- 29 Ekim 2018
- 205
- 241
- 33
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.401
Canim hakkini helal et ben giremedim keşke siz paylastirip baslasaydinizDil-i bitab canım ben namazımı kıldım 11 tane de okudum.sen sayıyı ona göre dağıtırsın sıra bana gelince
En sonKuzu ben okudum en son arkadaşa o bugün yazdığın melteme miydi 555 tane
Şimdi kime okuyoruz
Son 1 kişi kaldi ondan sonra insAllah unutmam@Dil_i bitab yeni listede ne zaman başlanıyor. Beni unutma canım.
Eklerin tabi yalniz baya vakit kaybin olur tamamlamak için listede en son sirada olacaksinDil-i bitab beni de yeni listeye ekler misiniz kendim için 330 tane okumuşum ama bi aksilik çıkıyor her zaman vakit bulamıyorum okumaya
tamam canım bekliyorum
ben yeniden başlayacam 1. sayfaya baktım başta dua ve namaz kılınıyormuş ben onları yapmadan okudum eğer olursa okuduklarımı sıra kimdeyse onun için sayarızEklerin tabi yalniz baya vakit kaybin olur tamamlamak için listede en son sirada olacaksin
Salihacım benCanim hakkini helal et ben giremedim keşke siz paylastirip baslasaydiniz
En sonkardelen_08 için okundu canim simdi Stardust07 için okuyacagiz
Stardust07 için okuycaz
Son 1 kişi kaldi ondan sonra insAllah unutmam
Tamam canim okuduklarini kendi niyetine bagisla ilk kendine niyet etmissin çünkü.ben yeniden başlayacam 1. sayfaya baktım başta dua ve namaz kılınıyormuş ben onları yapmadan okudum eğer olursa okuduklarımı sıra kimdeyse onun için sayarız
Allah kabul etsin sağol canim❤Salihacım benStardust07 için okudum o zaman canım son arkadaşımız oydu çnkü benim liste bitmiş oldu sıradki arkadaştan dewam ederiz kolay gelsin sizlere
Liste basa dönünce eklerimbeni de ekler misinizDil-i bitab
Okuyorum daha canim.yeni ise başladım o yüzden biraz ağır ilerliyorum