-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Olabilşr çatlama hemn olmuyordur belki çatlama olunca ikinci çizgi hiç çıkmıyor çünkü ama bugun baya koyu sen yapmaya devam et çift çizgi günlerini de gün aşırı değerlendir bak bnm de böyleydi 15. Gün olan ilişkiden kalmıştım o yuzden kaçırmamaya çalış.Allah gönlüne göre versin inşallahCanım hamile olmam imkansız. Adetim 17 sinde bitti. Kist falan da yok bende ama niye sürekli koyu cikio evet bende anlamadım. Yumurtlama uzun mu sürüo bende acaba. Evet bugünude degerlendircez inşaallah tutar :)
Tamam canım dediğin gibi iyi değerlendirmek lazım. Allahım sanada en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin canım. Duada Sıra sende. Bol bol dualarındasin.Olabilşr çatlama hemn olmuyordur belki çatlama olunca ikinci çizgi hiç çıkmıyor çünkü ama bugun baya koyu sen yapmaya devam et çift çizgi günlerini de gün aşırı değerlendir bak bnm de böyleydi 15. Gün olan ilişkiden kalmıştım o yuzden kaçırmamaya çalış.Allah gönlüne göre versin inşallah Eki Görüntüle 2130193
Amin cnm benim inşallah hepimize Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin ben inanıyorum Okudugumuz bu Salavat-ı tefriciye yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek sırayla güzel haberler alalım inşallah:)Tamam canım dediğin gibi iyi değerlendirmek lazım. Allahım sanada en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin canım. Duada Sıra sende. Bol bol dualarındasin.
Amin canım benim sana iki kişi kalmış sıraAmin cnm benim inşallah hepimize Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin ben inanıyorum Okudugumuz bu Salavat-ı tefriciye yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek sırayla güzel haberler alalım inşallah:)
Amin cnm inşallah ben şuan bekleme aşamasındayım inşallah sizden gzl haberler bekliyorum bu ay :)Amin canım benim sana iki kişi kalmış sıraftmclk arkadaşımızda. Hepimiz bu ay hamiş oluruz inşaallah:)
Amin canım benim insaalaah:)Amin cnm inşallah ben şuan bekleme aşamasındayım inşallah sizden gzl haberler bekliyorum bu ay :)
Olur tabi canımTamam canım ikindi namazıyla yapsam olur mu ondan sonra başlasak
Canım kıldım namazımı istiğfarımıda yaptım başlayabiliriz inşallah
canım kusura bakma annemi uğurladım bugün başım kalabalıktı geç yazabildim. günler gayet iyi canım ama bırakma hala devam edin birlikteliğe çünkü rengin hala koyu bazen geç çatlıyor bazende birden fazla yumurta çatlayabiliyor. inşallah hayırlı haberlerini alırız canımCanım yumurtlama testlerim bu şekilde. Üzerinde artı olanlar birlikteliğin oldugu günler. Nasıl sence?Supurgesizcadiii35
Tamam canım teşekkür ederim. Haberdar edicem testleri. Allah kavuştursun inşallah annenle:)canım kusura bakma annemi uğurladım bugün başım kalabalıktı geç yazabildim. günler gayet iyi canım ama bırakma hala devam edin birlikteliğe çünkü rengin hala koyu bazen geç çatlıyor bazende birden fazla yumurta çatlayabiliyor. inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
saol canım benimTamam canım teşekkür ederim. Haberdar edicem testleri. Allah kavuştursun inşallah annenle:)
Allahım inşaallah bu ay nasip eder canım. Yumurtanin oluşabilmesi bile çok güzel:)Bende bugün dr gittim 22 mm kaliteli bir yumurta oluşmuş 29 31 1 i ilişki olsun dedi inşallah bu ay olurr dualarınızda yer almak isterim canlar
maşallah canım inşallah bu ay en az 3 arkadaştan müjdeli haber alırız. dualarım sizinleBende bugün dr gittim 22 mm kaliteli bir yumurta oluşmuş 29 31 1 i ilişki olsun dedi inşallah bu ay olurr dualarınızda yer almak isterim canlar
Maşallah cnm çok.iyi gerçekten Allah gönlündekini nasip etsin inşallah hemencecikBende bugün dr gittim 22 mm kaliteli bir yumurta oluşmuş 29 31 1 i ilişki olsun dedi inşallah bu ay olurr dualarınızda yer almak isterim canlar
Kuzu ilaçla oluşuyo ki yumurtam çatlıyo da ama nasip olmadığı için 3 aydır döllnmiyo denk getiremiyoruz herlde dicrm ama dr kntrolünde oluyo bu 4. Ay dr olmazsa bi sonraki ay iğneli aşılama dedi ne demek olduğunu da bilmiyorum rabbim bu ay nasip etsin hayırlısıyla öğrenmeyimde inşallahhAllahım inşaallah bu ay nasip eder canım. Yumurtanin oluşabilmesi bile çok güzel:)
Bence bu ay olur canım. Maasallah yumurtan çok kaliteli. Olmazsada tıp da çareler tukenmio cok şükür.Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin canım hepimizeKuzu ilaçla oluşuyo ki yumurtam çatlıyo da ama nasip olmadığı için 3 aydır döllnmiyo denk getiremiyoruz herlde dicrm ama dr kntrolünde oluyo bu 4. Ay dr olmazsa bi sonraki ay iğneli aşılama dedi ne demek olduğunu da bilmiyorum rabbim bu ay nasip etsin hayırlısıyla öğrenmeyimde inşallahh