Dövme Kızlar dövmesi olan yok mu

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
5 tane dövmem var :) 1 tanesi belimde ilk onu yaptırmıştım.Asimetrik bi şekil çok hoş duruyor.
Diğeri K. ATATÜRK imzası sol kolumda,1 tanesi göbişimde çilek resmi ,1 tanesi sağ omzumda zincirle asılmış melek resmi, 1 taneside sol ayak bileğimde Rowenta reklamındaki uyuyan kedicik :)

Şunu biliyorumki 1 taneyle pek kalınmıyor sürekli istiyor insan :) sanırım 1 tanede elimin üstüne yaptıracağım oğlumun baş harifini yazdıracağım.

5 tane dövmem var :) 1 tanesi belimde ilk onu yaptırmıştım.Asimetrik bi şekil çok hoş duruyor.
Diğeri K. ATATÜRK imzası sol kolumda,1 tanesi göbişimde çilek resmi ,1 tanesi sağ omzumda zincirle asılmış melek resmi, 1 taneside sol ayak bileğimde Rowenta reklamındaki uyuyan kedicik :)

Şunu biliyorumki 1 taneyle pek kalınmıyor sürekli istiyor insan :) sanırım 1 tanede elimin üstüne yaptıracağım oğlumun baş harifini yazdıracağım.

aaa super o kediye bende kafayı takmıstımmmmm.nerden buldun resminide yaptırdın..koyabılır mısın canım yaa

heveslendirdiniz omzumda v ardı şimdide elime eşimin baş harfini yazdırmak istiyorum hem eşimin elindede var zaten benim baş harfim yazıo:eek:

kizlar bende cok istiyorum Atatürkün imzasini..esim eccik kiziyor ama ilk firsatta solugu bi tattooshopta alicam:))aciyor mu merak ediyorum..
birde kuzenimin kiz arkadasinda gördüm,omzunda günes vardi..ama kabartma seklinde duruyordu,cok hosuma gitti...onu ne diye yaptiricaz bilen var mi??

bence çok güselmiş ama bayaa büyük ii düşün bide usun sürer yapması bayaa acıyabilir bnmde belimde döwmem war bnn yarısı kadar 2 saat sürmüştü we bayaa acımıştı..ama güsel bi desen

ben de kesinlikle dövme istiyorum ama daha kendime göre birsey bulamadim..
galiba sol kolumun ic tarafina bilegime dogru oglumun adini yazdirmak istiyorum ..

ay orası çok acıo krdeşim yaptı ama acıdan yüzü kıpkırmızı olduÇok üzgünüm çoook

Benim sağ elimin bilek içinde kibrit kutusu kadar dövme var.
Dövmenin acısı diğer arkadaşların belirttiği gibi yapıldığı bölgeye bağlı, derinin ince olduğu yerlerde çok acıyor.Benim dövmem en ince yerde olduğu için çok acımızdı ama ben acıya dayanıklı olduğumdan korkmadım :lepi:
Dövme yaptırıken çok iyi düşünmek lazım çünkü bunun dönüşü yok silme yöntemleri dövemeyi çıkarmaz çok kötü bir leke bırakır.Bakın angelina joli^ye para deseniz gırla çevre deseniz ne ala ama sol kolundaki ejderha dövmesini çıkarmış ne biçim leke bariz duruyo_O sebeple hayat boyu taşımaktan sıkılmayacağınız , ileride sizi zor durumda bırakmayacak yerlere bırakmayacak şekiller yaptırınız.
Dövmeyi yaptıracağınız kişi çok ama çok önemli.İyi bir sanatçı bulup paraya acımayın unutmayın ki onun yapacağı eser ömürboyu teninizde kalacak.Temiz bir yer olmalı hijyen kurallarına uyulmalı ve en önemlisi sizin için ayrı bir iğne açılmalı.
veeeeeee dövme yaptırmadan önce mutlaka şekerli bir şeyler için dövme sırasında kan şekeriniz düşer.

aaa super o kediye bende kafayı takmıstımmmmm.nerden buldun resminide yaptırdın..koyabılır mısın canım yaa

Resmi bir kadın dergisi vermişti cnm.Dövmecim de duruyordur mutlaka.Resmini çekeyim koyarım buraya.

Son düzenleme:
[IMG=http://img230.imageshack.us/img230/8181/dsc04440.jpg][/IMG]
kızlar buda benim dövmem..ama yazın devamı gelicek..çok hoş dövmeler bulduuum..

pardon ben foruma yeni katıldım ankaralıyım dövmeni nerde yaptırdın.bende de var ve çok iyi bir yer tavsiye edebilirim.

arkadaşlar , belime dövme yaptırıyorum..2 seansta biticek ..ilk seansı c.ertesi yaptık ve 3 saate yakın sürdü..yeri tam olarak kuyruk sokumuyla bel arasında..desenin başlangıcı kuyruk sokumundan başlıyor..
2.seans haftaya c.ertesi..
güsel bir desen seçtiğimi düşünüyorum bittiği zaman burdan göstericem size resimlerini ve merka ediyorum yorumlarınızı..
ama çok acıdı yaa onu sölemek istiyorum..dehşet acıdı dehşet :) gözlerim yaşardı vala acıdan..
önceki dövmem hıc acımamıstı halbuki , bunun yeri çok hassas bi noktaydı o yusden galıba..

sag ic bileginde dövmesi olan arkadas :KK43: sen dövmeni yaptirdigin da acidi mi.. bugun gidip bir zaman almayi dusunuyorum dövmeciden..
omuzuma ben de yaptirmayi istiyorum ama kisin görulmeyecek hep askili giyinmek lazim ve benim de rahatlikla görebilecegim bir yerde olsun istiyorum..
o yuzden ben de sag kol bilegimin icine olsun istiyorum.. oglumun adini yazdirmaya karar verdim..

ewettt konumus dovmeler:))yazmadan gecemıcem ben de 3 tane var arkadaslar seneler ewwel yaptırmıstım
1-omuzumda
2
ayagımda
3 belımde

pısmanmıyım hayır..ama ıyıce dusunun yıllar once henuz tr de yaygın dıılken ıngılterede omuzuma melek bebek:ecrin_bebek: yaptırmıstım sadece ondan pısmanım sıldırecegım baska bısey yaptırcam cunkı sımdı her ıkı omuzundan bırı melek nerdeyse:)acı var mı kımıne gore var kımıne gore yok omuzuma yapılırken aglamıstım resmen dıerlerınde hıcbısey hıssetmedım anlıcagınız yapan el ve yapılan bolgeye gore degısıyor..lutfen ama lutfen hıjyenık kosullarda olmasına dıkkat edın..bol sans haa bı de fıyat pazarlıgı yapmayı sakın unutmayın benden solemesı:)

benım sırtımda kelebeğim var ama bu konuları okudukça yaptırasım geliyor bi taneyle yetinebileceğimi sanmıorum ama karar verebilsem birde :)

X