılıyorum takip ettiğim hiç bir diziyi izleyemez oldum başlıyorum 10 dk geçmeden rüyalara dalmışım bile isterse yanınızda misafir olsun hiç farketmiyor bayılmış gibi dalıyorsunuz uykuya birde tuvalete bağımlı oluyorsunuz hayatımda bu kadar tuvalete gittiğimi bilmiyorum fırına ekmek almaya gidemedim 15 dklık mesafede altıma ediyordum. Tabi sonundaki gelecek sıpayı düşününce herşeye değer diyor insan inşallah kızlar inşallah tez vakitte sizlerdende dinlerim bu belirtileri gece gece cenem düştü herkese iyi geceler rüyalarınızda gelecek bebeklerinizi görün inşallah
İnşallah canım çok şükür halimize rabbim tek derdi bu şekilde versin böylesine can kurbanCanım benim yazdiklarini okurken hem güldüm hem de ileriye dönük endişeler uyandi içimde. Bu süreç bazen zor bazen heyecanlı bazen hüzünlü bazende mutlu bir süreç. Allah en kısa zamanda bir gebelik ama sağlıklı olanindan keyifli geçeninden nasip etsin canım. Seninde geriye kalan ayların mümkün olduğu kadar kolay ve sağlıklı geçsin inşallah
Tamam canım hepimizinki bitince seninkini paylaşırız:)Kızlar beni bu hafta idare etseniz olur mu. Şehir dışından misafirler gelecek bugün. Hafta sonu da eşimin ablası abisi geliyor şehir dışından
Allah razı olsunTamam canım hepimizinki bitince seninkini paylaşırız:)
İnşallah canımİnşallah canım çok şükür halimize rabbim tek derdi bu şekilde versin böylesine can kurbaninşallah sizlerinde sıkıntısız ve kolay geçsin taniki öncelikle bebişler gelsin