Dövme Kızlar dövmesi olan yok mu

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
benim de sol omzumda dövmem var. Notalar, yıldızlar ve ortada bir sol anahtarı. Müzisyen değilim ama çok estetik ve kibar göründüğünü düşünüyorum.Yaptırdığıma hiç pişman olmadım ama çok iyi düşünüp yaptırılması gerekiyor.

benim de sırtımda var melek kanatlarıa.s..dikkat edersen miktop ve enfeksiyon kapma durumu pek olmaz.1 hafta duşa girmezsen güneşten uzak tutarsan ve bepanthen kullanırsan hiçbişicik olmaz:1rolleyes: resmi eklemeye çalıştım ama yapamadım bende mi bi sorun var:uhm:

geçen yıl yaptırdım, hatta bu fotoğraf yaptırdıktan birkaç gün sonra çekildi, zamanla renkleri çok daha güzel oturuyor..ben çok severek yaptırdım..canım yanmadı diyemem ama öyle abartılacak bir ağrıda olmadı, sadece o gece ağrı kesici aldım, bir hafta su değdirmedim, güneşe çıkmadım, ve sürekli bolca bebantene sürdüm..dövmeci de söylemişti, bir kez yaptıran mutlaka devamını ister diye, bu yaz ayak bileğime ismimin başharflerine denk düşen rakamlardan barkod yaptırmayı düşünüyorum :)..yaptırdığınız dövmeci çok önemli, kullandığı boya, iğne v.b. markaları sorup internetten araştırma yapın öncelikle..

Eklentiler

• $dövmem.jpg
    $dövmem.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
img1702gb8.jpg

ve sonunda başardım eklemeyi sanırım..
bu da benim küçük kanatlarım=)

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kanatların gerçekten çok güzel bende istiyorum ama belime :) fiyat soran arkadaşlar olmuş benim kelebek dövmem için ben geçen temmuzda 120 ye yaptırdım arkadaşlar ayrıca beğenmenize de sevindim

canım kanatların gerçekten çok güzel bende istiyorum ama belime :) fiyat soran arkadaşlar olmuş benim kelebek dövmem için ben geçen temmuzda 120 ye yaptırdım arkadaşlar ayrıca beğenmenize de sevindim

teşekkür ederim canım:1hug:
fiyatlar değişior 120 iyimiş yine de=)
nerede yaptırmıştın

tam alyansımın altında a harfi var eşimin adının baş harfi
o bizim manevi alyansımız:asigim:

tam göğsümün üstünde yani tam da üstünde değil aslında üst kısmına doğru 2 sene önce yaptırdığım ismimin baş harfi var.
normalde çok karşıydım aslında bu tarz şeylere ama
abartılmadan yapılırsa bir sakıncası yok gibi..
zaten ufak birşey...
ama merak etmeyin bayana yaptırmıştım :))

ne kadar güzel yaa ben özlem tekinde görmüştüm sanırım bu olayı vayy ne orjinal fikir demiştim gerçektende süper ve bence manevi olarak çok değerli bişey bizde yaptırıcaz
1wub.gif

güneş dövmem abim dikiş iğnesiyle 15 yaşımdayken zorla yapmıştı:mymeka: kameram soluk çıkarmış renklerini ortasında görünen şekilde oğlak burç'unun işareti

Eklentiler

• $AMCap0000.JPG
    $AMCap0000.JPG
    33,6 KB · Görüntüleme: 78
benimde kasığımda var japonca duru yazıyor
bide sırtımda var güneş resmi ekleyip koyim

acıma olayı olmasa ben de çok istiyorum. bir de derim hassas olduğu için tedirgin oluyorum. bildiğiniz iyi bir dövmeci var mı, ama çok steril olmalı. teşekkürler...

ben de istiyorum ama korkuyorum doğrusu...
alyans istiyorum evlilik olduğu zaman ...
ama kısa zamanda ayak bileğime yaptırıcam inş...
yaptıranlar nerde yaptırdılar nasıl oldu acıdı mı...bi anlatıverinn...

X