- 26 Ocak 2018
- 426
- 523
- 37
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Namazımı kıldım :)kızlar listemiz tamamlandı.Shokella arkadaşımız müsait olmadığı için sırada A AsyaaAyazz arkadaşimiz var. bu akşam namazını kılıp bize bilgi verirse hemen başlayalım.
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart 404 OKUDU
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 404 OKUDU
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart 404 OKUDU
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart 404 OKUDU
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart 404 OKUDU
6-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart 404 OKUDU
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan 404 OKUDU
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan 404 OKUDU
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: 404 OKUDU
10- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için) 404 OKUDU
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağına almak için) 404 OKUDU
Rabbim inşallah hayırlı sonuçlandırır canım bundada vardır hayır. belki ilki kapalıdır ikincisinde açılır herşeye bir vesile lazım dualarım seninle Allah yardımcın olsunArkadaşlar doktor hsg için cuma gününe randevu verdi ilk çekindiğim film net değilmiş başka yerde çekinmiştim onu bu filme göre tüplerim tıkalı gözüküyormuş o yüzden tekrar kendisi çekmek istedi umarım yanlıştır benim içün dua edin olurmu çok endişeliyim bugün gece abdestimi alırım heralde
Inşallah iyi sonuçlar alırsın canımArkadaşlar doktor hsg için cuma gününe randevu verdi ilk çekindiğim film net değilmiş başka yerde çekinmiştim onu bu filme göre tüplerim tıkalı gözüküyormuş o yüzden tekrar kendisi çekmek istedi umarım yanlıştır benim içün dua edin olurmu çok endişeliyim bugün gece abdestimi alırım heralde
Allah razı olsun canım benim. Aminn inşallahA AsyaaAyazz için 404 tane okudum canım Allah kabul etsin inş Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Senden de canımAllah razı olsun canım benim. Aminn inşallah
Rabbim inşallah hayırlı sonuçlandırır canım bundada vardır hayır. belki ilki kapalıdır ikincisinde açılır herşeye bir vesile lazım dualarım seninle Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim hayırlısı Allahtan artık bakalım cumayı beklicezInşallah iyi sonuçlar alırsın canım
Allah razı olsun canım benimA AsyaaAyazz için 404 tane okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Amin kuzum inşallah Allah razı olsunA AsyaaAyazz için 404 okudum allah kabul etsin we tez zamanda muradını wersin inşallahh ..
Yarın sabaha kdr cnmNe zaman bitirmemiz gerekiyodu canım 404 üSupurgesizcadiii35
Yarın sabaha kdr cnm