- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
inşallah canım buna bende inanıyorum.Amin cnm ben inanıyorum ki 4444 salavat ı tefriciye vesilesiyle ve birbirimize ettiğimiz duaların hürmetine Rabbim hepimize mükafatını vericek çok inanıyorum bu dua çok kuvvetli çünkü ve beni her zaman feraha çıkarmış huzur bulmamı sağlamıştır başı sen çektin arkandan gelicez inşallah hepimiz sırayla
amin canım benim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün rabbimHayırlı haberler verirsin inşallah canım içini ferah tut Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine herkesin gönlündekini nasip etsin hayırlısyla inşallah
Canım benim Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin. Sağlıkla kucağına al öp kokla inşaallah. Kendine dikkat et dualarım seninleevet çok haklısın canım bende öyle düşünüyorum 3 yakın arkadaşım dışında kimseye söyledim onlarda daha önce hamilelik yaşadıkları için bilgi sormak için söyledim kesinlikle senin gibi düşünüyorum canım en azından kalp atışı duyasıya kadar aileme bile söylemek istemiyordum ama haftasonu gelecekler illaki anlayacak annem halimden artık söylemek durumundayım. hayırlısı olur inşallah.
siz bana çok iyi ve uğurlu geldiniz arkadaşlar 10 aydır beklediğimi bu topik sayesine sizinle toplanınca buldum. dualarınızı eksik etmeyin. yarın hayırlı haberler alırım inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günlerde
Allah razı olsun canım çok saol iyiki bu sayfadayım güzel gönüllerinizle ettiğiniz güzel duaları gördükçe duygulanıyorum. inşallah rabbim hepimiize bu mutluluğu yaşatsın süt kokularını içimize çekelimCanım benim Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin. Sağlıkla kucağına al öp kokla inşaallah. Kendine dikkat et dualarım seninle
Amin tatlım. Birbirimize çok iyi geliyoruz gerçekten. çok şükürAllah razı olsun canım çok saol iyiki bu sayfadayım güzel gönüllerinizle ettiğiniz güzel duaları gördükçe duygulanıyorum. inşallah rabbim hepimiize bu mutluluğu yaşatsın süt kokularını içimize çekelim
kesinlikle canım benimAmin tatlım. Birbirimize çok iyi geliyoruz gerçekten. çok şükür
Hepinizden Allah razı olsunkızlar sadece A aselatilgan arkadaşımız kaldı. oda bitirmek üzeredir diye tahmin ediyorum.akşama kadar bilgi verecektir. A AsyaaAyazz arkadaşımız için okuduk Allahım kabul etsin etsin inşallah.sıradaShokella arkadaşımız var adeti bittimi bilgi bekliyoruz canım bittiyse namazını ve istiğfar dularını bitirince bizi bilgilendir okumaya başlayalım
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 404 OKUDU
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart 404 OKUDU
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart 404 OKUDU
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart 404 OKUDU
6-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart 404 OKUDU
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan 404 OKUDU
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan 404 OKUDU
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: 404 OKUDU
10- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için) 404 OKUDU
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağına almak için) 404 OKUDU
Canım bende bugün bitirecektim cuma sandığım için 250 okudum yarın hsg çekineceğim için hastanedeydim yatış falan verdiler sora izinli gönderdiler falan yeni geldim eve akşama kadar mühlet verebilirseniz bitiririm çok özürdiliyorum herkesten bu film işi kafamı çok bulandırdı strese girdim baya açıkcası hakkınızı helal edin bidaha geciktirmemeye çalışcamKIZLAR KUSURA BAKMAYIN BİRAZ GEÇ KALDIM YAZMAYA DÜNDEN BERİ AĞRILARIM VAR BENİ BAYA YATAK DÖŞEK YATIRIYOR.SON DURUMA GÖRE LİSTEMİZ AŞAĞIDAKİ GİBİ. @aselatilgan VE @Hanimkoylununhanimi KALDI GÖRÜNÜYOR.SON DURUMLARINI BİZE BİLGİ VERSİNLER DİĞER ARKADAŞA GEÇELİM İNŞALLAH.
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 404 OKUDU
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart 404 OKUDU
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart 404 OKUDU
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart 404 OKUDU
6- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart 404 OKUDU
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan 404 OKUDU
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan 404 OKUDU
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: 404 OKUDU
10- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için)
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağına almak için) 404 OKUDU
Olsn cnm istersen paylaşalım çok sıkışcaksanCanım bende bugün bitirecektim cuma sandığım için 250 okudum yarın hsg çekineceğim için hastanedeydim yatış falan verdiler sora izinli gönderdiler falan yeni geldim eve akşama kadar mühlet verebilirseniz bitiririm çok özürdiliyorum herkesten bu film işi kafamı çok bulandırdı strese girdim baya açıkcası hakkınızı helal edin bidaha geciktirmemeye çalışcam
estağfurullah canım benim olurmu öyle şey çok iyi anlıyorum seni yardım ederiz biz sana kızlarla paylaşır hemen bitiririz hepimizin işi olabilir sıkma sen canını inşallah hayırlısıyla sonuçlanır filmin dualarım seninleCanım bende bugün bitirecektim cuma sandığım için 250 okudum yarın hsg çekineceğim için hastanedeydim yatış falan verdiler sora izinli gönderdiler falan yeni geldim eve akşama kadar mühlet verebilirseniz bitiririm çok özürdiliyorum herkesten bu film işi kafamı çok bulandırdı strese girdim baya açıkcası hakkınızı helal edin bidaha geciktirmemeye çalışcam
estağfurullah canım benim olurmu öyle şey çok iyi anlıyorum seni yardım ederiz biz sana kızlarla paylaşır hemen bitiririz hepimizin işi olabilir sıkma sen canını inşallah hayırlısıyla sonuçlanır filmin dualarım seninle
hepimizden Allah razı olsun canım sen inşirah duası oku içinin daralmasına iyi gelir. Allaha emanet ol inşallah. hayırlı haberlerinle bekliyoruz.Allah razı olsun çok teşekkür ederim iyiki burayı bulmuşum iyiki hayatıma bi şekilde girmişsiniz