Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bu da benim dövmem sol umzumda temmuzda yaptırmıştım
aaaa tribal kelebek... ben de ayak bileğime istiyorum bundan... canım sen bunu nerde yaptırdın, ne kadara mal oldu? Ayrıca çok güzel olmuş...kaydirigubbakcemile5
Bendede 3 tane var :))) hatta 3.sü yeni 3 gun oldu omuz arkama rengarenk kanatlı bı kus ama cok guzel duruyor. 4.sünüde bu hafta ıcı yaptırıyorum tombik panda :))
Benim sırtımda hiç acımadı kabukta tutmadı ve şimdi ikinci için çıldırıyorum ve ayak bileğime istiyorum üçüncüyüde elimin üstüne yaw çılgınım heryerime istiyorum
benim 3 tane dövmem var sol omuzumda uğur böceği sağ ayak bileğimde ikizler burcunun sembolü ve sağ kolumun bilek dış kısmında roma rakamlarıyla doğum tarihim.hepsi nişanlım tarafından yapıldı.kadınların bünyeleri ağda epilasyon adet sancısı ve en önemli doğum yapmalarından dolayı daha dayanıklı . ne vücutçular gördüm dayanıksız :)