Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

inşallah canım buna bende inanıyorum.

Canım benim Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin. Sağlıkla kucağına al öp kokla inşaallah. Kendine dikkat et dualarım seninle

Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah bizi dualarda buluşturdu. Herşeyde vardır bir hayır. Bu sayfa hepimize uğurlu gelicek ben inanıyorum. Allah hamis olanlara sağlık sıhhat , olmayı dileyenlerede en kısa zamanda müjdeli haber almayı nasip etsin inşallah

Canım benim Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin. Sağlıkla kucağına al öp kokla inşaallah. Kendine dikkat et dualarım seninle
Allah razı olsun canım çok saol iyiki bu sayfadayım güzel gönüllerinizle ettiğiniz güzel duaları gördükçe duygulanıyorum. inşallah rabbim hepimiize bu mutluluğu yaşatsın süt kokularını içimize çekelim

Amin tatlım. Birbirimize çok iyi geliyoruz gerçekten. çok şükür

kızlar sadece A aselatilgan arkadaşımız kaldı. oda bitirmek üzeredir diye tahmin ediyorum.akşama kadar bilgi verecektir. A AsyaaAyazz arkadaşımız için okuduk Allahım kabul etsin etsin inşallah.sırada Shokella arkadaşımız var adeti bittimi bilgi bekliyoruz canım bittiyse namazını ve istiğfar dularını bitirince bizi bilgilendir okumaya başlayalım

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 404 OKUDU
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart 404 OKUDU
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart 404 OKUDU
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart 404 OKUDU
6- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart 404 OKUDU
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan 404 OKUDU
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan 404 OKUDU
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: 404 OKUDU
10- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için) 404 OKUDU
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağına almak için) 404 OKUDU

Hepinizden Allah razı olsun

Canım bende bugün bitirecektim cuma sandığım için 250 okudum yarın hsg çekineceğim için hastanedeydim yatış falan verdiler sora izinli gönderdiler falan yeni geldim eve akşama kadar mühlet verebilirseniz bitiririm çok özürdiliyorum herkesten bu film işi kafamı çok bulandırdı strese girdim baya açıkcası hakkınızı helal edin bidaha geciktirmemeye çalışcam

Olsn cnm istersen paylaşalım çok sıkışcaksan

estağfurullah canım benim olurmu öyle şey çok iyi anlıyorum seni yardım ederiz biz sana kızlarla paylaşır hemen bitiririz hepimizin işi olabilir sıkma sen canını inşallah hayırlısıyla sonuçlanır filmin dualarım seninle

Allah razı olsun çok teşekkür ederim iyiki burayı bulmuşum iyiki hayatıma bi şekilde girmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…