Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 canım naptın doğum oldu mu ? Kızlar haberiniz varmı naptı acaba,Allah kolaylıkla sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım benim daha doğuramadım son zamanlardayım artık iyice ağırlaştım sancımın gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla ❤️❤️❤️ eğer 10 güne kadar gelmezse sezeryan olacak çünkü bebek kilolu normal zor olur dedi doktor ❤️❤️❤️Doğum olunca hepinize haber vericem inşallah

Canım benim daha doğuramadım son zamanlardayım artık iyice ağırlaştım sancımın gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla ❤️❤️❤️ eğer 10 güne kadar gelmezse sezeryan olacak çünkü bebek kilolu normal zor olur dedi doktor ❤️❤️❤️Doğum olunca hepinize haber vericem inşallah
Ablacım allah yar we yardımcın olsun inşallah doğuma giderken bizlere dua etmeyi unutma olur mu sağ salim kucağına almayı nasip etsin mewlamm ❤️❤️❤️

Dil-i bitab Dil-i bitab salihacım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah çok sevindim çokkkkk ❤️ Bu arada sayfayı çok güzel yürütüyorsun rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️
Allah razi olsun ablacim tesekkur ederim :)
Rabbim yardimcin olsun bir avazda kolaycacik dogurursun insAllah❤❤

Ablacım allah yar we yardımcın olsun inşallah doğuma giderken bizlere dua etmeyi unutma olur mu sağ salim kucağına almayı nasip etsin mewlamm ❤️❤️❤️
Saol canım benim rabbim tez zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin inşallah topiğe çok giremiyorum artık ama İnan hep aklıma geliyorsunuz ve dualarımdasınız rabbim hayırlı zamanda nasip edecek ❤️❤️❤️❤️

Allah razi olsun ablacim tesekkur ederim :)
Rabbim yardimcin olsun bir avazda kolaycacik dogurursun insAllah❤❤
İnşallah canım umarım sağlıkla sıhhatle gelir bekletmeden oğlum❤️ sanada hayırlı kolay gebelik geçirtsin rabbim bu gebelik süreçi çok yorucu çünkü kolayca geçirirsin inşallah ❤️❤️

Cnm sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize olsun dualarımız seninle

Kızlar bu bittikten sonra ben mazeretliyim namaz kılamıyorum ama abimi yoğun bakıma aldılar durumu ağır biriniz ona şifa için niyetleyip iki rekat namaz kılsa sonra ona okusak ismiyle dualasak olur mu benim sıramı allah rızası için

Kizlar son durum nedir?
@41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru) Kisi basi 494 dusuyor. Sure 5 gun Kizlar 5 gun dedim bitiremezsek o zaman 2 gun daha ekleriz elimizden geldiğince bitirmye çalışalım
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- Dil-i bitab Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
7- Stardust07 Stardust07 (evlat sahibi olmak icin
8- @sivas5858
9- kardelen_08 kardelen_08 (evlat sahibi olmak)[/QUOTE]

Kizlar son durum nedir?
@41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru) Kisi basi 494 dusuyor. Sure 5 gun Kizlar 5 gun dedim bitiremezsek o zaman 2 gun daha ekleriz elimizden geldiğince bitirmye çalışalım
5- Dil-i bitab Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
8- @sivas5858
9- kardelen_08 kardelen_08 (evlat sahibi olmak)
[/QUOTE]
Az kaldi canim haber edeceğim

Kizlar son durum nedir?
8- @sivas5858
9- kardelen_08 kardelen_08 (evlat sahibi olmak)
[/QUOTE]
Benim de daha bitmedi, inşallah yarına bitmiş olur.

X