Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Kızlar cümleten hayırlı kandiller rabbim gönlünüzdeki hacetlerimizi bu gece yüzü suyu hürmetini kabul buyursun inşallah dualarımdasınız dualarınızda olmak isterim .. namazımı kıldım allah kabul buyursun inşallah tövbe istiğfar duamla hepmize duamıda ettim rabbim kabul buyursun izzeti dergahında tefriciyelerimize başlayabiliriz inşallah Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 sayılarımızı werirsen sewinirim bacım bu gecw mübarek gecw başlayalım allahın izniyle hepinize şimdiden çok teşekkür ediyrum :KK200::dua: Rabbim utandırmasın hadi bismillahh ..

Kızlar arkadaşımız Shokella Shokella namazını kıldığına göre bu hayırlı gecede duayı başlatıyoruz. Sayımız yine aynı 404 adet pazar geceye kadar bitirelim inşallah.

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
6- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat:
10- @Hanimkoylununhanimi (evladınısağlıklakucağına almak için)
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağına almak için)

Canolar bende bitirdim rabbimden habibinin hatrına istiyorum biz ewlat hasretiyle yanan anne adaylarına sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz helal dairesinden bol rızıklı bereketli nasipli kaderi yazısı bahtı güzel rabbime hayırlı kul efendimize hayırlı ümmet vatanımıza milletimize we anne babasına hayırlı olacak salih veya saliha kullarından olacak yuvalarımıza mutluluk huzur sadakat muhabbet birlik dirlik beraberlik getirecek ewlatlar nasip etsin bizleride birbirimize wesile eylesin üç aylarda dualarımızı kabul dileklerimizi makbul buyurup gönül tahtımızı doldursun inşallaaahhhhh :KK200::dua:

Canolar bende bitirdim rabbimden habibinin hatrına istiyorum biz ewlat hasretiyle yanan anne adaylarına sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz helal dairesinden bol rızıklı bereketli nasipli kaderi yazısı bahtı güzel rabbime hayırlı kul efendimize hayırlı ümmet vatanımıza milletimize we anne babasına hayırlı olacak salih veya saliha kullarından olacak yuvalarımıza mutluluk huzur sadakat muhabbet birlik dirlik beraberlik getirecek ewlatlar nasip etsin bizleride birbirimize wesile eylesin üç aylarda dualarımızı kabul dileklerimizi makbul buyurup gönül tahtımızı doldursun inşallaaahhhhh :KK200::dua:
Amin canım benim inşallahhh Rabbim kabul etsin gönlümüze göre versin:KK200:

Aminnn aminnn aminn ne güzel dua etmişsin öyle canım Rabbim kabul etsin inşallah

X