- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Asyayaayaz için 404 okudum allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim. Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin en yakın zamanda inşallah404 okudum. Allah kabul etsin inşallah arkadaşımızın en kısa zamanda hayırlı sağlıkli bir şekilde evlat sahibi olmasını ve kucağına almayı nasip etsin
Amin tatlım :)Amin canım benim. Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin en yakın zamanda inşallah
Çooook aminnnnRegaip kandilimiz mübarek olsun kızlar Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı sıhatli Salih evlatlar versin yuvalarımıza huzur mutluluk ve bereket nasip etsin eşlerimizle aramıza aşk muhabbet sevgi saygı ve güven nasip etsin vatanımızı korusun askerimize güç kuvvet versin düşmanları helak etsin
Cnm suan tam tutunma aşamasında bebişin dikkat et bol bol dinlen temizlik falan yapma bi yere uzanma ve ağır sayılabilecek hiç birşeyi kaldırma batma çok olur ilk haftalarda kahve rengi akıntın falan olursada panik yapma ama Dr una hemen haber ver ilk haftalarda olabiliyorKIZLAR KUSURA BAKMAYIN BİRAZ GEÇ KALDIM YAZMAYA DÜNDEN BERİ AĞRILARIM VAR BENİ BAYA YATAK DÖŞEK YATIRIYOR.SON DURUMA GÖRE LİSTEMİZ AŞAĞIDAKİ GİBİ. @aselatilgan VE @Hanimkoylununhanimi KALDI GÖRÜNÜYOR.SON DURUMLARINI BİZE BİLGİ VERSİNLER DİĞER ARKADAŞA GEÇELİM İNŞALLAH.
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 404 OKUDU
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart 404 OKUDU
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart 404 OKUDU
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart 404 OKUDU
6- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart 404 OKUDU
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan 404 OKUDU
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan 404 OKUDU
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: 404 OKUDU
10- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için)
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağına almak için) 404 OKUDU
Canım bazen sağ kasığım bazen alt karın sanki bıçak saplanıyor gibi ağrıyor uzanınca geçiyor.şimdiye kadar hiç kahverengi akıntı falan gelmedi midem bulanmıyor inşallah sıkıntı yoktur. normaldir.yemek dışında bişi yapmamaya çalışıyorum evde zaten biraz ayakta durayım hemen ağrı başlıyor. yarın doktora gidicem bakalım hayırlı şeyler söyler inşallah.Cnm suan tam tutunma aşamasında bebişin dikkat et bol bol dinlen temizlik falan yapma bi yere uzanma ve ağır sayılabilecek hiç birşeyi kaldırma batma çok olur ilk haftalarda kahve rengi akıntın falan olursada panik yapma ama Dr una hemen haber ver ilk haftalarda olabiliyor
Miden bulantısı 6. Haftada başlamıştı bende birden hemde tuzlu cubuk kurtarıcımdı kahve akıntı bende de olmadı ama burda çok olan var sağlıklı devam eden inşallah gönlüne göre olur herşey o batmalar da 6.haftada geçmişti bende bebek yerleşirken çok oluyoCanım bazen sağ kasığım bazen alt karın sanki bıçak saplanıyor gibi ağrıyor uzanınca geçiyor.şimdiye kadar hiç kahverengi akıntı falan gelmedi midem bulanmıyor inşallah sıkıntı yoktur. normaldir.yemek dışında bişi yapmamaya çalışıyorum evde zaten biraz ayakta durayım hemen ağrı başlıyor. yarın doktora gidicem bakalım hayırlı şeyler söyler inşallah.
inşallah canım bilgilerin için çok saol umarım yerleşme ağrısıdır sağlıklıdır. yarın doktor iyi şeyler söylemesini çok istiyorum haftasonu annemler gelecek memleketten onlara büyük süpriz olacak eğer tuttuysa. ama durum kötüyse ben anneme nasıl belli etmeden durucam devamlı yatıyorum bir sıkıntı olduğunu anlıcak üzülücek. oyy oyy aklımda deli sorular.Miden bulantısı 6. Haftada başlamıştı bende birden hemde tuzlu cubuk kurtarıcımdı kahve akıntı bende de olmadı ama burda çok olan var sağlıklı devam eden inşallah gönlüne göre olur herşey o batmalar da 6.haftada geçmişti bende bebek yerleşirken çok oluyo
İnşallah sağlıklıdır bebişin canıminşallah canım bilgilerin için çok saol umarım yerleşme ağrısıdır sağlıklıdır. yarın doktor iyi şeyler söylemesini çok istiyorum haftasonu annemler gelecek memleketten onlara büyük süpriz olacak eğer tuttuysa. ama durum kötüyse ben anneme nasıl belli etmeden durucam devamlı yatıyorum bir sıkıntı olduğunu anlıcak üzülücek. oyy oyy aklımda deli sorular.
inşallah canım benim biran önce yarın olsada doktor bi baksa evham yapıyorum ister istemez.İnşallah sağlıklıdır bebişin canım
Pozitif düşün her zaman sana nacizane bir dost bir arkadas olarak tavsiyem çok fazla kişiye söyleme ben bunun acısını çektim herkese de bu uyarıyı yapıyorum anne baba tabiki bilmeli ama çok fazla kişiye duyurma canıminşallah canım bilgilerin için çok saol umarım yerleşme ağrısıdır sağlıklıdır. yarın doktor iyi şeyler söylemesini çok istiyorum haftasonu annemler gelecek memleketten onlara büyük süpriz olacak eğer tuttuysa. ama durum kötüyse ben anneme nasıl belli etmeden durucam devamlı yatıyorum bir sıkıntı olduğunu anlıcak üzülücek. oyy oyy aklımda deli sorular.
evet çok haklısın canım bende öyle düşünüyorum 3 yakın arkadaşım dışında kimseye söyledim onlarda daha önce hamilelik yaşadıkları için bilgi sormak için söyledim kesinlikle senin gibi düşünüyorum canım en azından kalp atışı duyasıya kadar aileme bile söylemek istemiyordum ama haftasonu gelecekler illaki anlayacak annem halimden artık söylemek durumundayım. hayırlısı olur inşallah.Pozitif düşün her zaman sana nacizane bir dost bir arkadas olarak tavsiyem çok fazla kişiye söyleme ben bunun acısını çektim herkese de bu uyarıyı yapıyorum anne baba tabiki bilmeli ama çok fazla kişiye duyurma canım
Amin cnm ben inanıyorum ki 4444 salavat ı tefriciye vesilesiyle ve birbirimize ettiğimiz duaların hürmetine Rabbim hepimize mükafatını vericek çok inanıyorum bu dua çok kuvvetli çünkü ve beni her zaman feraha çıkarmış huzur bulmamı sağlamıştır başı sen çektin arkandan gelicez inşallah hepimiz sıraylaevet çok haklısın canım bende öyle düşünüyorum 3 yakın arkadaşım dışında kimseye söyledim onlarda daha önce hamilelik yaşadıkları için bilgi sormak için söyledim kesinlikle senin gibi düşünüyorum canım en azından kalp atışı duyasıya kadar aileme bile söylemek istemiyordum ama haftasonu gelecekler illaki anlayacak annem halimden artık söylemek durumundayım. hayırlısı olur inşallah.
siz bana çok iyi ve uğurlu geldiniz arkadaşlar 10 aydır beklediğimi bu topik sayesine sizinle toplanınca buldum. dualarınızı eksik etmeyin. yarın hayırlı haberler alırım inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günlerde
Hayırlı haberler verirsin inşallah canım içini ferah tut Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine herkesin gönlündekini nasip etsin hayırlısyla inşallahinşallah canım benim biran önce yarın olsada doktor bi baksa evham yapıyorum ister istemez.