- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
74 alıyorum canım kalan 0 Rabbim kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım :)74 alıyorum canım kalan 0 Rabbim kabul etsin inşallah
Cnm şuan Okudugumuz arkadaşımızın ki bitsin dahil ederiz seni de Supurgesizcadiii35Duaniza ben de katilabilir miyim kizlaar
Sağol kuzum allah muradını wersin :*Shokella için 404 adet okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah arkadaşımızada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Amin canım benim inşallahhh Rabbim kabul etsin gönlümüze göre versinCanolar bende bitirdim rabbimden habibinin hatrına istiyorum biz ewlat hasretiyle yanan anne adaylarına sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz helal dairesinden bol rızıklı bereketli nasipli kaderi yazısı bahtı güzel rabbime hayırlı kul efendimize hayırlı ümmet vatanımıza milletimize we anne babasına hayırlı olacak salih veya saliha kullarından olacak yuvalarımıza mutluluk huzur sadakat muhabbet birlik dirlik beraberlik getirecek ewlatlar nasip etsin bizleride birbirimize wesile eylesin üç aylarda dualarımızı kabul dileklerimizi makbul buyurup gönül tahtımızı doldursun inşallaaahhhhh
Amiin kuzumm werecek inşallah hayırlı zamanı beklyruz olcak inşallahAmin canım benim inşallahhh Rabbim kabul etsin gönlümüze göre versin
Aminnn aminnn aminn ne güzel dua etmişsin öyle canım Rabbim kabul etsin inşallahCanolar bende bitirdim rabbimden habibinin hatrına istiyorum biz ewlat hasretiyle yanan anne adaylarına sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz helal dairesinden bol rızıklı bereketli nasipli kaderi yazısı bahtı güzel rabbime hayırlı kul efendimize hayırlı ümmet vatanımıza milletimize we anne babasına hayırlı olacak salih veya saliha kullarından olacak yuvalarımıza mutluluk huzur sadakat muhabbet birlik dirlik beraberlik getirecek ewlatlar nasip etsin bizleride birbirimize wesile eylesin üç aylarda dualarımızı kabul dileklerimizi makbul buyurup gönül tahtımızı doldursun inşallaaahhhhh
Her zaman böyle dua ediyorum hepimize kuzumm inşallah rabbim kabul edip gönlümüze göre werir :)Aminnn aminnn aminn ne güzel dua etmişsin öyle canım Rabbim kabul etsin inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsunHer zaman böyle dua ediyorum hepimize kuzumm inşallah rabbim kabul edip gönlümüze göre werir :)
Allah razı olsun canımmShokella için 404 tane okudum Rabbim kabul etsin inşallah